Daniel 22 Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 5 godzin temu, Orjon napisał: Nie miałem żadnej aktualizacji na MB4, dalej mam 1.0.9.48. I jak trzymie bateria na tej wersji oprogramowania poprawiło się coś po aktualizacji mi fit Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADEpl Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 10 godzin temu, Daniel 22 napisał: I jak trzymie bateria na tej wersji oprogramowania poprawiło się coś po aktualizacji mi fit Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba44 Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Mam pytanko: w związku z problemami z ostatnią wersją MiFit przeszedłem na AmzFit. Po dniu użytkowania stwierdziłem że mógłbym zostać przy tej drugiej aplikacji. Nie wiem tylko czy tracę coś z funkcjonalności w stosunku do MiFita? Głównie chodzi o przyszłe aktualizację firmwaru bo z tego co widzę wszystkie funkcje których używałem są w obu aplikacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa Smerf Posted June 14, 2020 Share Posted June 14, 2020 Ja na wersji MiFit 4.1.1 mam pomiar snu i zgadzam sie, że na wcześniejszej wersji nie było pomiaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pozor Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Zauważyliście, że od ostatniej aktualizacji MiFit zaczął całkiem inaczej mierzyć sen? Długość głębokiego snu zwiększyła się przynajmniej dwukrotnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budyn77pl Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 Kiedy dodany zostanie pomiar saturacji? Konkurencja w odpowiedniku dostała właśnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel 22 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 2 godziny temu, budyn77pl napisał: Kiedy dodany zostanie pomiar saturacji? Konkurencja w odpowiedniku dostała właśnie. Masz rację powinni to dodać w aktualizacji oprogramowania mi band 5 2 godziny temu, budyn77pl napisał: Kiedy dodany zostanie pomiar saturacji? Konkurencja w odpowiedniku dostała właśnie. Moim zdaniem jeszcze na mi band w aktualizacji oprogramowania po winni przyspieszyć działanie oprogramowania i żeby nieraz lepiej reagował na dotyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 3, 2020 Share Posted August 3, 2020 Wraz z Mi Fit 4.4.0 (prawdopodobnie niedługo w Google Play, wydali już w ich app store w Chinach) opaska aktualizuje się do wersji 1.0.9.66. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrlandia Posted August 4, 2020 Share Posted August 4, 2020 U Mnie właśnie się zaktualizowała do tej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavotar Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) Znalazłem ciekawostkę o aktualizacji Mi bandów. Ponoć mają dostać możliwość pomiaru temperatury. {https://www-tabletowo-pl.cdn.ampproject.org/v/s/www.tabletowo.pl/xiaomi-mi-band-pomiar-temperatury/amp/?amp_js_v=a6&_gsa=1&usqp=mq331AQFKAGwASA%3D#aoh=16037090491636&csi=1&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=Źródło%3A %1%24s&share=https%3A%2F%2Fwww.tabletowo.pl%2Fxiaomi-mi-band-pomiar-temperatury%2F} Edited October 26, 2020 by slavotar Link to comment Share on other sites More sharing options...
akszyn Posted December 4, 2020 Share Posted December 4, 2020 Ale tylko ponoć Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagrobelny Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Używam Zepp i mi band4. Ostatnie firmware opaski to ..9.48. czy mogę zaktualizować do nowszego firmware jeśli takowe wyszło? Jak sytuacja na dzień dzisiejszy z aktualizacjami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciej1993 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Tylko w sumie na razie nie ma nowszego oprogramowania Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan75 Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 U mnie już od bardzo dawna jest 1.0.9.66. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts