Tded Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 20 godzin temu, Valdo napisał: Ja miałem problem, że Xiaomi zablokowało mi telefon i żądało weryfikacji konta Mi przez podanie hasła. Dwa razy pod rząd. Telefon włączał się przez 20 sekund, a następnie ekran blokady na 0,5s. Jeśli masz tak samo to daj znać. Działo mi się to przed aktualizacją. Nie winie aktualizacji. Włącz tryb fastboot, a następnie power i vol- i włącz restart systemu. Potem po uruchomieniu telefonu będziesz musiał podać hasło do konta. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Zrobiłem pełne czyszczenie i wstał bez problemu, szkoda tylko tego bawienia się z przenoszeniem danych. Nie wiem dlaczego tak było, wcześniej nie miałem żadnych problemów, nie musiałem się też logować. Znaczy po przeinstalowaniu telefonu oczywiście, że tak, ale wcześniej nic takiego nie musiałem robić. W każdym razie, ja już się uporałem ze wszystkim, działa dobrze. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted July 21, 2018 Share Posted July 21, 2018 (edited) Siemka ciekawy jestem kiedy będzie dostępny przez automatyczna aktualizacje? sam się trochę boje wgrać . Ciekawe kiedy puszcza w OTA. Zamiast 10 dostaliśmy 9.6.2.0 Edited August 3, 2018 by andi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Ja tam od dawna na 10 lecę szybki fajny 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 (edited) Dnia 21.07.2018 o 12:52, andi napisał: Siemka ciekawy jestem kiedy będzie dostępny przez automatyczna aktualizacje? sam się trochę boje wgrać . Ciekawe kiedy puszcza w OTA. Zamiast 10 dostaliśmy 9.6.2.0 9.6.2.0??? Gadzie/jak takie można dostać??? U mnie jest tak Telefon z Pleja. Edited August 4, 2018 by PiotrekR Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 (edited) Siemka wczoraj dostałem automatycznie . możne pley nie wysyła .ja mam telefon zakupiony od dystrybutora a nie z sieci Edited August 4, 2018 by andi Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 10 godzin temu, ziutek11113 napisał: Ja tam od dawna na 10 lecę szybki fajny ja się boje sam wpisać inaczej niema Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 @andi Nie ma bo masz rom z linii global stable która Miui10 jeszcze nie dostała i trochę jeszcze poczeka. Operatorzy, przynajmniej nasi nie "brandują" telefonów Xiaomi i nie mają wpływu na aktualizacje systemu. Możliwe że 9.6.2 wysyłają na razie w naszej lokalizacji losowo (beta stable). Jak się sprawdzi dostaną wszyscy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 10 godzin temu, ziutek11113 napisał: Ja tam od dawna na 10 lecę szybki fajny Oprócz wodotrysków graficznych nic specjalnego Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrino Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Oprócz wodotrysków graficznych nic specjalnegoNa Miui 10 bateria trzyma bardzo dobrze:Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Jeśli ktoś ma ochotę, to w opisie tego filmu jest link do MIUI 9.6.2.0. Da się wreszcie wyłączyć asystenta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Trzeba miec odblokowany bootloader? I czy warto z 9.5.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Nie trzeba. To będziesz wiedzieć jak zainstalujesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 (edited) No to pobieram Zainstalowalem, jak na razie to co sie rzuca w oczy to szybkosc dzialania jest na duzy + . O ktorego asystenta wam chodzi? Ze go mozna wylaczyc. Edited August 6, 2018 by sprzetowiec90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Pobrane,zainstalowane. Na razie wszystko ok zobaczymy jak będzie z czasem. Aplikacja vault wyłączona czyli ten asystent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 (edited) Dobry. Co do 9.6.2.0, to: -nadal nie działa wibra przy mailach przychodzących w Gmail, -ikony się troszkę zmieniły. Edit: Nie wiem jak u Was, ale u mnie, w opcjach deweloperskich nie ma już opcji możliwości zarządzania pamięcią. Wcześniej było do wyboru: umiarkowane, podstawowe itd. Edited August 7, 2018 by Shaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 witam ja dostałem automatycznie aktualizacje nie sciągałem chyba nie jestem wyróżniony Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlk Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Ten 9.6.2.0 to stable? Nigdzie na oficjalnej stronie nie ma wzmianki o wypuszczeniu stabilnej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Stabilna Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlk Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 A wytłumaczy mi ktoś czemu ten portal ma dostęp do tej wersji i ją publikuje a na oficjalnej stronie jest cisza? Po prostu boje się że oprogramowanie może być naszpikowane jakimś syfem Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Bylo pisane wyzej juz. Nic nieoryginalnego nie zainstalujesz na zablokowanym bootloaderze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziadunia Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 1.29 GB do pobrania?Sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kismet75 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Właśnie zainstalowane .Jak na chwilę obecną chodzi szybko i ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poziomek90 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 U mnie również. Prócz nowego motywu, nie widzę żadnych różnic do 9.5.10.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Bateria lepiej trzyma, po naladowaniu na wlaczonym wyswietlaczu 3:37h i lte non stop zezarlo 48% bateri u mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Też mi się wydaje, że lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
viader80 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Zainstalowane przy normalnym użytkowaniu wszystkie wersje od 8 coś tam do tej 9.6 około 2 dni (więcej nie wyciągnąłem) więc że kilka godzin dłużej potrzyma żadna rewelacja. Co do wydajności od 9 poprawa widoczna. Na plus tej aktualizacji wkońcu można wyłączyć asystenta po lewej stronie. Czekac z cierpliwością na 10 bo ktoś pisał że 4 dni wyciąga na baterii a to już duży plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 (edited) No mnie to malo interesuje czy wytrzyma 2dni czy 10 lezenia. Mnie interesuje ile wytrzyma na wlaczonym ekranie z lte Lipcu natargalem 85gb po lte, teraz w sierpniu juz 32gb Edited August 7, 2018 by sprzetowiec90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Mi się wydaje że u mnie bateria słabo trzyma od jakiegoś czasu, czy to możliwe że to od czasu kiedy tel ściągnąłem delezwiami od samochodu? Teraz jest wgięty wyżej niż w połowie telefonu. (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 6 minut temu, ziutek11113 napisał: Mi się wydaje że u mnie bateria słabo trzyma od jakiegoś czasu, czy to możliwe że to od czasu kiedy tel ściągnąłem delezwiami od samochodu? Teraz jest wgięty wyżej niż w połowie telefonu. (?) He, he Dobre. Ścisnąłeś telefon tak, aż się wygiął, i pytasz czy od tego słabiej trzyma bateria? Oczywiście, że tak. Prawdopodobnie została wygięta lub przełamana. Aż dziw, ze telefon jeszcze działa. A tak swoją drogą, i teraz piszę całkiem poważnie, obawiałbym się używać takiego telefonu i trzymać go przy uchu. Szczególnie, że baterie potrafią wybuchać i palić się. Zwłaszcza po takich przygodach. Radzę Ci dobrze - zastanów się nad oddaniem telefonu do serwisu, żeby nie spotkała Cię przykra niespodzianka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaudiostereo Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 (edited) Dostałem właśnie przez OTA aktualizacje do 9.6.2.0 EDIT. Nie zmieniałem regionu. Edited August 8, 2018 by monoaudiostereo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomash Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Pobieram właśnie po OTA v9.6.2.0 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Szczerze? Mam to w d*pie, działa to działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 (edited) 5h na 50% na wlaczonym ekranie z lte na 9.6.2 Edited August 10, 2018 by sprzetowiec90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morfeusz Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Skąd wy takie wyniki bierzecie. U mnie około 6 godz przy włączonym ekranie 2 dni i ponowne ładowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrowkarz Posted August 11, 2018 Share Posted August 11, 2018 Po co aplikacji Mi Video potrzebne uprawnienia zarządzania połączeniami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts