Jump to content

Recommended Posts

Posted
Dnia 13.07.2020 o 15:38, danioRM napisał:

Wiecie może jak na pasku statusu włączyć zużycie danych, tak aby pokazywało zużycie z każdego dnia? Nie widzę tego przy nowym centrum powiadomień.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

udało Ci się włączyć? wie ktoś może jak to zrobić?

Posted
udało Ci się włączyć? wie ktoś może jak to zrobić?
Nie i nie mam pojęcia gdzie jest.
Zauważyłem, że sporo osób ma problem z jakością, u siebie nic takiego nie zauważyłem.

Posted

Nie da się włączy licznika danych, to jest na sztywno. W wersji China jest licznik, w Global latarka, nie wiem czemu tak.

Posted

Szkoda, bo już się do tego przyzwyczaiłem. Znacie jakieś dobre apki, żeby pokazywały pozostałą ilość z dwóch kart?

• 4 weeks later...
Posted

Po aktualizacji globala 12.0.1 zaczął mi się dziać taki cyrk, że zmniejsza mi się ekran, znika notch i z lewej strony mam 0.5cm czarnego pola ekranu.

Ktoś coś poradzi? d565bf2e2a9282ad58b150326ad4ca17.jpg

Posted

V12.0.2.0.QFAMIXM

System
Fix: Issues with auto brightness in low-light conditions
Fix: Device powered off or rebooted unexpectedly when sensors were used
Updated Android Security Patch to August 2020. Increased system security.
Camera
New: Full screen aspect ratio

http://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V12.0.2.0.QFAMIXM_a559c4c1fe_10.0.zip

http://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QFAMIXM/miui-blockota-cepheus_global-V12.0.1.0.QFAMIXM-V12.0.2.0.QFAMIXM-fc87f19e71-10.0.zip

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
25 minut temu, Karls napisał:

Nie jest to czasem jakieś beta stable? Forum MIUI milczy o takiej wersji.

Aktualizator wykrył, więc to nie beta. Pobieram.

Posted

To tak nie działa ;). To jest Xiaomi, oni mają coś takiego jak "beta Stable" który puszczają do losowych osób. Jak nie będzie stwarzał problemów to go przemianowują na normalny Stable i dają wszystkim. W przeciwnym wypadku wycofanie. Stąd moje zapytanie, bo zwykle wszystkie już w pełni oficjalne releasy są związane z ogłoszeniem na forum MIUI.

Posted
49 minut temu, Karls napisał:

To tak nie działa ;). To jest Xiaomi, oni mają coś takiego jak "beta Stable" który puszczają do losowych osób. Jak nie będzie stwarzał problemów to go przemianowują na normalny Stable i dają wszystkim. W przeciwnym wypadku wycofanie. Stąd moje zapytanie, bo zwykle wszystkie już w pełni oficjalne releasy są związane z ogłoszeniem na forum MIUI.

Prędzej bym uwierzył że sprzątaczka przypadkiem wycofała aktualizację, niż w kontrolowane Beta Stable :P 

Naprawili auto jasność. Chwalmy pana :D 

Posted
A co z nią nie tak?

Na miui 11 sot ponad 6 godzin a teraz ledwo 4 godziny..

Posted
17 godzin temu, Orjon napisał:

V12.0.2.0.QFAMIXM

System
Fix: Issues with auto brightness in low-light conditions
Fix: Device powered off or rebooted unexpectedly when sensors were used
Updated Android Security Patch to August 2020. Increased system security.
Camera
New: Full screen aspect ratio

http://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V12.0.2.0.QFAMIXM_a559c4c1fe_10.0.zip

http://bigota.d.miui.com/V12.0.2.0.QFAMIXM/miui-blockota-cepheus_global-V12.0.1.0.QFAMIXM-V12.0.2.0.QFAMIXM-fc87f19e71-10.0.zip

Mimo pobrania nie da się zainstalować ....

Posted
3 godziny temu, gasie napisał:

I dalej jest limit wyświetlanych smsów, to na pewno jest błąd a nie ficzur?

No raczej to błąd a nie feature. Xiaomi niestety nie reaguje na zgłoszenia, nawet jak im się podetknie pod nos jak to rozwiązać.

Posted
No raczej to błąd a nie feature. Xiaomi niestety nie reaguje na zgłoszenia, nawet jak im się podetknie pod nos jak to rozwiązać.
Dlatego coraz bardziej jestem przekonany żeby przesiasc się na one plus

Posted

Po aktualizacji aplikacja banku Santander po uruchomieniu od razu tak jakby próbuje się zalogować odciskiem palca na co oczywiście aplikacja nie pozwala informując z wibracją o nieprawidłowym logowaniu.
Może ktoś kto ma aktywną aplikacje Santandera sprawdzić?

Posted
1 godzinę temu, emarcin napisał:

Po aktualizacji aplikacja banku Santander po uruchomieniu od razu tak jakby próbuje się zalogować odciskiem palca na co oczywiście aplikacja nie pozwala informując z wibracją o nieprawidłowym logowaniu.
Może ktoś kto ma aktywną aplikacje Santandera sprawdzić?

mam tak samo

Posted

Po prostu wyczyscie apke banku albo zainstalujecie od nowa i włączycie biometrie. W Motoroli ojca to jest standard, że mu bank wywala się na tym i za kazdym razem po aktualizacji muszę mu "naprawiać"

Posted

U mnie nic nie dało wywalenie apki i ponowna instalacja, druga aplikacja co zwariowała i z automatu chce się logować to mObywatel.

Citi Handlowy, Revolut, Curve i Nest Bank również.

Posted

Nic nie daje usunięcie w telefonie odcisków i ponowne nadanie ... Tak naprawdę to tylko w Santander Bank jest to mocno irytujące.

Posted

W końcu naprawili automatyczna jasność, już nie wariuje w pomieszczeniu. A przynajmniej póki co :rolleyes: