emarcin Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Jest jeszcze inna opcja wcześniej sprzedał określoną ilość w bardzo dobrej cenie aby później podnieść i w tensposób naciągnąć ludzi , którzy filtrują po ilości sprzedanych sztuk nie do końca dobrze zorientowanych w cenach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 1 godzinę temu, skay77 napisał: Rozumiem zainteresowanie tym modelem ale nie rozumiem napychania kasy pseudi importerom (: to sa tacy sami uytkownicy jak my a oni zeruja na strachu sprowadzenia telefonu ,jaki jest problem z sprowadzeniu tego modelu z hungary warehaus czy hiszpanii ,oj polacy wszedzie latacie uwazacie sie za globalnych europejczykow a strach Wam mgli oczy Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Akurat w przypadku Mi5 ma to jakiś sens, o ile ten januszowy sklep na allegro nie upadnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Rozwalił mnie opis aukcji w którym jest napisane że oferują lepszy serwis niż oficjalna dystrybucja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 38 minut temu, majdan12 napisał: Rozwalił mnie opis aukcji w którym jest napisane że oferują lepszy serwis niż oficjalna dystrybucja. Może wysyłają do naprawy do Acida, wtedy to może być prawda Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 Przed chwilą, latet napisał: Może wysyłają do naprawy do Acida, wtedy to może być prawda Za pięknie by było. Z doświadczenia wiem że jak ktoś zachwala swój produkt w ofercie a inne są nie dobre to jest za tym jakiś przekręt. Powinno być ''Dzieło chwali Mistrza''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 42 minuty temu, latet napisał: Może wysyłają do naprawy do Acida, wtedy to może być prawda I co jeszcze... Mają swojego Janusza co rozbiera i wkłada chińskie zamienniki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majdan12 Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 @galakty Zamiennik ''Wysokiej jakości''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 18 minut temu, majdan12 napisał: @galakty Zamiennik ''Wysokiej jakości''. Kurde, incepcja. Podróbka chińskiej podróbki podróbki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
latet Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 A jak się spisuje serwis oficjalnego dystrybutora? Do tej pory na pewno jest już wiele doświadczeń (ale jakoś nic nie słyszałem, ani dobrego, ani złego). Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 7 minut temu, latet napisał: A jak się spisuje serwis oficjalnego dystrybutora? Do tej pory na pewno jest już wiele doświadczeń (ale jakoś nic nie słyszałem, ani dobrego, ani złego). Ciężko słyszeć, jak z oficjalnej się kupować nie opłaca, a większość osób co kupiła nie wie co to global i xiaomi,eu i tu nie wchodzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 I co jeszcze... Mają swojego Janusza co rozbiera i wkłada chińskie zamienniki.Poczytaj warunki serwisu na stronie Xiaomi to się zdziwisz jaki jest zapis.Wysłane z MI6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 11, 2017 Share Posted August 11, 2017 2 minuty temu, Acid napisał: Poczytaj warunki serwisu na stronie Xiaomi to się zdziwisz jaki jest zapis. Wysłane z MI6 ? Nie pisałem o stronie Xiaomi, tylko o Januszach z Allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tartary Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 W aplikacji WhatsApp powiadomienia działają tylko przy wybraniu dźwięków systemowych. Ustawiając własny dźwięk powiadomienie dźwiękowe nie działa, a w aplikacji klonowanej wyskakuje błąd przy otrzymaniu wiadomości i aplikacja zostaje zamknięta. Ktoś potrafi odczytać ten komunikat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kundel Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 pozwolę sobie powtórzyć mój post z innego tematu tutaj, to może ktoś szybciej mi podpowie a mam wolne więc bym podziałał Siedzę jakiś czas na xiaomi.eu miałem wgraną wersje 7.7.20 jednak bateria znikała zbyt szybko więc wróciłem do 7.6.8 mimo to dalej mam jakieś dziwne problemy typu slaby zasięg lub jego gubienie, a także wariuje czujnik światła. Chce przesiąść się na china dev, sporo dobrego słyszałem o wersji 6.4.21 którą na wstępie chce zainstalować, a potem ewentualnie przejść wyżej na 6.11.10. Problem z tym że nie wiem skąd mam ściągnąć obie wersje na mój telefon mi5 3/64. Wiem że muszę sobie wszystkie pliki skopiować, a potem z przez miflasha wgrać 6.4.21. ktoś wspomoże linkiem? Może być jakas podpowiedź która ułatwi instalacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted August 12, 2017 Share Posted August 12, 2017 Zrób wipe telefonu i zainstaluj jeszcze raz najnowsze xiaomi.eu albo global Miflashem. Ten żona ma i jest dobrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustawson Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Cześć! Orientujecie się ile może kosztować wymiana Jacka w xiaomi mi5? Mój obecny w telefonie skończył żywot. Telefon kupiony u maj frienda z Chin także można uznać że jest bez gwarancji. No i czy warto wysyłać telefon do serwisu we Wrocławiu czy też nie jest to jakiś ciężkie zadanie i jakiś lokalny matador sobie z tym poradzi? Sent from my MI 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Jack jest chyba wlutowany w płytę główną, nie wiem czy ktoś to robi i mu się opłaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gustawson Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 Ech... Kurcze szkoda, no cóż będę sobie tłumaczył że teraz telefony wychodzą bez tego portu także 'jestem na czasie' Sent from my MI 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
xede Posted August 15, 2017 Share Posted August 15, 2017 (edited) @gustawson ogólnie końcówka może być przylutowana do p.głównej ale zawsze jest opcja wymiana nie jest zamontowana do, zapytaj Acina na priv czy robi coś takiego, wkońcu on posiada tutaj największą wiedzę serwisową Edited August 15, 2017 by xede 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_ps2 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Ma ktos jakies info czy i ewentualnie kiedy bedzie mi5 w gearbest za 199usd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenApple Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Ma ktos jakies info czy i ewentualnie kiedy bedzie mi5 w gearbest za 199usd?Nie chce się ogłaszać ale ja akurat sprzedaje praktycznie nowy. Zajrzyj do działu Giełda jeśli jesteś zainteresowany. Nie ma tam zdjęć bo nie miałem czym zrobić jeszcze, ale ogólnie nienaruszony stan. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cietybadacz Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Poszukaj kuponów. Raczej nie bedzie. Od pół roku cena praktycznie niezmiennaWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_ps2 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 9 godzin temu, cietybadacz napisał: Poszukaj kuponów. Raczej nie bedzie. Od pół roku cena praktycznie niezmienna Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka No wlasnie przez dlugi okres byl za 199 a teraz 245 wiec roznica jest, no coz poczekam jeszcze moze sie cos trafi Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Czy jeśli mam globala i androida w wersji 6.0.1 to czy kiedyś dostanę od Xiaomi aktualizację do 7? Telefon nie odblokowany (nie da się bez kabla). Link to comment Share on other sites More sharing options...
oruj11 Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Witam, jestem nowy więc sorry jeżeli to nie ten wątek. Przymierzam się do kupienia swojego pierwszego Xiaomi i teraz mam kilka pytań i wątpliwości , mam nadzieje że pomożecie. Chcę kupić Mi 5 z tych aukcji : http://allegro.pl/xiaomi-mi5-64gb-3ram-etui-szklo-global-miu8-fv23-i6754432085.html http://allegro.pl/xiaomi-mi5-3gb-64gb-lte-miui-pl-dual-z-pl-24h-fv-i6889968283.html Czy są jakieś obawy co do kupowania mi 5 z takich źródeł ?? BTW lepiej biały czy złoty ?? Ewentualnie jeszcze się zastanawiam czy może jednak redmi note 4 - przemawia do mnie duża bateria Pomóżcie, z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lockerek Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Bym omijał szerokim łukiem allegro lepiej kupić,gdzie ma sie naprawde gwarancję(ibuygou) a nie u janusza.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Gdzie wyłączyć info ze bateria spadła poniżej 20 procent? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morton Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 Nie znalazłem informacji, może ktoś wie, dlaczego od 20 lipca nie ma aktualizacji na mi5 w MIUIPOLSKA? Kwestia przygotowywania wersji MIUI 9? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Wiesz co to jest strona miuipolska.pl? Zajrzyj tam. Wysłane z MI6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morton Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 Wiesz co to jest strona miuipolska.pl? Zajrzyj tam. Wysłane z MI6To zdradz jeszcze jakieś info kiedy najbliższa wersja na mi5 choćby miui9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted August 17, 2017 Share Posted August 17, 2017 14 godzin temu, Acid napisał: Wiesz co to jest strona miuipolska.pl? Zajrzyj tam. Wysłane z MI6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 To zdradz jeszcze jakieś info kiedy najbliższa wersja na mi5 choćby miui925 sierpnia będzie na Mi5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor2 Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 25 sierpnia będzie na Mi5 Już jest od wczoraj.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Już jest od wczoraj.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaZrobili prezent Hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert8089 Posted August 20, 2017 Share Posted August 20, 2017 U mnie na miui9 działa OIS we wszystkie strony oraz 4k nagrywane jest w 30fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts