gs9x Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 (edited) zaktualizowało mi fit, zaktualizowało mi banda i teraz mam dead opaskę. --------------- okej, zostawienie na noc w lodówce pomogło Edited January 18, 2020 by gs9x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgarko Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Wiadomo co wniosła nowa aktualizacja 1.09.0.22? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 No dobra, to teraz powiedzcie mi o co chodzi z tym wyścigiem po cyferki FVLaser dodali w najnowszym? 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno85 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Ludzie chyba czasem mysla ze jak maja jakas aktualizacje to im opaska odleci z dodatkowymi opcjami... A tu pewnie poprawiaja drobne bledy literowki czy cos bzdetnego wrzucaja aktualizacje i super bo ktos poswiecil 20 minut swojego zycia na aktualizacje lol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amil00 Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 Dobra ja dostałem aktualizację do 1.09.0.20. Wreszcie mam język polski itp. Aktualizacja wpadła sama, po 1 dniu użytkowania opaski bez konieczności rebootu. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliber Posted January 18, 2020 Share Posted January 18, 2020 (edited) Moje pytanie jest nieaktualne. W dniu dzisiejszym opaska z aktualizowała się do wersji 1.09.0.22 PL Być może potrzebowała czasu Edited January 18, 2020 by caliber Link to comment Share on other sites More sharing options...
msz38 Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Dnia 17.01.2020 o 09:16, Edgarko napisał: Wiadomo co wniosła nowa aktualizacja 1.09.0.22? Na pewno poprawiła wykrywanie ruchu nadgarstka. Wreszcie jest jak powinno być od początku, czyli ruch nadgarstkiem i się pojawia. Dotychczas było "oszczędnościowe" ruch nadgarstkiem i ruch ręką w określonej płaszczyźnie. Regularnie nie działało w pozycji leżącej albo siedzącej. To mnie doprowadzało do szału. Więc dobrze że poprawili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seler Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Mnie głównie chodziło o opcję zmiany czasu podświetlenia ekranu, której nie było na 1.0.5. Problem rozwiązany, zaktualizowała się w piątek do 1.0.9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thingrin Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Po ostatniej aktualizacji mam problem z powiadomieniami na Messenger. W opcjach mam informację, że usługa powiadomień nie jest dostępna. Robiłem reset telefonu, opaski i nadal nie chce się połączyć. Odznaczam usługę powiadomień i zaznaczam ponownie i nadal ten sam błąd. Ktoś wie, jak to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka_P Posted February 15, 2020 Share Posted February 15, 2020 Od niedawna korzystam z Mi Fit na iOS. Aplikacja nie pokazuje mi rozkładu kroków danego dnia. Dopiero po kliknięciu w historię widać ilość kroków w poszczególne dni, ale nie danego dnia. Dodatkowo po wejściu w opcję, gdzie wyświetla się rozkład kroków w ciągu dnia, wyświetla się data z dnia poprzedniego, nie ma w ogóle dnia dzisiejszego. Przeinstalowanie aplikacji nie pomaga. Wie ktoś o co chodzi? Chyba po ostatniej aktualizacji tak się zrobiło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas84 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 wiadomo co się zmieniło / poprawiło w nowej wersji ?? wczoraj pchało mi aktualkę do v 1.09.0.30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tbg Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Witam. Mnie po ostatniej aktualizacji do v1.0.9.30 przez noc zdrenowało baterię o 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel 22 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Mi wydaje się że po aktualizacji do V1.0.9.30 Ekran jest jaśniejszy i szybciej chodzi opaska i mniej ma lagów a problem to że timer złużywa 1 procent bateria nawet jak włączę 2minuty i 10 sekund i żeby stoper mniej bateria złuzywał bo go przez to nie używam nigdy i za to tryb sportowy złużywa tylko 1 procent bateria a. Nie dwa procent ciekawe kiedy kolejna aktualizacja na mi band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas84 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 3 godziny temu, Tbg napisał: Witam. Mnie po ostatniej aktualizacji do v1.0.9.30 przez noc zdrenowało baterię o 20% u mnie z baterią jest tak jak było , nic nie się zmieniło w tym sensie ze ani nie drenuje po nocy ani nic specjalnego. Zobacze po pełnym naładowaniu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel 22 Posted February 21, 2020 Share Posted February 21, 2020 Żeby na mi band 4 poprawiali wytrzymałość baterii żeby jeszcze było lepiej na pewno da się coś się z tym zrobić Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 U mnie od jakiegoś czasu dwa Mi Band 4 nie ładują się do 100 %. Nie ma znaczenia czy ładuje z USB w laptopie, powerbank czy normalnej ładowarki podłączonej do gniazdka 230V. Opaska po 2 czy 3 H cały czas wyświetla proces ładowania, po odłączeniu od ładowania opaska pokazuje 99% po czym w ciągu kilku godzin poziom baterii spada o jakieś 15 % Problem pojawił się na 2 opaskach mniej więcej w jednakowym czasie, więc nie wiem czy to wina aktualizacji, czy baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 U mnie nie ma problemu z baterią 20 dni na włączonym Bluetooth non stop a do 30 dochodzi gdy włączam okresowo.Kupione dwie sztuki z Ali jako wersja CN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tbg Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 16 godzin temu, Tbg napisał: Witam. Mnie po ostatniej aktualizacji do v1.0.9.30 przez noc zdrenowało baterię o 20% Zresetowałem opaskę. Naładowałem na full, I przez dzisiejszą noc nie ubyło nawet procenta. Chyba reset pomógł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seler Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Po aktualizacji do 1 0 9 30 nie pokazuje mi nazwy kontaktu kiedy ktoś dzwoni, zamiast tego jest "połączenie przychodzące" W mi fit mam włączone pokazywanie nazwy, da się to naprawić? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel 22 Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 (edited) Musisz po aktualizacji zrobić ustawienia fabryczne na mi band 4 i na ładować zegarek na ful i będzie dobrze ja tak zrobiłem i jest dobrze już i nawet bateria trzymie lepiej Edited February 28, 2020 by Daniel 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seler Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 Niestety ciągle mi nie pokazuje kto dzwoni :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiuu21 Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 @selerwyloguj się z Mi Fit. W ustawieniach telefonu wejdź w apkę Mi Fit i wyczyść pamięć podręczną i pamięć. Ponownie odpal Mi Fit i przejdź przez logowanie i potwierdzenie dostępów itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seler Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 @Misiuu21 Po czyszczeniu pamięci usunie mi wszystkie statystyki snu, tętna itp? Czy jest jakaś kopia w chmurze? Już wcześniej chciałem wyczyścić pamięć ale mi szkoda tych statystyk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 Jak logujesz się przez konto Xiaomi to dane są zapisane na serwerze.Jak się zalogujesz na konto nawet na innym fonie to dane będą widoczne w MiFit.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Dzisiaj zaktualizował się program Mi Fit, a chwilę później sama opaska. Wszystkie zapisane dane wywaliło w kosmos.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Do jakiej wersji się zaktualizował? W Sklepie Play ciągle jest wersja 4.0.15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 (edited) Wersja aplikacji 4.0.16 z 13 marca 2020. Poprawiono komfort użytkowania i naprawiono znane błędy. Edit. W "moim" Sklepie Play jest właśnie ta wersja Edited March 22, 2020 by Radasss Link to comment Share on other sites More sharing options...
jalboss Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 MiFit 4.0.16, algorytm 1.1.14 Opaska 1.0.9.34 Wszystkie dane zachowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Skoro tak, to pewnie niebawem aktualizacja będzie widoczna u wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 (edited) Przeglądam dokładnie Mi Fit i coś tam siedzi w historii treningów (jazda na rowerze) ale nie mogę się do tego dokopać Przedtem miałem w historii czas treningu, tętno itd. Teraz tego nie ma albo nie mogę znaleźć. Za to jest ile zaoszczędziłem paliwa :/ Edit. W historii pokazuje mi zestawienie dziennej aktywności, a treningów brak. Edit 2. Zakładka "Moje treningi" wyczyszczona do zera. Trochę lipa. Edited March 22, 2020 by Radasss Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjedrus Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 Wejdz w moje treningi i dzisiejsza aktywność, tam powinna być listaWysłane z mojego H8324 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radasss Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 1 godzinę temu, kjedrus napisał: Wejdz w moje treningi i dzisiejsza aktywność, tam powinna być lista Pokazało się po ponownym uruchomieniu telefonu. Dzięki za wskazówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa Smerf Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Nie wiem czy ktoś to zauważył, bo nie widzę takiej informacji na forum, że dodano w MiFit dla naszej opaski SZYBKOŚĆ REAKCJI - czuła ! Ustawienie to pozwala na minimalny ruch ręką aby zobaczyć np. aktualną godzinę, ilość kroków itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeTomek Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Ta funkcja była już od dawna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas84 Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Powiem wam ze masakra. Weszła mi dzisiaj aktualizacja jak apki Mifit, tak firmware opaski 1.0.9.34 i nie dość że nie przychodzą mi powiadomienia, to jeszcze żeby zabawniej było apka co chwile traci połączenie. wszystko było wyśmienicie do momentu dzisiejszej aktualizacji. Robiłem już wszystko co sie dało, reset do fabryka, wywalanie apki , wszystko na nowo od zera... nie mam pojecia jak to ugryźć. Kompletnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts