emsiti Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Przeciągnij palcem od góry do dołu. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 @pansamochodzik jak coś to te ikony po rozwinięciu belki dają się przewijać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiq6 Posted January 20, 2016 Share Posted January 20, 2016 Witam, czy wgranie miuipolska wywali z telefonu malware dorzucane w "prezencie" przez braci z Azji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawyskarland Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Witam, czy wgranie miuipolska wywali z telefonu malware dorzucane w "prezencie" przez braci z Azji ? Wywali Wysłane z mojego Mi-4c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MichalM Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Czy ktoś byłby tak miły i nagrał a później udostępnił trasę GPS? Np przez endomondo czy jakiś inny portal. Nie chodzi mi jak szybko łapie fixa tylko jak w praktyce wygląda (najlepiej w miescie) dokładność. Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiq6 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Witam, czy mi4c posiada diodę powiadomień ? (wiem głupie pytanie, ale nigdzie na filmach ani na stronach nie moge znaleźć odpowiedzi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tak posiada na prawo od aparatu i to wielokolorowa Wysłane z mojego Mi-4c 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiq6 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Oo jakie bajery, dziekuje za szybka odpowiedz Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVB Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Tylko te kolorki trochu nie na bogato czerwony, zielony, niebieski - te są ok pomarańczowy,błękitny, różowy, fioletowy - tu z jakością koloru gorzej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 A mnie się bardziej błękitny podoba niż niebieski akurat Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVB Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Chodzi mi o to, że te kolorki pośrednie jakoś tak nie bardzo się różnią i w sumie aby być pewnym o czym nas informują ich ilość się zawęża. Pytanie? Można jakoś zrobić taki SMS spreparowany np. swoją wizytówkę aby móc go wysyłać bezpośrednio? Teraz to muszę włazić do SMS, wyszukać komu ostatnio taki wysłałem, wejść w niego dać przekaż i wysłać do konkretnej osoby - trochę ścieżka przydługawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 1. Normalne. To ekran LCD a nie plazma 2. Normalne. Na co dzień tak korzystasz, z telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
advcron Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Tylko te kolorki trochu nie na bogato czerwony, zielony, niebieski - te są ok pomarańczowy,błękitny, różowy, fioletowy - tu z jakością koloru gorzej... Na Honor6 i LG G2 z kolorami innym niż podstawowe też jest podobnie jak w Mi4c. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumka23 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 (edited) Ja jak dotknę najdelikatniej jak potrafię opuszkiem, to jest reakcja. Co oczywiście nie zmienia postaci rzeczy, że w ten sposób i tak się nie korzysta z telefonu. Edited January 22, 2016 by Gumka23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 3 godziny temu, kubapl66 napisał: Właśnie przyszedł mój Mi4c Po 2.5 latach z Galaxy S4 mam dwa pytania. 1. Kiedy patrzę na ekran pod kątem, biel robi się szarawa i i ta szarość narasta w miarę większego kąta. Czy to normalne? Mam matryce Sharp(Jakby ktoś pytał, miałem Amoleda wcześniej) Kolego, w d... Ci się poprzewracało od tego AMOLED-a przez 2.5 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woma Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Jak wygląda sprawa obsługi MHL przez nasze zabawki? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozikpl Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 Jeżeli chodzi o amoleda, to już miesiąc się odzwyczajam i nadal mi go brakuje :):):) (też przesiadłem się z s4) Rzeczywiście bardzo delikatne dotknięcie nie jest wykrywane- ale w taki sposób nie dotyka się ekranu telefonu-nigdy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek123 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 A ja za moim S4 wcale nie tęsknię Link to comment Share on other sites More sharing options...
pansamochodzik Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 nie mogę znaleźć map google na tel ,jak wchodzę do sklepu play i próbuję zainstalować to jest ikonka "zainstalowano". gdzie znajdę ikonkę mapy na tel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barol Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 (edited) Na najnowszym romie 6.1.21 zauważyłem bardzo duża czułość EDGE tap. Działa to teraz w 99% ale gdy trzymam telefon lewa ręką to czasami potrafi mi cofnąć strony 5 razy wstecz mimo że trzymam nieruchomo palce. Ktoś też spotkał się z czymś takim? Mam też nilkin frosted shield. Edited January 23, 2016 by Barol literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Szybkie pytanie. Czy w Mi4C na MIUI Polska można przenieść zegar belki statusu z lewej strony, na środek, albo chociaż na prawo? Bo ta domyślna lewa strona jakoś do mnie nie trafia. ja mam taki zegar jeśli o to Ci chodzi. Po prostu z innego motywu. Pytanie ode mnie. Jak w messengerze fejsbukowym zrobić aby po kliknięciu w powiadomienie o wiadomości przekierowalo mnie do apki? Bo teraz jak klikam to nic się nie dzieje. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtkson Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Szybkie pytanie. Czy w Mi4C na MIUI Polska można przenieść zegar belki statusu z lewej strony, na środek, albo chociaż na prawo? Bo ta domyślna lewa strona jakoś do mnie nie trafia. ja mam taki zegar jeśli o to Ci chodzi. Po prostu z innego motywu./p> Chodziło mi o zegar na belce statusu, czyli ten który się pokazuje kiedy jesteśmy w jakiejs aplikacji. Wysłane z mojego Mi-4c Aaa sorry jestem trochę wczorajszy. To nie poradze na to nic :/ Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
matikes249 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Hey mam problem telefon sam mi się rozłącza gdy telefonuje po chwili około 1 min jak przy łoże do ucha ale nie naciskam zakończenia rozmowy. I tak za każdym razem. Pozdrawiam Wysłane z mojego Mi 4i przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Jak działa funkcja "Smart Lock" ? Bo nie wiem czy coś źle robię czy tak powinno być. Mam włączona tą funkcje i jako zaufane miejsce podałem swój adres ale mimo to za każdym razem muszę odblokowywać ekran hasłem na klawiaturze, czy tak powinno to działać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xamil54 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Mususz miec gps odpalony Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bato Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 czy jest jakiś sposób, żeby zmienić kolor zegarka z pogodą na taki sam jak ten bez pogody i/lub aby zegarek automatycznie zmieniał kolor na ten z motywu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axan Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 (edited) Dzieki Edited January 24, 2016 by Axan Pomylka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Przeczytaj dokładnie 1 post tematu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 czy jest jakiś sposób, żeby zmienić kolor zegarka z pogodą na taki sam jak ten bez pogody i/lub aby zegarek automatycznie zmieniał kolor na ten z motywu ? Nie ma takiej możliwości chyba, że umiesz ręcznie edytować kod zegarka i tam zmienić kolor. Wysłano z Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woma Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ponawiam pytanie o obsługę MHL Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu89 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ja nie sprawdze MHL, nie mam przejściówki Wysłane z mojego Mi-4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 @Acid Mozesz mi powiedziec co wchodzi w sklad Wipe Factory Reset w TWRP, tak jak bym chcial go wykonac poprzez advenced wipe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 6 godzin temu, Pawliko napisał: co wchodzi w sklad Wipe Factory Reset w TWRP? https://twrp.me/faq/whattowipe.html "A factory reset wipes data and cache (which includes dalvik cache). A factory reset will also wipe sd-ext and android_secure if your device has those items." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kedar1333 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Panowie czy w mi4c można w jakiś sposób ustawić 5 ikon w jednym rzędzie tak aby było 5x5? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszmol Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Cześć. Mam pytanie co do trzymania bateri. Wczoraj wieczorem naladowalem ją do pełna a do rana znacznie jej ubyło. Dołączam foto. Telefon całą noc tylko na transmisji danych. Mi4c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts