Lukas8707 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Niewiem czy już wiecie ale wstawię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaudiostereo Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Co ma oznaczać ta czerwona czcionka na liście tych urządzeń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas8707 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Wiecie może czemu nie mogę odpalić pogody. Jak klikam w ikonkę to tak jak by chciało wyświetlić ale nie może i jakiś komunikat po angielsku wyskakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaudiostereo Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 7 minut temu, Lukas8707 napisał: Wiecie może czemu nie mogę odpalić pogody. Jak klikam w ikonkę to tak jak by chciało wyświetlić ale nie może i jakiś komunikat po angielsku wyskakuje. A dałeś jej uprawnienia? I co za komunikat wyskakuje? To chyba ważne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas8707 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 4 minuty temu, monoaudiostereo napisał: A dałeś jej uprawnienia? I co za komunikat wyskakuje? To chyba ważne. Już działa dzięki uprawnień nie miało Wiele bym dał żeby znów mieć to miui8 co na początku było jak kupiłem nowego fona. A teraz jest lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elPoochini Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Na 9.5.10 global bateria działa lepiej. Nie naprawili niestety smartlock (odblokowanie urządzenia bez hasła po podpięciu do bluetooth czy wifi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonek Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Po aktualizacji 9.5.10 global już kilka razy podczas rozmowy nagle traci zasięg sieci komórkowej i rozłącza połączenie. Może to zbieg okoliczności i akurat są problemy z siecią Play w Warszawie albo coś z kartą SIM, ale wcześniej nigdy takich problemów nie było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas8707 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Witajcie czy ma ktoś z was to konto xiaomi bo ja chcę je aktywować żeby pobierać motywy ale chcą wysłać do mnie SMS potwierdzajacy za który będzie naliczona opłata. Czy dużo mogą naliczyć bo niewiem czy aktywować to ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Ktos wie jak zlikwidowac to powiadomienie? Female for English Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas8707 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 35 minut temu, Pijo napisał: Jak za sms międzynarodowy (numer UK) - od 50 do 70 groszy. A jak tyle to spoko myślałem że to coś więcej dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edi152e Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Ja jak aktywowałem konto to nic nie płaciłem za sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Oki, dzieki bo mi to wyskakuje non stop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Niestety lipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Przecież miał być całkiem nowy No mi nie działa, ja wybrałem tylko paczkę tam w aktualizacji, z twrp nie umiem, trzeba mieć roota pewnie itp (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Z innej beczki, w Redmi 3s na Romie Global 9.6.1.0 można już wyłączyć Asystenta czyli app vault. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaudiostereo Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Nie, żadnych znaczących zmian nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrozilla Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Ktoś już dostał OTA 8.7.12 (MIUI10)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PepsiPL Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Ja dostałem. Zauważyłem, że słuchanie muzyki przez deezera i obsuwanie przeglądarki internetowej powoduje skokowe przerywanie się muzyki. Także wkurza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 A ja nie dostałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
madhunt3r Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Dla jakiego regionu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Ktoś już ma 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matison Posted July 16, 2018 Share Posted July 16, 2018 Jedna strona podała że tu można ściągnąć Miui 10 w wersji beta. Oznaczona oczywiście numerem 8.7.12 http://en.miui.com/thread-3169378-1-1.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 (edited) 3 godziny temu, Matison napisał: Jedna strona podała że tu można ściągnąć Miui 10 w wersji beta. Oznaczona oczywiście numerem 8.7.12 http://en.miui.com/thread-3169378-1-1.html A czemu tak oznaczona? Edit, zainstalowałem i testuje Edited July 17, 2018 by ziutek11113 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 I jak toto działa??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Na razie płynnie fajnie, podoba mi się z wyglądu, jak zwykle zmiana dźwięków czy to ładowania czy blokady ekranu, i jak zwykle te dźwięki mi się podobają, w aktualizacjach mam podane że jest to wersja aktualizacji tygodniowa Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 9 godzin temu, ziutek11113 napisał: A czemu tak oznaczona? Jak wszystkie wersje dev. Nazwa to skrócona data wydania, a nie wersja Miui jak w stable. 2018.07.12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Dlatego się zdziwiłem że mi pokazało że niby wracam do starszej wersji, no i skasowało mi dane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiob Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Ja mam od wczoraj zainstalowane MIUI 10 (Xiaomi.eu). Oprócz wizualnego liftingu zauważyłem odczuwalnie wyższą płynność interfejsu, inne animacje, dźwięki systemowe. Działa to wszystko bardzo fajnie, nie dostrzegam na razie żadnych błędów.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
paralemptor Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Wrzucacie dziesiątkę na "czysto", czy zwyczajnie aktualizując? Czy pod MIUI 10 działa któryś GCam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiob Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Ja robiłem wipe przed instalacją MIUI 10.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 (edited) 1 godzinę temu, paralemptor napisał: Wrzucacie dziesiątkę na "czysto", czy zwyczajnie aktualizując? Czy pod MIUI 10 działa któryś GCam? Ja paczkę wybrałem tam w opcji aktualizacji z poziomu menu telefonu, z tą kamera też mnie ciekawi Można wyłączyć ten ekran z lewej strony. Wie ktoś czemu nie mam powiadomień tych dymkow z messenger? Edited July 17, 2018 by ziutek11113 Edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tded Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Mam problem z MIUI 10, telefon po updacie, pierwsze włącznie i nie włącza mi ekranu, znaczy włącza z tapetą i godziną ekran blokady na 0,5s i następnie na jakieś 3s ekran jest czarny tylko z podświetleniem, nie jestem w stanie go odblokować w ten sposób, bo zanim cokolwiek zrobię telefon znowu ma czarny ekran. Jedyne co to jestem w stanie rozwinąć deskę powiadomień do połowy ale widać, że laguje. Przycisk zasilania działa i włącza menu z wyłączaniem wysieczeniem idt, ale i tam widać na tapecie blokady w prawym górnym rogu jakby odświeżanie zbugowanego elementu graficznego. Aktualizacja poprzez OTA nie chciała się ściągnąć, pobrałem 2 razy z rożnych serwerów i wciąż to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valdo Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Mam problem z MIUI 10, telefon po updacie, pierwsze włącznie i nie włącza mi ekranu, znaczy włącza z tapetą i godziną ekran blokady na 0,5s i następnie na jakieś 3s ekran jest czarny tylko z podświetleniem, nie jestem w stanie go odblokować w ten sposób, bo zanim cokolwiek zrobię telefon znowu ma czarny ekran. Jedyne co to jestem w stanie rozwinąć deskę powiadomień do połowy ale widać, że laguje. Przycisk zasilania działa i włącza menu z wyłączaniem wysieczeniem idt, ale i tam widać na tapecie blokady w prawym górnym rogu jakby odświeżanie zbugowanego elementu graficznego. Aktualizacja poprzez OTA nie chciała się ściągnąć, pobrałem 2 razy z rożnych serwerów i wciąż to samo.Ja miałem problem, że Xiaomi zablokowało mi telefon i żądało weryfikacji konta Mi przez podanie hasła. Dwa razy pod rząd. Telefon włączał się przez 20 sekund, a następnie ekran blokady na 0,5s.Jeśli masz tak samo to daj znać.Działo mi się to przed aktualizacją.Nie winie aktualizacji.Włącz tryb fastboot, a następnie power i vol- i włącz restart systemu. Potem po uruchomieniu telefonu będziesz musiał podać hasło do konta.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiob Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Ja paczkę wybrałem tam w opcji aktualizacji z poziomu menu telefonu, z tą kamera też mnie ciekawi Można wyłączyć ten ekran z lewej strony. Wie ktoś czemu nie mam powiadomień tych dymkow z messenger? Co do ekranu z lewej strony: wchodzisz w ustawienia pulpitu (np dłuższe przytrzymanie przycisku menu, ustawienia) i odznaczasz "Asystent MIUI": Co do dymków Messenger a, to w Ustawienia -> Aplikacje -> Messenger kliknij w "Inne uprawnienia" i zaznacz pozycje jak u mnieWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 3 godziny temu, Rysiob napisał: Co do ekranu z lewej strony: wchodzisz w ustawienia pulpitu (np dłuższe przytrzymanie przycisku menu, ustawienia) i odznaczasz "Asystent MIUI": Co do dymków Messenger a, to w Ustawienia -> Aplikacje -> Messenger kliknij w "Inne uprawnienia" i zaznacz pozycje jak u mnie Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Akurat to pierwsze to nie było pytanie ale za to drugie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts