Jump to content

Update software Global/EEA

ernet

Recommended Posts

Na 90% bugów w MIUI nie mamy wpływu. Wszystko jest robione na bazie China, gdzie no cóż, bugi mogą się zdarzyć albo nie, to niestety jest losowe..

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Tak wiem :). Sprawa już nie raz była wałkowana. Nie wiem czy to tylko wrażenie, czy faktycznie tak jest, ale global wydaje się mieć mniej bugów.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Ale to Ty się żalisz czy chwalisz default_biggrin.png, że tak zażartuje. Wyskakiwanie z telefonem za ponad 3k, w kontekście Mi9 które kosztuje połowę tego jest słabe.

Wysłane z mojego MI 9 -> Tapatalk

4 hours ago, Tomek_Pietras said:

To nie zmienia faktu, że jest to bardzo słabe... Sam wytrzymałem z Mi 9 trzy tygodnie i oddałem do żonie, teraz nie wiem czy nie sprzedać go i żonie kupić też OP7P.

Zmień region na inny (np Hong Kong) i zobacz, czy znajdzie aktualizację.

Faktycznie.

Brak w ustawieniach aparatu możliwości predefiniowania kontrastu, nasycenia, ostrości. Po lewj Max3, po prawej Mi9. 

Dobrze, że moja się nie zagłębiła tutaj jeszcze :-D

IMG_20190716_233717.jpg

IMG_20190716_232920.jpg

Edited by JamCiTo

Witam, telefon zakupiony na Banggodzie a widzę że stara wersja do tego aktualizacji mi nie chce znaleźć, a w aplikacji Aktualizacje brak opcji na zainstalowanie z pliku .ZIP z pamięci. Czy ktoś spotkał się z takim problemem?

Screenshot_2019-07-18-03-27-45-283_com.android.updater.png

Screenshot_2019-07-18-03-28-10-404_com.android.settings.png

1 godzinę temu, stereo0 napisał:

Mi na tym 27 czytnik linii papilarnych czasem potrafi ostro świrować. 

Na ciemnym ekranie potrafi się zawiesić i nie odblokowuje tylko miga? Mam to samo

@eNse tak dyskoteka, albo świeci bez przerwy, albo świeci i nie ma żadnej reakcji, albo nie świeci i za drugim przyłożeniem zatrybi. Ale to nie jest bez przerwy tylko jak mu odbije i dosłownie zaczęli się to po tej aktualizacji

12 minut temu, stereo0 napisał:

@eNse tak dyskoteka, albo świeci bez przerwy, albo świeci i nie ma żadnej reakcji, albo nie świeci i za drugim przyłożeniem zatrybi. Ale to nie jest bez przerwy tylko jak mu odbije i dosłownie zaczęli się to po tej aktualizacji

No u mnie tak samo, raz na powiedzmy 50 odblokowań się to zdarza. Wystarczy podświetlić ekran i problem znika.

Przez krótko była i wycofali. Kto pobrał ten w pewnym sensie ma pecha bo są problemy jak widać. Trzeba poczekać, aż naprawią i przywrócą.

Wysłane z mojego MI 9 -> Tapatalk

Jestem szczesciarzem bo u mnie na 27 póki co nic się nie dzieje :)

Jedyne co zaobserwowałem to lag z podbiciem oświetlenia na słońcu jak ktoś dzwoni. Poza tym zero uwag.