sondejmarek Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Zobaczymy jutro czy ludzie ze Wschodu ogarnęli ŚRodę Ogarnęli chyba wcześniej, mam wersję CN Od kilku dni i Notify&fitA moze że się nie znam i to zależy od wersji tarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Mówimy o fabrycznych tarczach, a nie custom. Edit:Środa ciągle bez zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Też na tych różnych tarczach do wyboru w apce mifit co są standardowo dni tygodnia są po angielsku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 A masz w języku angielskim literę ś ? Zastanów się najpierw jak o coś zapytasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batman 500 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Hmm zauważył ktoś jakieś zmiany???.Przy środzie dalej samo R Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiek1991 Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 W N&F pojawił się nowy firmware, 1.0.7.04 (beta), zaraz będziemy testować Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 W N&F pojawił się nowy firmware, 1.0.7.04 (beta), zaraz będziemy testować Powinna dojść opcja zmiany czasu wybudzenia ekranu w opasce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 W N&F pojawił się nowy firmware, 1.0.7.04 (beta), zaraz będziemy testować Samoczynna zmiana FV, czy trzeba ją wymusić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Za pomocą N&FfMB trzeba samemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Wczoraj w Sklepie Play pojawił się Mi Fit 4.0.10 Moja opaska nie aktualizowała nowego FW, ale podejrzewam, że lada dzień coś nowego się pojawi, jak to zwykle bywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Za pomocą N&FfMB trzeba samemu. Jaka wersja pliku źródłowego? Domniemam że to ma być aplikacja MiFit? Tu? /editMam versje MB4 CN/Edit2Aktualizować wszystkie trzy pozycje, czy tylko jedną? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 (edited) Zasoby masz takie same, numerek 62. Czcionka - tak(chyba że ktoś ma jak ja Emoji z N&FfMB iczcionka 3) Oprogramowanie -tak. Ja próbowałem kilka razy, ale wywalało mi za każdym razem ze miFit potrzebny, bo opaska się wieszała. Nie udało mi się zaktualizować pomimo że poprzednio szło bez zgrzytów. Nie wiem czemu teraz coś się gryzie. Edited October 10, 2019 by frrancuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariza Posted October 10, 2019 Share Posted October 10, 2019 Śmiało wersję 1.07. 04, oprogramowanie, zasoby, czcionka Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usiek1991 Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 (edited) 17 godzin temu, frrancuz napisał: Zasoby masz takie same, numerek 62. Czcionka - tak(chyba że ktoś ma jak ja Emoji z N&FfMB iczcionka 3) Oprogramowanie -tak. Ja próbowałem kilka razy, ale wywalało mi za każdym razem ze miFit potrzebny, bo opaska się wieszała. Nie udało mi się zaktualizować pomimo że poprzednio szło bez zgrzytów. Nie wiem czemu teraz coś się gryzie. U mnie przez N&F poszło na miękko Wersja 1.0.7.04 beta. Zaktualizuj może NF do najnowszej wersji, 2 dni temu do sklepu play wleciał update. Edited October 11, 2019 by Usiek1991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted October 11, 2019 Share Posted October 11, 2019 Mam najnowsze N&FfMB. A tam, jakoś mi nie zależy na numerku. Zaktualizuje za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz.Ch Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Dnia 11.10.2019 o 09:32, frrancuz napisał: Mam najnowsze N&FfMB. A tam, jakoś mi nie zależy na numerku. Zaktualizuje za jakiś czas. Wiele osób zgłosiło, że ubiło opaskę poprzez aktualizację przez N&F, nie ma sensu ryzykować dla wersji Beta, która nie powinna nic nowego wnieść. Wiele oczekuje dodatkowych funkcjonalności, ale z logicznego pkt. wersje 1.0.X to tylko usprawnienia, jeśli ma pojawić się coś nowego, np. regulacja czasu podświetlenia, to od wersji 1.1.X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledos Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Wgrałem wersję 1.0.7.04. Pojawiła się możliwość zmiany czasu podświetlenia ekranu w ustawieniach. Innych zmian nie zauważam. Z mi fit łącze się tylko po wyłączeniu internetu żeby nie downgradowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz.Ch Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 42 minuty temu, bledos napisał: Pojawiła się możliwość zmiany czasu podświetlenia ekranu w ustawieniach Jestem niejako zaskoczony, że dodają nowe rzeczy w tych numeracjach. Nie będę ryzykował instalowaniem z Notify, tym bardziej że używam także Mi Fit, ale dobrze wiedzieć i czekam na oficjalną aktualizację. Czas podświetlenia jest zdecydowanie za krótki i dobrze, że w końcu można to zmienić, bardzo ważna zmiana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geno85 Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Jak dla mnie czas podswietlania jest ok:) po co mi dluzej zeby zobaczyc np godzine? a przynajmniej dlugo sie nie swieci jak przypadkiem sie wlaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz.Ch Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Do podejrzenia godziny i "danych" z tarczy głównej jest okej, ale jak jedziesz samochodem, opaska zaczyna wibrować, to zanim lekko podwiniesz rękaw i spojrzysz na opaskę, to ta gaśnie za szybko, zdążysz spojrzeć,. skąd to powiadomienie i tylko to. W normalnych domowych czynnościach też nie zawsze starcza mi czasu. Najgorzej, jak robię przelewy internetowe i kod autoryzacyjny szczytuje z opaski, bo telefon jest pod ładowarką. W przypadku zwykłego, 6-cyfrowego kodu muszę 1-2 razy podświetlić, a jeszcze więcej razy, kiedy kod to kombinacja cyfr i liter (płatność kartą). Kiedy już dojdzie taka funkcja, to myślę, że twórca Notify postara się i zrobi indywidualny czas podświetlenia dla poszczególnych aplikacji, tak jak jest z wibracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 mogli by dodać blokadę ekranu. Tak jak mam w verge lite. Średnio co druga kąpiel załącza muzykę w telefonie i mnie straszy. Nie wiem jak to robi bo muzyka jest głęboko schowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted October 19, 2019 Share Posted October 19, 2019 @witek_77 jakąś blokada ekranu jest w ustawieniach opaski. A po drugie to łatwo przejść do menu zmiany piosenek. Wystarczy na głównym ekranie przeciągnąć palcem z lewej do prawej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batman 500 Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 Zaktualizolawalo mi dziś opaskę wyskoczyła funkcja ustawiania czasu podświetlenia, za chwilę ponowną aktualizacja i funkcji brak.Obecna wersja to 1.0.6.16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Pojawiła się nowa wersja Mi Fit 4.0.11https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=831802 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hormon Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Pojawiła się nowa wersja Mi Fit 4.0.11https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=831802Pewno łatanie dziur, a nowych opcji brak. Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz.Ch Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Wersja 4.0.11 przynosi wersję opaski 1.0.6.24, która posiada dodatkową funkcję, mianowicie zmianę czasu podświetlania. ekranu. Jestem zaskoczony numerem aktualizacji. Nigdzie nie widziałem tej wersji, była 1.0.6.16 i potem 1.07.04 w wersji Beta (dostępna m.in. w aplikacji Notify z ww. funkcją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavotar Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Jaka jest ostatnia wersja oprogramowania? Nie używam Mi fita a Mi Band Master kilka dni temu zaktualizował opaskę do 1.0.7.22. Po tym opaska zaczęła się zacinać a o podświetleniu bez komicznego "sierpowego" mogę zapomnieć. Czy to jest wersja beta? Edited November 4, 2019 by slavotar Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 V1.0.6.24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Wg notify Link to comment Share on other sites More sharing options...
gohan8 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 u mnie wisi na V1.0.6.16 jak mu wymusić aktualizację? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini9008 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 21 godzin temu, gohan8 napisał: u mnie wisi na V1.0.6.16 jak mu wymusić aktualizację? Ja miałem dziwny przypadek pojawiła mi się aktualizacja mi fit i zniknęła, wszedłem w Google play w aktualizacje i było pusto, ale wszedłem w mi fit i była opcja aktualizuj więc sprawdź bezpośrednio aplikacje mi fit z Google play. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Czy wam MiFit mod też nie pokazuje aktualizacji opaski? Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil 2115 Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Dnia 5.11.2019 o 18:33, gohan8 napisał: u mnie wisi na V1.0.6.16 jak mu wymusić aktualizację? Musisz mieć N&F wersję pro. W ustawieniach jest ''aktualizuj do najnowszego oprogramowania sprzętowego". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil 2115 Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Ktoś wie kiedy następna aktualizacja? I co w niej będzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Musisz mieć N&F wersję pro. W ustawieniach jest ''aktualizuj do najnowszego oprogramowania sprzętowego".Tam jest beta która u mnie nie wchodzi a jest jakaś aktualizacja opaski z końcówką '24Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts