Exodisss 4 Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 Są jakieś tricki w MIUI12 na lepszą baterie? Max co wyciskam to 5h SOT ;/ Link to post Share on other sites
galakty 1,218 Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 5h SoT to dobry wynik na Mi 9. Link to post Share on other sites
adrian033 3 Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 Witam. Jak myślicie czy te baterię z alliexpress są podróbki czy znajdę też oryginał? Pytam bo w serwisie za baterię plus wymianę śpiewają około 100 a 120 zł może znajdę na Ali coś w sensownej cenie a wymianę już pokryję w serwisie wyszło by o wiele taniej. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Netoper 86 Posted November 2, 2020 Report Share Posted November 2, 2020 100zl za oryginała z wymianą i gwarancją co najmniej na pół roku VS może oryginał (bez jakiejkolwiek gwarancji)+ koszt wymiany (pewnie z 50zł. )Zaiste ciężki wybór... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
michals19s 3 Posted December 18, 2020 Report Share Posted December 18, 2020 Hej zauważyłem że nie mogę zrobić rzutu ekranu w telefonie, to jakieś zmiany systemu czy jakaś blokada w obecnych czasach z ograniczeniami FB, YouTube itp?? Link to post Share on other sites
Mario1988 0 Posted February 13 Report Share Posted February 13 Witam wszystkich,to mój pierwszy post i z góry przepraszam jak robię coś nie tak...mam problem bo po aktualizacji MIUI na 12.0.4 mój telefon Xiaomi mi 9 global przestał szybko ładować.Zawsze ładowałem oryginalną ładowarką 5v/2,5A i do czasu aktualizacji wszystko działało.Kupilem teraz drugą oryginalną ładowarkę z kablem 5v/3A przystosowaną do ładowania 27W i bez zmian,dodam że na ładowarce indukcyjnej również kiepsko ładuje...wrzucam screena z ładowania po kablu... pomożecie? Link to post Share on other sites
Recommended Posts