Rob83 Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 wielkie dzięki panowie za cierpliwość. Dzisiaj był taki piękny dzień ze chyba szare komórki mi popadały. Działa. Czy teraz mogę odinstalować menedzer vanced, i microG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Możesz spróbować. Menadżer służy do aktualizacji a na telefonach bez roota MicroG do logowania na konto. Jak usuniesz i coś nie będzie działać to zainstalujesz najwyżej ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 A to nie ruszam. Śledzę kilka kanałów na YT Pozdrawiam Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 A jeszcze jedno pytanie. Po zainstalowaniu tej aplikacji wyskakuję mi często w powiadomieniach "keep microG in background" jak to kliknę przenosi mnie do ustawień optymalizacji baterii. Może ktoś rozjaśnić temat?. To coś w rodzaju kłódki dla tej aplikacji, w sensie ze musi być cały czas aktywna czy jak??. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 To tylko powiadomienie. Da się wyłączyć. Wciskasz to powiadomienie kilka sekund. Potem zębatkę i wyłączasz powiadomienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregorJan Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Witam, próbuję zainstalować Youtube Vanced z aplikacji Vanced Manager (z vancedapp.com). Czy da się w MIUI 10.5 by xiaomi.eu 9.8.29 wyłączyć miui optimization? Nie mam jej w opcjach programisty i nie znajduję sposobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 a czy może ktoś próbował zainstalować na mi box? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 A po co wyłączacie optymalizację Miui? Mi Vanced, MicroG i Manager działają normalnie z domyślnymi ustawieniami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted October 17, 2021 Share Posted October 17, 2021 A na czym instalujesz? Na stocku wymaga wyłączenia optymalizacji, która domyślnie jest włączona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 18 godzin temu, Marrik napisał: A na czym instalujesz? Na stocku wymaga wyłączenia optymalizacji, która domyślnie jest włączona. Chyba mylisz dwie rzeczy: Optymalizacja MIUI i Optymalizacja baterii. Kolega WD40 pokazał screen z Optymalizacja baterii. A jeśli chodzi ci o Optymalizacje Miui, to na Globalu idzie zainstalować Vanced Manager a potem reszte. Nic nie muszę wyłączać. Chyba tylko w EEA trzeba to robić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 W EEA też już nie trzeba. Działa bez wyłączania optymalizacji MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Chyba mylisz dwie rzeczy: Optymalizacja MIUI i Optymalizacja baterii.Faktycznie, pisałem o optymalizacji MIUI, jakoś tak od razu o niej pomyślałem i nie zwróciłem uwagi, że chodzi o optymalizację baterii. W EEA też już nie trzeba. Działa bez wyłączania optymalizacji MIUI. Jak instaluję na żony telefonie to zawsze muszę ją wyłączyć a ma stocka. W oficjalnej dystrybucji w Polsce jest chyba tylko wersja EEA mojego telefonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Jak dostaniesz MIUI 12.5 EE to już nie będzie potrzeby wyłączania tego przy instalacji vanced. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 To prawda, na to nie ma co liczyć, szczerze się przyznam, że nie zerknąłem wyżej o jakie modele chodzi. No to jednym słowem d*pa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Panowie nie chodzi o R4X.Mam Mi Note 10 Lite.Wczoraj aktualizowałem na żony telefonie, też Mi Note 10 Lite i musiałem wyłączyć optymalizację bo Vanced manager o to krzyczał, a ona tam ma 12.5.3 EEA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rradek Posted April 1, 2022 Share Posted April 1, 2022 (edited) Jak to zainstalować na MI5S ostatnią wersję? Nie mam opcji wyłączenia optymalizacji MIUI Tylko krok po kroku edit. tego sie nie da zainstalować, po h*j usunęliście optymalizację MIUI kiedyś!!! Jak to włączyć czy coś!! Edited April 1, 2022 by rradek Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemed Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 A instalowaleś MicroG?Wysłane z mojego MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rradek Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 (edited) tak, z SAI nie idzie, a razem z Shizuku nadal pokazuje że uprawnienia są ograniczone i także wywala błąd Edited April 2, 2022 by rradek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 Jak to zainstalować na MI5S ostatnią wersję? Nie mam opcji wyłączenia optymalizacji MIUI Tylko krok po kroku edit. tego sie nie da zainstalować, po h*j usunęliście optymalizację MIUI kiedyś!!! Jak to włączyć czy coś!! Pobierz YouTube bluehttps://www.apkmirror.com/apk/team-vanced/youtube-vanced-blue/youtube-vanced-blue-14-06-54-release/Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rradek Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 wersja 14 już nie działa, miałem ją wcześniej, dlatego potrzebuje wersję tą najnowszą Link to comment Share on other sites More sharing options...
rradek Posted April 2, 2022 Share Posted April 2, 2022 jak wyłączyć optymalizację MIUI na MI5S z miui 11 i androidem 8? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts