GregorJan Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Na MIUI 10.5 by xiaomi.eu 9.8.29 nie ma tej opcji więc lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 3 godziny temu, Orjon napisał: Na xiaomi.eu ostatnich betach i nowych stable od 20 lutego SAI działa normalnie, można zignorować info w apce. Na innych MIUI trzeba optymalizację wyłączyć. Mi Youtube Vanced działa w tle z każdym romem. Właśnie teraz słucham już z 2 godziny audio i nie wyłączałem optymalizacji Miui. Nic nie usypia appki, póki chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Chyba się nie zrozumieliśmy Chodzi mi o to że instalacja apek przez SAI idzie już na xiaomi.eu, a nie że YT Vanced nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acocieto Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 Czy ktoś może użył tej metody https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-smali-patcher-0-7-t3680053 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted March 14, 2020 Share Posted March 14, 2020 40 minut temu, acocieto napisał: Czy ktoś może użył tej metody https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-smali-patcher-0-7-t3680053 ? Użyj newpipe z f-droid zamiast tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big00s Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Dnia 14.03.2020 o 19:56, acocieto napisał: Czy ktoś może użył tej metody https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-smali-patcher-0-7-t3680053 ? Udało mi się uruchomić nową wersję YouTube Vanced 15.05.54 na MIUI 12 z rootem przy użyciu Lucky patchera. Ta metoda działa na Androidzie 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Stare sposoby działają najlepiej. A instalacja przez SAI nie poszła? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted May 11, 2020 Share Posted May 11, 2020 Instrukcje dla miui znajdziecie tu: https://t.me/Vanced/84 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini21 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Komu się udało? Próbowałem dziś ale nie szło. Ten dopisek aka the "haha MIUI is such a garbage ROM you have to use a special snowflake installation" method" jest trochę demotywujący Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Na każdym xiaomi.eu od lutego idzie bez problemu. MicroG -> SAI -> instalujesz wersję non-root -> powinna działać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mini21 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Dzięki.Szukam w necie jakiegoś poradnika i póki co - nic.Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovelas1988 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 (edited) 2 godziny temu, mini21 napisał: Dzięki. Szukam w necie jakiegoś poradnika i póki co - nic. Wysłane z mojego Mi 10 Pro przy użyciu Tapatalka Ja tez mam z tym problem na xiaomi.eu. Jesli wylaczy sie optymalizacje miui (nie ma tu takiej możliwości albo nie znalazlem ) sai zainstaluje najnowszy yt vanced. Posilkuje sie starsza wersja ktora zainstalowalem przez moduly magisk. Edit : faktycznie wersja vanced bez roota dziala i instaluje sie bez problemu. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edited June 11, 2020 by Orjon Twój post zajmuje pół strony. Sprawdzenie pustych linii, nawet jeśli to tapatalk, nie jest takie trudne.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Ogólnie moduł Magiska nie działa już: Cytat - Magisk installation is no longer supported, the Magisk and root installation method are now the same. Więc ja się nie bawię w kombinację z xposed, tylko używam non-root. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki161 Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Czy jesli chce korzystac z yt vanced bez koniecznosci logowania sie, to rowniez musze miec MicroG? Zainstalowalem przez SAI i apka crashuje sie od razu po uruchomieniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 (edited) @luki161 bez microg nie działa. Wersja 14.21.54 działa bez sai i bez microg. Edited June 11, 2020 by mariusz.ur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted July 4, 2020 Share Posted July 4, 2020 @rradek Można. Ja nie mam z tym żadnego problemu. Do tego SAI jest po polsku. Zobacz zobacz do instrukcji YT vanced. @nasluchowy1 Nie mam takiego odczucia. Ma swoje wady, zawsze lepszy jest akurat ten producent którego nie używamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdiSk8 Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Czy jest możliwość aby aplikacja była ustawiona jako domyślna bez root'a? Po wejściu w link od YT wbija w systemową apke. Tylko tego brakuje do szczęścia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Czy jest możliwość aby aplikacja była ustawiona jako domyślna bez root'a? Po wejściu w link od YT wbija w systemową apke. Tylko tego brakuje do szczęścia. Chyba nie można. Próbowałem ustawić tak żeby oryginalne yt w ogóle się nie otwierało wciskając na link niestety nic to nie dało. Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eidur Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Redmi note 7. U mnie jest inna sytuacja, bo ja nie mam YouTube w PixelExperience więc wszystko otwiera mi się w vanced, ale pamiętam, że przy którejś aplikacji miałem ustawienie na ten styl które linki ma otwierać(na globalu). Nie masz częstość takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdiSk8 Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 3 godziny temu, eidur napisał: Redmi note 7. U mnie jest inna sytuacja, bo ja nie mam YouTube w PixelExperience więc wszystko otwiera mi się w vanced, ale pamiętam, że przy którejś aplikacji miałem ustawienie na ten styl które linki ma otwierać(na globalu). Nie masz częstość takiego? Gdzie masz taką możliwość ustawienia? ja posiadam wersję 14.21.54 i nie znalazłem takiej opcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eidur Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Ja mam system na podstawie googlowego pixela, nie mam obecnie miui dlatego pytam czy nie masz takie opcji. Aplikacje, YouTube vanced, informacje o aplikacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdiSk8 Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Właśnie nie mam nic takiego: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 23 godziny temu, EdiSk8 napisał: Czy jest możliwość aby aplikacja była ustawiona jako domyślna bez root'a? Po wejściu w link od YT wbija w systemową apke. Tylko tego brakuje do szczęścia. Wyłącz oryginalnego YT przez adb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullsblood Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Wyłącz oryginalnego YT przez adb. Możesz napisać jak to zrobić albo jakiś link? Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 11, 2020 Share Posted September 11, 2020 Nawet tu na forum w tutorialach jest. Forum mi wywala error przy linku. Poza tym, google i kombinacja debloat adb uninstal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitex Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 U mnie na Mi 9T nie udało się zainstalować ani wersji root ani non root, próbowałem przez SAI wraz z Shizuku, nic z tego. O dziwo, udało mi się w końcu zainstalować MicroG za pomocą apki Root App Deleter (można znaleźć tutaj) - pod przyciskiem Apk Manager (tylko najpierw trzeba mieć ściągniętego MicroG), potem instalacja Vanced już normalnie poszła z poziomu Vanced Managera - bez wyłączania optymalizacji MIUI (oczywiście trzeba mieć roota), zainstalował się w miejsce systemowego YouTuba. Kroki, jakie wykonałem: 1. Instalacja Vanced Manager 2. Próba zainstalowania kolejno: YouTube Vanced i MicroG (manager pobrał instalki) 3. Próba zainstalowania Vanced w trybie root (po błędzie manager zapytał, czy chcę usunąć aktualizacje systemowego YouTube - potwierdziłem, że tak) 4. Uruchomienie apki Root App Deleter i skorzystanie z funkcji Apk Manager, aby zainstalować MicroG 5. Instalacja YouTube Vanced w trybie root z poziomu Vanced Managera - tym razem poszło bez problemu, wersja 15.40.37 Jeśli macie problemy z innymi sposobami, warto spróbować tego Prosto i bez zbędnych kombinacji. U mnie zadziałało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorwald Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Witam Czy ten Youtube Vanced działa na Mibox S? Instrukcja z pierwszej strony nie działa i pod linkami nic nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Chętnie zainstalował bym na Pocophonie F1. jest to nadal aktualne?, a może coś innego do oglądania i słuchania z youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Aktualne, jak najbardziej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 dzięki wielkie. A jaki jest najbardziej aktualny sposób instalacji. O co chodzi z tym root. Już długo nie bawiłem się w takie sprawy . mam miui global 12.0.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Nie musisz mieć roota, można też zainstalować wersję normalna, lecz przy jej instalacji wymagane jest wyłączenie optymalizacji MIUI w ustawieniach deweloperskich na czas instalacji aplikacji. Później możesz je włączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 opcje deweloperskie?. to chyba 3 razy uderzało się palcem w miui aktualizacje czy jakoś tak. Możesz podesłać mi mi link do poprania tego programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Jest w pierwszym poście, wersja noroot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 NonRoot: https://vanced.app/APKs?type=NONROOT Jeśli to ten link to nie działa albo cos tam trzeba wybrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 @Rob83 Serio tak ciężko wpisać w google "YouTube Vanced"???Masz link https://vancedapp.com/Pobierasz managera i z jego poziomu instalujesz.[mention=15985]zoltan78[/mention] przydało by się odświeżyć trochę pierwszy post, bo sposób instalacji aplikacji się zmienił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts