Hardas Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Czyli narazie nie ma metody by to zrobić bez botloaderowania systemu?Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurel Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 1 godzinę temu, Hardas napisał: ...botloaderowania systemu? Możesz pojaśnić niewtajemniczonemu co masz na myśli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardas Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Botloader to aplikacja która przechowuje dane systemowe i blokuje dostęp do zmian systemowychPo odblokowaniu botloadera możesz dokonywać zmian systemowychA kolega wyżej napisał o pewnej aplikacji która nie może zostać wcześniej wykorzystana bez wcześniejszego odblokowania botloaderaWysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondek01 Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Dnia 2.05.2019 o 22:09, Adamk102 napisał: YouTube vanced Mam LineageOS 16 Android 9 działa bez problemów Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Wszystko ok, pewnie by działało tak jak napisałeś, sęk w tym, że ja nie chcę robić roota Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 (edited) Dnia 2.05.2019 o 22:32, emarcin napisał: Aby zalogować się w apce bez roota trzeba czekać na zaktualizowanie usług microg. Nie prawda. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757/post79419977 U mnie zadziałał second fix. Edited May 4, 2019 by the4anoni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardas Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 U mnie zadziałało dziękiWysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondek01 Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 40 minut temu, the4anoni napisał: Nie prawda. https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757/post79419977 U mnie zadziałał second fix. Działa, dzięki kolego ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 @the4anonifaktycznie działa i to działa nawet po ponownej aktualizacji do najnowszej wersji Chrome po ówczesnym zalogowaniu się na konto poprzez microg. Dzięki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-f-l Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 Wypróbowałem pierwszą i drugą metodę i ciągle nic. Na przycisku zgadzam się - mieli w nieskończoność. Instalowałem chrome - różne wersje poniżej V74, czyściłem pamięci i dane MicroG i YouTube Vanced - nie pomaga............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 @a-f-l zastosowałeś się do Nie prawda.https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757/post79419977 U mnie zadziałał second fix.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-f-l Posted May 19, 2019 Share Posted May 19, 2019 (edited) 18 godzin temu, emarcin napisał: @a-f-l zastosowałeś się do Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Tak - dokładnie do tego Rozwiązaniem jest nowe dostepne MicroG i wszystko działa Edited May 20, 2019 by a-f-l Rozwiązanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
perdos Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 20 godzin temu, a-f-l napisał: Tak - dokładnie do tego Rozwiązaniem jest nowe dostepne MicroG i wszystko działa U mnie nowe MicroG nie chce się zainstalować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-f-l Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 6 godzin temu, perdos napisał: U mnie nowe MicroG nie chce się zainstalować. A czy odinstalowałeś stare MicroG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
the4anoni Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Teraz jest nowy fix. 1. Kasujemy vanced i microg 2. Aktualizujemy chrome lub webview do najnowszej wersji. 3. Pobieramy MicroG Vanced ("I agree" stuck fix attempt V2. I najnowszego Vanced 4. Instalujemy microG i potem vanced 5. Logujemy się 6. Gdy się zawiesi na ekranie warunki google wciskamy raz przycisk back 7. Profit ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorJan Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Czy logowanie do tego MicroG jest bezpieczne? Tu podaje się dane googlea obcej aplikacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Skoro masz obawy korzystaj bez zalogowania. Będziesz spokojniejszy.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrikozak Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Witam, jak odinstalować aktualizacje youtube? mój tel. to xiaomi mi6 miui xiaomi.eu 10.4.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 1 minutę temu, Dimitrikozak napisał: Witam, jak odinstalować aktualizacje youtube? mój tel. to xiaomi mi6 miui xiaomi.eu 10.4.3 Używasz YT Vanced jako moduł do Magisk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrikozak Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 puki co nie używam miałem wcześniej z apk bez root teraz chciałem zrobić według instrukcji ponieważ mam juz root'a lecz nie mam pojęcia jak odinstalować aktualizacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Jak masz roota to wgraj poprostu moduł do Magiska. Sam podmieni apke YT. Pamiętaj tylko żeby później już nie aktualizować YT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrikozak Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Tak zrobiłem lecz youtobe został orginalny :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Spróbuj wyłączyć moduł, zrestartować telefon, włączyć moduł i zrestartować telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitrikozak Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 (edited) Dobra zrobiłem to według instrukcji poprzez Twrp nie potrafiłem odinstalować aktualizacji Youtube po prostu usunąłem dane aplikacji i działa Dzięki za zainteresowanie tematem. Edited September 4, 2019 by Dimitrikozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Dobra zrobiłem to według instrukcji poprzez Twrp nie potrafiłem odinstalować aktualizacji Youtube po prostu usunąłem dane aplikacji i działa Dzięki za zainteresowanie tematem.Odinstaluj przez sklep Play, zrobi się oryginalna APK , następnie instalujesz przez magisk i wsioWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Jeżeli ktoś ma problemy z vanced polecam zamiennik. NewPipe (Nakładka na YouTube) Można importować subskrypcje , nie wiem niestety czy działa w tle https://f-droid.org/packages/org.schabi.newpipe/ Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baszko1st Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 U mnie dochodzi do takiego momentu i dalej nic nie mogę zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Usługa microg do zainstalowania i pójdzieWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baszko1st Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 6 godzin temu, Adamk102 napisał: Usługa microg do zainstalowania i pójdzie Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Dzieki, zadziałało. Wcześniej miałem już zainstalowany microg, i nie chodziło, teraz po prostu zmieniłem wersje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielony8 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Panowie z tym brakiem reklam to chodzi głównie o rekalmy w czasie odtwarzania filmów tak? bo reklamy na głównej stronie po włączeniu apki normalnie macie? bo u mnie na głównej zanim włacze jakikolwiek film to między proponowanymi filmami są reklamy normalnie.Też tak macie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaronmak Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Dnia 21.11.2019 o 21:31, zielony8 napisał: Panowie z tym brakiem reklam to chodzi głównie o rekalmy w czasie odtwarzania filmów tak? bo reklamy na głównej stronie po włączeniu apki normalnie macie? bo u mnie na głównej zanim włacze jakikolwiek film to między proponowanymi filmami są reklamy normalnie.Też tak macie? W wersji 14 były reklamy na głównej (w filmach oczywiście nie). Ostatnio zaktualizowałem do 15 i zniknęły nawet te z głównej. Z instalacją Vanced 15 na MIUI 11 (bez roota) mogą być kłopoty. Żeby się udało, trzeba wyłączyć optymalizacje MIUI (po instalacji Vanced można je ponownie włączyć): Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Opcje programistyczne > Wyłącz optymalizacje MIUI (na samym dole) Jeśli nie widzicie w menu opcji programistycznych, to aktywuje się je tak: Ustawienia > O telefonie > Wersja androida (klikamy 7 razy) Cały tutorial po angielsku jest tutaj: https://telegra.ph/How-to-install-v15-on-MIUI-02-11 Korzystałem z opcji A. Mam Mi 9 Lite, MIUI Global 11.3.4 (bez roota) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorJan Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 (edited) U mnie nie ma czegoś takiego jak "optymalizacje MIUI" (Redmi 4X). Pomimo tego spróbowałem zainstalować przez ten SAI, ale z błędem (po usunięciu poprzedniej wersji YTVanced). Pozostałe 2 metody zbyt trudne lub niebezpieczne. Chyba nie mam wyjścia i zostanę przy wersji 14. Edited February 29, 2020 by GregorJan Link to comment Share on other sites More sharing options...
wajs Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Właśnie zauważyłem, że mam włączone opcje programistyczne, ale tam nie mam ustawienia "optymalizacjia MIUI" Co dalej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaronmak Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Widocznie nie wszystkie telefony z MIUI mają tę opcję. Możecie przetestować Non-Split lub Vanced2Original od Ruskich: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=916464&st=13880#entry93827369 https://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=916464&view=findpost&p=73638538 Instalka jest w formie apk, a nie apks, więc nie wymaga SAI - być może zadziała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Na xiaomi.eu ostatnich betach i nowych stable od 20 lutego SAI działa normalnie, można zignorować info w apce. Na innych MIUI trzeba optymalizację wyłączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Potwierdzam co Orjon pisał. Mam mi6 ostatni stable i działa najnowszy YT vanced przez Sai Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts