galakty Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 1 godzinę temu, jarek882 napisał: Znajomy ma Mi9t i dostał wczoraj aktualizacje do miui 11. Telefon z polskiej dystrybucji. Co to ma wspólnego z Mi9? Był terminarz podany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 My jakoś 4 listopada dostaniemy także luz.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernet Posted October 24, 2019 Author Share Posted October 24, 2019 Dnia 18.10.2019 o 09:28, Karls napisał: Dzisiaj dostałem aktualizacje launchera do 4.12 i już działa. Czyli wychodzi na to, że Xiaomi jak Google, wypuszcza updaty partiami, nie każdy ma tą samą wersję w danym momencie . Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka A jak sprawdzić wersje launchera ? Obecnie mam Global 10.2.30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 W ustawienienia -> zainstalowane aplikacji. To się nazywa "Systemowy menadżer pulpitu".Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernet Posted October 24, 2019 Author Share Posted October 24, 2019 1 godzinę temu, Karls napisał: W ustawienienia -> zainstalowane aplikacji. To się nazywa "Systemowy menadżer pulpitu". Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Znalazłem. Dzięki. Mam DEV-4.12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 U mnie to samo . Pewnie to najnowsza oficjalna.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Koledzy, myślicie że jak dadzą nam MIUI11 to będzie też upgrade Androida? Czy zostaniemy na 9 póki co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Dadzą androida Q 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 24, 2019 Share Posted October 24, 2019 Na 100% będzie upgrade. Nie ma dla naszego modelu czegoś takiego jak MIUI11 na bazie androida 9.0. Ten system dla Mi9 był od czasów bety budowany na bazie Q. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Wiadomo kiedy mają zamiar aktualizować do Q?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 2 godziny temu, adrian033 napisał: Wiadomo kiedy mają zamiar aktualizować do Q? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Poczytaj wyżej. Ponoć MIUI11 ma być już na Androidzie 10, a aktualizacja MIUI dla nas ma być wypuszczana od 4 listopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Beta MIUI 11 jest tylko na Android 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 A czy ktoś ma info czy w Miui 11 global pozostanie nagrywanie rozmów ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Skoro jest w becie to będzie i na stable. Nie ma się co martwić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Brak nagrywania rozmów to tylko domena rodziny Mi9T, tam jakieś eksperymenty robili jak to na pobocznych variantach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 I jeszcze Redmi Noty 8 i Pro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted October 27, 2019 Share Posted October 27, 2019 Ufff ... Oby tak było . Dzięki koledzy Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ponoć glibal dostał aktualizacje przed chwilą do MIUI 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Mi9? A nie mylisz z Mi9T np.? U nas 4 listopada ma być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Widziałem właśnie gdzieś screena z Mi9, mówimy o wersji Global nie EEA Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 (edited) Podobno to "stabilna beta". https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.1.0.QFAMIXM_fe2e2306cc_10.0.zip Edited October 29, 2019 by chrzonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 29, 2019 Share Posted October 29, 2019 Ale to jest pełna paczkę, tego przecieki są zawsze wcześniej. Myślałem, że normalne OTA macie na myśli.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wako1986 Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 (edited) 17 godzin temu, chrzonas napisał: Podobno to "stabilna beta". https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.1.0.QFAMIXM_fe2e2306cc_10.0.zip Próbował to ktoś instalować?? Pójdzie na rom global przez aktualizator? Edited October 30, 2019 by Wako1986 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Poczekajcie na oficjalną wersję OTA a nie kombinujecie, a później płacz że coś nie działa albo cegła. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Dokładnie. Nie wiadomo do końca co to jest. Parę dni nikogo nie zbawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k120 Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Próbował to ktoś instalować?? Pójdzie na rom global przez aktualizator?To jest oficjalny Global Stable Miui 11. A co Ci szkodzi spróbować, jak nie jest to wersje Close dla Teamów Beta to przejdzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wako1986 Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Nie da rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
k120 Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Nie da radyNo i masz odpowiedź, rom pochodzi z kanału dla close beta, musiałbyś być beta testerem aby go zainstalować lub musisz edytować rom wywalić weryfikację lub wgrać np przez twrp a nie przez updater/mi recovery 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzyppodlogi Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Cześć, nie należę do grona beta testerów, ale dostałem tę aktualizację. Szybkie podsumowanie: telefon działa OK bateria nieco szybciej spada raz zwiesił się przy otwieraniu mesendżera i cały launcher musiał się przeładować jest Android 10 i poprawki bezpieczeństwa z października powiadomienia w końcu są permanentne Czego nie ma: nowej czcionki i dynamicznego skalowania nowej animacji przejścia do pulpitu z ekranu blokady nowego menedżera plików opcji "Czas przed ekranem" w wydaniu MIUI (jest stockowa Androidowa) możliwości włączenia szuflady z aplikacjami Jeśli macie pytania, to chętnie odpowiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wako1986 Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 9 minut temu, skrzyppodlogi napisał: Cześć, nie należę do grona beta testerów, ale dostałem tę aktualizację. Szybkie podsumowanie: telefon działa OK bateria nieco szybciej spada raz zwiesił się przy otwieraniu mesendżera i cały launcher musiał się przeładować jest Android 10 i poprawki bezpieczeństwa z października powiadomienia w końcu są permanentne Czego nie ma: nowej czcionki i dynamicznego skalowania nowej animacji przejścia do pulpitu z ekranu blokady nowego menedżera plików opcji "Czas przed ekranem" w wydaniu MIUI (jest stockowa Androidowa) możliwości włączenia szuflady z aplikacjami Jeśli macie pytania, to chętnie odpowiem Jeśli nie należysz do beta testerów to jak ostrzymales ta aktualizacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Link jest na forum, a wgrać ją można przez TWRP. Żadna filozofia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k120 Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Jeśli nie należysz do beta testerów to jak ostrzymales ta aktualizacje?Wysyłają także do losowo wybranych użytkowników i tylem. Tak jest od Redmi Note 3, gdzie Beta Stable było wysyłane do zwykłych użyfkowników także losowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Dnia 11.10.2019 o 15:23, galakty napisał: No, od dawna, stable niedawno było aktualizowane i jakoś nie ma. MIUI11 ma to zmienić? Jak tak to otworzę szampana w imieniu programistów xiaomi. 1 godzinę temu, skrzyppodlogi napisał: powiadomienia w końcu są permanentne @galakty - szampan się już chłodzi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 26 minut temu, k120 napisał: 1 godzinę temu, Wako1986 napisał: Jeśli nie należysz do beta testerów to jak ostrzymales ta aktualizacje? Wysyłają także do losowo wybranych użytkowników i tylem. Tak jest od Redmi Note 3, gdzie Beta Stable było wysyłane do zwykłych użyfkowników także losowo. Pierwsze słyszę o takim podejściu tej firmy. Aby dostać aktualizacje closed beta trzeba do niej należeć i mieć do niej przypisane konto xiaomi. Zwykli użytkownicy takiej aktualizacji nie dostają. Ta aktualizacja jest właśnie z grupy closed beta więc normalnie nie mogłeś jej dostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzyppodlogi Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 @zoltan78, nie jestem żadnym testerem, pojawiła mi się normalnie wczoraj OTA, nie kombinowałem żadnym wgrywaniem przez TWRP ani niczym takim. Mam wersję globalną (MI, nie EEA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts