Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem na miui 9.8.1 i mam probem z aplikacją pliki - za każdym razem wykłada mi się i nie mogę z jej poziomu otworzyć żadnych plików - np jeżeli chcę otworzyć zapisane na pamięci wewnętrznej zdjęcie to mam taki błąd:

Screenshot_2019-10-18-09-07-18-304_com_miui.bugreport.thumb.png.49a3dfd18d18e48c0cb74d6fd8c0924f.png

Z góry dzięki za pomoc

EDIT: Nieaktualne - wyłączyłem aplikację Galeria :P

Edytowane przez krzygaj
Opublikowano
1 godzinę temu, Adasiek74 napisał:

Czy u was też po resecie telefonu tapeta blokady zmienia się na fabryczna? 

Usuń aplikację codzienne tapety ekranu blokady.

• Thanks 1
Opublikowano

a gra ktoś może na Mi9 dosyć intensywniej?
szukam jakiegoś wygodnego pada do coda, GTA itp. ktoś coś poleci?

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zrobiłem aktualizacje, global and 10, 11 miui

Teraz wciskając przycisk z lewej do aktywowania asystenta zamiast tego włącza mi się cały asystent (karty czy jak to zwał)

Zmusza mnie to wciśnięcia mikrofonu na samym dole, środek i dopiero wymówienie komendy.

Szybciej naciskałem ten przycisk z lewej i mówiłem.

W ustawieniach mam ustawione przycisk SI- Naciśnij mów do asystenta a mimo to nie działa, ktoś coś ? 

• Like 1
Opublikowano
Teraz wciskając przycisk z lewej do aktywowania asystenta zamiast tego włącza mi się cały asystent (karty czy jak to zwał)
Zmusza mnie to wciśnięcia mikrofonu na samym dole, środek i dopiero wymówienie komendy.
W ustawieniach mam ustawione przycisk SI- Naciśnij mów do asystenta a mimo to nie działa, ktoś coś ? 
W magisku możesz wgrać button remap

Opublikowano

W Mi5 bawiłem się w te wszystkie Lineageosy, magiski i twrpsy i ... nie chcę mi się już, chce aby tylko wrócił asystent pod przyciskiem SI i mogę żyć dalej spokojnie z moim siaomi 

Opublikowano
W Mi5 bawiłem się w te wszystkie Lineageosy, magiski i twrpsy i ... nie chcę mi się już, chce aby tylko wrócił asystent pod przyciskiem SI i mogę żyć dalej spokojnie z moim siaomi 
Dałem ci najprostszy sposob

Opublikowano
12 godzin temu, goomako napisał:

Teraz sprawdziłem u siebie i mam to samo. Już kiedyś w MIUI 10 było coś takiego i naprawili w którejś aktualizacji więc pozostaje poczekać :wink:

Opublikowano
Usunąłem głos, dodałem nowy i dalej lipa, ustawiłem za to dłuższe przytrzymanie SI jako mów do asystenta i o dziwo działa. 
Dziwna sprawa z tym 
Działa po restarcie..

Opublikowano

odblokowalem BL, zainstalowalem TWRP, zainstalowalem xiaomi.eu 9.11.7, ale za chiny nie moge odpalic systemu, wpada cały czas w TWRP, co moge na to poradzic?

Opublikowano

Wipe data, pewnie coś na szyfrowaniu partycji się wyłożyło. Mam nadzieję, że masz backup bo Ci wyczyści dane.

• Like 1
Opublikowano

Witam mam pytanie jak ustawić aby podczas połączenia nie znikał internet korzystam z programu który pobiera z sieci informację o danym numerze a konkretnie chodzi o aplikacje Orange telefon niestety nie pobiera mi danych ponieważ jak ktoś do mnie dzwoni to wyłącza mi się Internet na miui 10 nie miałem tego problemu

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanko wie ktoś co zrobić żeby mieć opcję Moon mode w aparacie, bo nwm o co biega ale po aktualizacji jej nie mam

Edit: nieważne jestem glupi

Edytowane przez bybejita