Jump to content

ROMy MIUI Global - stabilne i rozwojowe (stable i dev)

rezmus

Recommended Posts

Witam czy ma ktoś 9.6.2 na globalu warto aktualizować?

Lepsze SOTy od wcześniejszych wersji.

Jakies wady? Jestem na 8.5.2 i na baterie nie narzekam dlatego nie wiem czy warto zmieniac?

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Dnia 16.08.2018 o 20:27, Kanio napisał:

ja zainstalowalem i zauwazylem ze jest jakis problem podczas rozmów ze szeszczy rozmowy macie tak?

Czy ktoś jeszcze może potwierdzić trzeszczenie podczas  rozmowy na  Tym romie tzn MIUI V9.6.4.0.N   ??

moze to jest wina sieci bo mieszkam na zadupiu i korzystam z roomingu krajowego w play i to moze dlatego tak jest nie sprawdzalem jescze na macierzynskim a jescze sie was jedno zapytam zdarza wam sie tak ze jak macie full zasiegu to czasem słabo słyszycie rozmowce jak gdzies dzwonicie tak od czasu do czasu? bo ja tak mam od poczotku

Dnia 18.08.2018 o 12:05, kris259 napisał:

Czy ktoś jeszcze może potwierdzić trzeszczenie podczas  rozmowy na  Tym romie tzn MIUI V9.6.4.0.N   ??

Nie mam tego problemu. Za to bateria znowu znika w oczach :evil:

1 godzinę temu, sprzetowiec90 napisał:

Mi tam akurat trzyma i zauwazylem tez ze telefon sie nawet szybciej laduje.

Mi się szybko ładuje bo mam ładowarkę z QC 3.0. Ale znika w oczach potem. A było tak dobrze.

Z któregoś linka pobrałem miui 10 beta i mam pytanie, czy już zawsze będę miał betę czy jak będzie normalna wersja to będę miał aktualizacje do takowej? Coś mi się uroilo że ciągle będę miał teraz betę, czy ktoś może mnie oswiecic? :D

Może mi ktoś powiedzieć gdzie wyłączyć automatyczne aktualizacje w global stable 9.6.2.0.? Bo jakoś nie widzę opcji 02c080d616ce2c555e74b9f5bd45d400.jpg

Wysłane z mojego Redmi 4X

Może mi ktoś powiedzieć gdzie wyłączyć automatyczne aktualizacje w global stable 9.6.2.0.? Bo jakoś nie widzę tej opcji :-(
478dd16038238f4eaed258437b210dfb.jpg

Mógłbyś zrobić zrzut jak u Ciebie to wygląda? Bo albo jestem ślepy albo nie ma tych kropek tam gdzie powinny być.

Mógłbyś zrobić zrzut jak u Ciebie to wygląda? Bo albo jestem ślepy albo nie ma tych kropek tam gdzie powinny być.

20 minut temu, drabollo napisał:

Bo albo jestem ślepy albo nie ma tych kropek tam gdzie powinny być.

Nie masz tych kropek bo one powinny być na wcześniejszem ekranie. U ciebie aktualizacja już się zaczęła. Chyba nawet pobrało aktualizację.