Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym wątku było wszystko omawiane, musisz się cofnąć kilka stron. Baterię trudno ocenić ale raczej na plus. Na pewno nie na minus. Z błędów to jedynie tryb ciemny w aplikacjach nie zawsze działa ale nie jest to uciążliwe. Więcej nic nie zauważyłem, chodzi stabilnie. W ostatnim kwartale ma być wersja 12.5.5 (enhanced) więc jak się boisz to możesz poczekać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
56 minut temu, Robert.S. napisał:

Tak wynika z informacji. Jednak zainstalowałem bez problemu, mając na stałe wybrany region amerykański.

Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka

U mnie też poszło normalnie na regionie Niemcy.

Opublikowano (edytowane)

Właśnie dziś dostałem aktualizację do 12.5.5.0 i telefon wyraźnie lepiej działa narazie akutalka na plus. Mój region to Szwajcaria ;) Ciekawie jak z baterią będzie

Edytowane przez krzchsob
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żona dostała tę aktualizację i od tego momentu bateria leciała strasznie. Po prostu linia prosta pod kątem 45 stopni w dół. Telefon wieczora nie dochodził na baterii. Zacząłem ubijać aplikacje i wyszło na to że po wyłączeniu AOD jak ręką odjął. Pobrałem najnowszą wersję AOD, ale problem nie zniknął. Ktoś też tak ma ? Czyżby factory reset się szykował ? 

Opublikowano

U mnie było odwrotnie. Miałem wyłączone AOD, a w statystykach baterii AOD brało prąd. To włączyłem i jest ok. Ale w międzyczasie było kilka aktualizacji carrier service, a to też potrafiło brać prąd - czuwanie sieci. Siedzę na tym Romie od aktualizacji i jest ok.

Opublikowano

Mam 12.5.5. (Enhanced).
W zarządzaniu baterią pojawiła się nowa zakładka. Chodzi mianowicie o tryb wydajności.
Czy to jest jakiś nowy tryb czy to jest standardowy tryb z poprzednich wersji, a zrównoważony to były tryb oszczędności ?b0cdc23fc725801940860d08682cbfe8.jpg

Opublikowano (edytowane)

Czy na EEA 12.5.6.0 macie jakiś problem z ładowaniem? Znajomy zgłasza, że co chwila mu przerywa ładowanie.

//EDIT na 12.5.7.0 tak samo.

Edytowane przez radier
Opublikowano
Czy na EEA 12.5.6.0 macie jakiś problem z ładowaniem? Znajomy zgłasza, że co chwila mu przerywa ładowanie.

//EDIT na 12.5.7.0 tak samo.
Oficjalnie EEA 15.5.5 Enchanted jest ostatnią.

Co to za wersję .6 i .7 ?

Opublikowano

Jak wrażenia z używania 12.5.5. na Mi10. Czy to jest właśnie ta wersja Enhanced? W aktualizatorze jest tylko krótka informacja o poprawie stabilności i bezpieczeństwa. A jak z baterią?

Czy żeby zainstalować tę wersję trzeba wcześniej zainstalować 12.5.1/12.5.2? Czy nie jest to konieczne? Obecnie mam 12.0.6 .

Opublikowano

Tak, 12.5.5.0 to Enhanced. Bateria u mnie trzyma lepiej niż w poprzednich wersjach. Co do możliwości instalowania od razu na 12.0.6 tego nie wiem. U mnie szło po kolei.

Opublikowano

12.5.5 Enhanced albo mi się wydaje albo lepiej w idle trzyma bateria.
Niestety każda wersja powyżej 12.0.x nie pokazuje powiadomienia z FB na AoL.
Nie inaczej jest z Enhanced.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...