ziutek11113

Użytkownicy
  • Content Count

    129
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About ziutek11113

  • Rank
    Zaawansowany

Dodatkowe

  • Smartfon
    Redmi 4x snapdragon

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Czytałeś temat? U mnie to chyba co innego, bo u mnie rzadko ale co jakiś czas problem występuje, chociaż od ostatniego posta na szczęście do tej pory się nie zdarzyło.
  2. Zapeszylem, tego samego dnia co to napisałem wieczorem problem znowu wystąpił, restart telefonu i ok, nie kumam tego w ogóle...
  3. Od czasu aktualizacji do androida 9 telefon ładuje się normalnie, dziwna sprawa.
  4. Trochę się popsuła automatyczna jasność, w 8 działało to lepiej.
  5. Zaktualizowałem z tego linku i jak wszedłem w log żeby zobaczyć co nowego to mam takie coś: O co chodzi?
  6. Nadal mu się to zdarza, ostatnio ladowal wolno, wtedy muszę go wyłączyć i włączyć i jest ok, ciekawe o co z tym chodzi...
  7. Też mam aktualizację, z tego co zauważyłem to bateria chyba słabiej trzyma i wibracja jest chyba mocniejsza.
  8. Sprawdzam za pomocą aplikacji, ostatnio ladowal prądem 180 mah, wczoraj znowu normalnie wysokim prądem, wczoraj jakaś aktualizacja była, może to pomoże...
  9. Tak na innej ładowarce razem z innym kablem, to może być wina softu? Że reset by pomógł? Co takiego mogloby się zepsuć w sofcie żeby tak się działo z ladowaniem?
  10. Na innej ładowarce jest to samo, więc to coś z telefonem
  11. Pomóżcie bo już nie wiem co robić, jakiś czas temu telefon zaczął bardzo wolno ładować, aplikacja ampere pokazywała że ładuje z prędkością mniej więcej 380 mah, na drugi dzień gdy już myślałem że problem ustąpił, znowu tak sie stało, pozniej trochę rzadziej ale jednak, teraz znowu dość często, czasem ladowal normalnie szybko a czasem bardzo wolno właśnie, teraz np go wyłączyłem żeby zobaczyć jak będzie ladowal, może to przypadek ale na wyłączonym procenty zaczęły iść szybko, włączyłem, ampere pokazało około 1000mah, już szybciej ale nadal wolniej, odłączyłem kabel, podłączyłem i już 1500 mah.... Miał ktoś taki problem? Co to może być? Samo z siebie nagle popsuło się gniazdo? Płyta główna? Wina softu? Chyba raczej nie, mam global i robię aktualizacje. Brudne wejście czy jeszcze coś innego? Byłbym wdzięczny za jakieś rady i pomoc, bo z telefonu jestem bardzo zadowolony a tu takie coś
  12. Wiecie może kiedy wyjdzie android 9 na redmi note 5 global?
  13. Właśnie na klonie działają a na głównym nie
  14. Gdzie dokładnie w panelu? Dasz jakiś screen? A może to dlatego że mam dwa messengery? Z tamtego zapasowego normalnie przychodzą wiadomości z dymkiem