user5624 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ale czemu tak krytykujecie? Uważam że jest całkiem poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ja jestem zadowolony na Plus. Wszystko bez restartu i śmiga. Na ten moment wszystko działa. Zmiana na plus. tylko bateria niewiadoma ale po godzinie nie widzę różnic.Wszystko działa szybciej i jakby dotyk i animacje były lepsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 No jak dla mnie nowe ikony, a szczególnie ich rozmiar jak i rozmiar całego interfejsu jest koszmarny. Bardzo kłuje mnie po oczach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
user5624 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Mnie się to podoba i jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croul Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 GlobalEEA właśnie wjechała OTA aktualizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 GlobalEEA właśnie wjechała OTA aktualizacjaGratuluję refleksu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croul Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Sam z siebie się uśmiałem. Sprawdziłem 10 ostatnich postów i patrzę jeszcze nikt nie napisał Wszedłem tu spowrotem żeby skasować post ale już został skomentowany Edited November 4, 2019 by Croul Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Sprawdźcie autostart... U mnie dodało 20 aplikacji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Widzi ktoś tą opcje ultra oszczędzania baterii? Coś nie widzę, a zapowiadało się bardzo spoko.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Zmiana rozmiaru też powoduje rozstrzał straszny folderów. No i cały system ma maciupkie literki. Mogła być opcja od samych ikon . Interfejs można dopasować według własnych upodobań. Ikony mogą być małe, a tekst duzy. Te opcje są dostępne od zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) 25 minut temu, pkonrad napisał: Interfejs można dopasować według własnych upodobań. Ikony mogą być małe, a tekst duzy. Te opcje są dostępne od zawsze. Pomiędzy te ikony weszłyby jeszcze ikony w pionie. Marnowanie przestrzeni. Rozstrzelone jak zęby Karolaka. Edited November 4, 2019 by stereo0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 29 minut temu, pkonrad napisał: Interfejs można dopasować według własnych upodobań. Ikony mogą być małe, a tekst duzy. Te opcje są dostępne od zawsze. No po tej zmianie to w ogóle wygląda jak pół d*py zza krzaka za przeproszeniem. U mnie jak na razie same problemy: - nie działające pływające powiadomienia messengera np - brak ustawienia oszczędzanie baterii dla lokalizacji - teraz albo leci pełną parą albo wcale - znikające w niektórych miejscach interfejsu dymki czatu messengera - no i niepodobający mi się interfejs razem z nowymi ikonami, nic tu do siebie nie pasuje co było tak szumnie zapowiadane. Ja się zawiodłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamonix Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 To początek to aktualizacją wprowadzająca nowy interfejs i system daj im chwilę wyłapać wszystkie błędy nikt nie stworzyła idealnego sytemu bez wad zawsze coś wyjdzie co nie wyszło w testach .Spokojnie Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Sprawdźcie autostart... U mnie dodało 20 aplikacji... W każdym telefonie który dostał MIUI 11 tak się dzieje. W Mi 8 i Poco F1 to chyba każda z zainstalowanych apek była dodana do autostartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 25 minut temu, eNse napisał: brak ustawienia oszczędzanie baterii dla lokalizacji - teraz albo leci pełną parą albo wcale To jest głupota straszna niestety. Jak odpalam apkę żeby coś sprawdzić, ale wymaga lokalizacji, to trzeba Dual GPS odpalać, nie można sobie oszczędzania mieć w tle non stop właczonego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
densa Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 @pkonrad na globalu w mi9t dodało mi tylko Mi Doc, a tak to po staremu w autostarcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) 29 minut temu, galakty napisał: To jest głupota straszna niestety. Jak odpalam apkę żeby coś sprawdzić, ale wymaga lokalizacji, to trzeba Dual GPS odpalać, nie można sobie oszczędzania mieć w tle non stop właczonego. Ja używałem tego bez przerwy i bardzo boli mnie usunięcie tej opcji... Ktoś ma pomysł jak naprawić pływające powiadomienia? O, zauważyłem że nawet pogody nie da się sprawdzić bez włączenia dual gps... Edited November 4, 2019 by eNse Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 [mention=38880]pkonrad[/mention] na globalu w mi9t dodało mi tylko Mi Doc, a tak to po staremu w autostarcie Sprawdź za dzień czy 2 czy nie dojdą inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Mi z tego co widzę nie działa to mryganie krawędzi w aod. No i nie widzę tego ultra oszczędzania baterii nigdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 3 minuty temu, eNse napisał: Ja używałem tego bez przerwy i bardzo boli mnie usunięcie tej opcji... Ja również, tylko do nawigacji włączałem Duala. Teraz muszę mieć ciągle, bo chcę sprawdzić powiadomienia w apce która korzysta z lokalizacji i włącza się GPS A nie mogę go wyłączyć, bo apka wyrzuci błąd. Wcześniej miałem opcję oszczędności lokalizacji i śmigało pięknie zawsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Nie dam sobie ręki uciąć, ale te zmiany z GPS to każdy telefon na Andorid 10 tak ma. W MIUI 11 na Andorid 9 jest po staremu (Mi 8 i Poco F1). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 U mnie GPS sam się nie włącza i działa podświetlenie krawędziowe przy powiadomieniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 5 minut temu, stereo0 napisał: U mnie GPS sam się nie włącza i działa podświetlenie krawędziowe przy powiadomieniach Ale tu nikt nie pisze że GPS mu się sam włącza, tylko że nie ma ustawienia oszczędzania baterii - czyli cały czas włączonego GPS'a po samych danych mobilnych 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 A u mnie po aktualizacji, w Autostarcie było tylko google pay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worrior Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 U mnie GPS sam się nie włącza i działa podświetlenie krawędziowe przy powiadomieniach U mnie podświetlanie krawędzi działa z powiadomieniami z Whatsapp i SMS, natomiast z vibera wybudza ekranWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jak ustawić aby krawędzie mrugały pod czas powiadamiania?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ustawienia /ekran blokady/Gdy jest wyłączony ekran /pokaż animacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Gdzie znajdę tryb ultra oszczędzania energii? Pomimo aktualizacji nie działają znaki wodne w wbudowanym edytorze wideo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drummer1839 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Jakie macie rozwiązanie na nie działające SMS w miui 11 eea ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mungo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) Ktoś pisał żeby zaktualizować aplikacje od SMS recznie. Jak to zrobić żeby można było wysyłać smsy bez polskich znaków? Edited November 4, 2019 by Mungo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drummer1839 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 W ustawieniach apki do SMS 3 kropeczki w prawym roguWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
user5624 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 (edited) 17 minut temu, drummer1839 napisał: Jakie macie rozwiązanie na nie działające SMS w miui 11 eea ? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Poczytaj wyżej, dziś było. Edited November 4, 2019 by user5624 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Ja to myślałem że ten mrugający wyświetlacz podczas powiadamiania będzie mrugał jakiś czas a tu tylko jednokrotne i to wszystkoWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mungo Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 No ok włączyłem alfabet GSM ale wolałbym żeby wysyłało mi SMS bez polskich znaków. Ktoś pisał że ręcznie można zaktualizować aplikacje. Jak to zrobić ? Z google Play nie idzie to samo z opcji ustawień telefonu poprzez aktualizacje aplikacji systemowych. Jakieś rady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
user5624 Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Obawiam się że narazie nic innego nie ustawisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts