saataniel Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Wyłącz dostęp do neta, wyłącz fona włącz wejdz w aktualizacje powinny być przez jakiś czas 3 kropki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantinPL Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Wyczyszczenie danych apki Aktualizacje też powinno pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 42 minuty temu, drabollo napisał: A da radę przerwać albo usunąć pobrana aktualizacje? Bo jednak wolę ręcznie to robić jak mam pewność że aktualizacja nic nie popsuje. Wysłane z mojego Redmi 4X Wejdz w Pabrania i tam bedziesz mial i mozesz usunac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaudiostereo Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 Czy wam też od wersji 9.6.2.0 tak kiepsko telefon chodzi? Mam ciągłe zamuły i aplikacje się zwieszają na kilka sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saataniel Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 9.6.4.0 bez objawów nadal na plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted August 25, 2018 Share Posted August 25, 2018 ma ktos ta najnowsza aktualizacje juz? są jakies zmiany/poprawki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrozilla Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 (edited) Czy komuś w menu pojawiła się niebieska ikonka z "rakietą" podpisana Clear mem.. Jest to jakaś aplikacja do zwalniania ramu, wcześniej jej nie było, system w wersji 9.6.4.0 i wszystkie aktualizacje aplikacji do najnowszych wersji. Nic nie doinstalowywałem i zobaczyłem tą aplikację, akurat była to aplikacja na kolejnym, nowym ekranie stąd też nie zauważyłem jej wcześniej i nie wiem kiedy dokładnie się pojawiła. Edited August 28, 2018 by mrozilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioforever Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Czy wam też od wersji 9.6.2.0 tak kiepsko telefon chodzi? Mam ciągłe zamuły i aplikacje się zwieszają na kilka sekund.Ja jestem zadowolony bateria na duzy plus, tel smiga jak nigdy. Tylko motywow nie moge ustawic jak dawniej z kilku roznych zrobic jeden.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
saataniel Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Zmień region i będziesz mógł ustawić motywy i je dostosować Link to comment Share on other sites More sharing options...
marioforever Posted August 29, 2018 Share Posted August 29, 2018 Dzieki pomoglo Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3tr0 Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Wystarczy zdaje się zmienić na chwilę na stany zjednoczone pobrać jakie chcesz i wrócić znów na nasz region. Pobrane będą działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek-u Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 6 godzin temu, d3tr0 napisał: Wystarczy zdaje się zmienić na chwilę na stany zjednoczone pobrać jakie chcesz i wrócić znów na nasz region. Pobrane będą działać. Wystarczy wyjść poza kraje UE i po bólu Link to comment Share on other sites More sharing options...
elPoochini Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Cześć. Mam teraz 9.6.4.0 i chciałbym wrócić do 9.6.2.0 bo byl lepszy (bateria, lagi, itp) Macie może link do 9.6.2.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanio Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 8 godzin temu, elPoochini napisał: Cześć. Mam teraz 9.6.4.0 i chciałbym wrócić do 9.6.2.0 bo byl lepszy (bateria, lagi, itp) Macie może link do 9.6.2.0? mi chodzi ładnie nie laguje mi ile masz aplikacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elPoochini Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Koło 20 aplikacji (kalendarz, inbox, Firefox itp). Macie link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 Ja wróciłem z miui.eu bo bateria leci w uja jak Morawiecki że swoim wystąpieniem dziś w Łowiczu 4 telefon odblokowałem na tym samym koncie bez czekaniaWysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziutek11113 Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Kiedy miui 10 w końcu się pojawi? Mam betę ale chcę stabilna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Oj chyba nie prędko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas8707 Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 A niema na innych regionach ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 (edited) e niema muszimy czekać cierpliwie Edited September 4, 2018 by andi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValdeQ Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 Ja używam tej wersji czyli ostatniej z xiaomi.eu i nie mam żadnych zastrzeżeń ani problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 (edited) A jak jest z instalacją dziesiątki,bo to niby niższa wersja oprogramowania i chyba był tam komunikat przed instalacją, że wykasuje mi wszystkie dane na telefonie czy mi się coś przewidziało???? Edited September 4, 2018 by PiotrekR Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Mi tez wyskoczylo ze bedzie czystka... Warto instalowac miui 10 dev? Ta wersje 8.8.30? Kto cos wiecej o niej napisze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Jak mam robić jakieś kopię i ch...j wie jeszcze co żeby toto zainstalować to już wolę siedzieć na tym co mam. Jak by się nie dało zrobić np 9.6.9 no i po kłopocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 witam są już wersje stabilne na inne modele czekamy na nasz 4X cierpliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 [mention=43209]PiotrekR[/mention] i[mention=50495]sprzetowiec90[/mention] jeśli macie xiaomi.eu to niczego nie musicie czyścić, Niczego wam również nie wyczyści. Przeszedłem z xiaomi.eu stable bez wipe i wszystko działa wyśmienicie, niczego nie usunęło. Jeśli z kolei jesteście na globalu to mogą być problemy. Żonie wrzuciłem właśnie na globala i zaczęły wyskakiwać powiadomienia, że niektóre procesy zostały zamknięte, więc bez full wipe nie dało rady używać. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv10/ do naszego 4X narazie brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 (edited) No ja mam global i pewnie dlatego... Do tego kopie zapasowa od xiaomi mozna se w 4litery wsadzic bo albo nie obsluguje aplikacji albo blad.... No ale czy tak w ogole warto przejsc na miui 10? Jakies roznice na +? W szybkosci, bateri itp. Edited September 5, 2018 by sprzetowiec90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Też mam global i chce mi tu cudować. Poczekam może dadzą taka aktualizacje jak trzeba to się zobaczy czy instalować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Bez full wipe przy przejściu z globala na xiaomi.eu się nie obejdzie. Pozostaje wam tylko czekać na MIUI 10 global. Długo wahałem się by przejść na 10 ale zupełnie niepotrzebnie.Działanie jest płynniejsze, jednak do pewnych zmian wizualnych trzeba się przyzwyczaić.Telefon dużo więcej wytrzymuje na baterii, wcześniej ładowałem co dwa dni, po zmianie, po trzech dniach mam jeszcze 15% baterii. SOT dochodzi mi do 10h, gdzie wcześniej z 6h był problem.Do tego aktualizacja zabezpieczeń jest z 01.08.Przy przechodzeniu między wersjami nie przywracajcie apek z kopii. To tylko powoduje problemy z nimi.Lepiej zainstalować wszystko na nowo. Ludzie przywracają aplikacje z kopii a później psioczą, że im coś nie działa i najczęściej obwiniają za to daną wersję systemu.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Czekam na globala bo nie chce mi się później z tym wszystkim walczyć od nowa a na tą aktualizacje teraz nie narzekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
monoaudiostereo Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Ja mam bardzo irytującego buga w aktualnej wersji systemu ( pisałem o nim w temacie pytania odnośnie 4X), także też nie mogę się doczekać wersji 10. Nie chcę mi się po raz kolejny robić wipe żeby naprawić jakiś błąd systemowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Ja juz mam miui 10 dev, na razie jest ok. Ramu jest wiecej wolnego po wlaczeniu bo az 2gb a na 9 bylo tak z 1.6/1.7gb. Takze wiecej dla uzytkownika Musze dluzej pouzywac zeby wincej stwierdzic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrekR Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 A skąd mata?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 (edited) Stad http://en.miui.com/getrom.php?r=323&m=yes&app=false Jest juz 8.9.6 Edited September 6, 2018 by sprzetowiec90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts