Opaski
Dział związany z opaskami Xiaomi Mi Band oraz Redmi Smart Band
Subforums
-
- 5
- 26
- 253
- 544
- 2.8k
- 2.1k
- 3.9k
- 3.2k
- 11
-
- 1 follower
- 10 replies
- 2.8k views
Witam, w aplikacji Mi Fit mam połączoną wagę Mi Body Composition 2. Po włączeniu aplikacja woła o włączenie lokalizacji (chociaż ma nadane uprawnienia). Gdy nie włączę lokalizacji to Mi Fit nie pobiera danych z wagi, dopiero po włączeniu lokalizacji. Na starym telefonie (Redmi Note 5) nie musiałem włączać lokalizacji. :) Obecny telefon Mi 10T Pro (Miui Polska 21.2.3). Ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać, aby za każdym razem nie musiał włączać lokalizacji? :)
Last reply by Agnieszka Borysewicz, -
- 1 follower
- 3 replies
- 391 views
Dzień dobry, nie wiem w jakim dziale umieścić ten temat... Mam problem z opaską amazfit bip 3 pro Pomiary się urywają, co chwilę i otrzymuję komunikat "załóż zegarek prawidłowo na czas pomiaru" Założyłem go tak jak było to opisane w instrukcji. Mam tatuaże na rękach, to może być przyczyną "urywania" pomiarów? Wcześniej miałem mi banda 7 i było dokładnie to samo. Ktoś wie, o co może chodzić?
Last reply by Netoper, -
- 0 replies
- 601 views
Mam problem z apką mi fit - od wczoraj pokazuje mi tylko kroki i balans, zniknęły inne statystyki. W kartach dalej też ich nie ma, jedynie wagę mogę znaleźć zakopaną gdzieś daleko w profilu. Robiłam aktualizację, odinstalowałam, zainstalowałam - cały czas to samo.
Last reply by Sziszomora, -
- 1 follower
- 3 replies
- 620 views
Jak wygląda sprawa liczenia kroków w opaskach Mi Band. Na przykładzie Mi Band 4, jestem akurat w trakcie marszu a tu dostaje komunikat, że siedziałeś zbyt długo, albo Mi Band 5, mimo, że się jest w czasie spaceru ilość zliczonych kroków w ogóle się nie zmienia i trwa to przez kilka, kilkanaście minut.
Last reply by Glover,