drummer1839 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Nie pozbędziesz się tego. Jest to błąd 11. Czekamy na poprawki.Występuje to przy różnych aplikacjach. Ja to miałem nawet na miui 10 . Po wyczyszczeniu sklepu Play problem wracał po jakimś czasie.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
olutus Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Nie pozbędziesz się tego. Jest to błąd 11. Czekamy na poprawki.Występuje to przy różnych aplikacjach. U mnie po kilku dniach problem zniknął Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 A u mnie na innej aplikacji się pojawił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 1 hour ago, alfabet said: A u mnie na innej aplikacji się pojawił. U mnie wcześniej było na Netflix, Chrome, Tida a teraz Facebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Witam, chciałbym zaciągnąć informacji czy po aktualizacji do MIUI 11 EEA bateria się poprawiła po dłuższym użytkowaniu? Zastanawiam się po mału nad powrotem do tej wersji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) Tak. Mam global sorry :F Edited November 17, 2019 by galakty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinar Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 U mnie raczej nie, wyraźnie szybciej spada niż na 10, użytkuję ok 2 tygodni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 1 godzinę temu, zoltan78 napisał: Witam, chciałbym zaciągnąć informacji czy po aktualizacji do MIUI 11 EEA bateria się poprawiła po dłuższym użytkowaniu? Zastanawiam się po mału nad powrotem do tej wersji. Bez różnicy. Dnia 15.11.2019 o 17:34, Croul napisał: Chyba wiem dlaczego bateria potrafi lepiej trzymać. Od aktualizacji nie łączy się z wszystkimi dostępnymi częstotliwościami przy agregacja fal. W spoczynku jest połączony tylko z jedną a gdy zaczynam coś ściągać momentalnie łączy się z wszystkimi dostępnymi. O ile dobrze pamiętam to na androidzie 9 był połączony cały czas. Widać to po ikonie 4g. W momencie ściągania włącza się 4g+ i chwilę po zakaczeniu ściągania wraca na 4g. Testowane w angielskim Vodafone. Też tak macie?? Nie. Cały czas LTE+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bist5000 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 A jak wyłączyć automatyczną aktualizacje Facebook i instagram. W Google play mam wyłączone a dalej jakoś pobiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 2 godziny temu, zoltan78 napisał: Witam, chciałbym zaciągnąć informacji czy po aktualizacji do MIUI 11 EEA bateria się poprawiła po dłuższym użytkowaniu? Zastanawiam się po mału nad powrotem do tej wersji. 5-6h włączonego ekranu. GPS dziś przez cały dzień włączony bo coś zepsuli i bez tego połowa apek nie działa jak powinna(brak lokalizacji po danych komórkowych czy wifi), stardew valley przez 1:15h, 1h mifit z GPS, i chrome, wykop, Twitter, reddit i obecnie mam 42% baterii i 4h włączonego ekranu. Szczerze? Nie widzę większej różnicy. U mnie tak jakby gorzej jest o pół godziny SOT, ale może przez to, że wrzuciło mi wszystkie apki do autostartu i pieron wie gdzie jeszcze, a nie miałem ochoty sprawdzać co i jak będzie działać jak je wyrzuce stamtąd. Chociaż to różnica na pograniczu błędu statystycznego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sycyl Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Posluchalem się sugestie na forum odnośnie baterii na 11 i zrobiłem przywracanie do ustawień fabrycznych. Teraz po wyjściu z WiFi zawsze wskakuje mi zasięg H+ pomimo ze jest dostępne LTE. Muszę wejsc w tryb samolotowy i dopiero potem wskakuje LTE. Jak temu zaradzić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croul Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 @antyhaker Jak możesz zainstaluj apke NETMONSTER i zobacz jak to wygląda u Ciebie z częstotliwościami. Czy ciągle jesteś podłączony do kilku czy tylko w momencie większego ruchu np. ściągania czegoś trochę większego. Ja jak przestane ściągać wyłącza wszystkie dodatkowe i jest podłączony tylko do jednej najsilniejsze. Dzieki temu w Ampere też widzę niższe zużycie baterii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 30 minut temu, Croul napisał: @antyhaker Jak możesz zainstaluj apke NETMONSTER i zobacz jak to wygląda u Ciebie z częstotliwościami. Czy ciągle jesteś podłączony do kilku czy tylko w momencie większego ruchu np. ściągania czegoś trochę większego. Ja jak przestane ściągać wyłącza wszystkie dodatkowe i jest podłączony tylko do jednej najsilniejsze. Dzieki temu w Ampere też widzę niższe zużycie baterii. To nie ma znaczenia... Ja korzystam z Plusa i mam TYLKO jeden nadajnik bez żadnej agregacji, nigdy nie mam w domu agregowania i mimo to bateria trzyma dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croul Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Czyli więcej rzeczy poprawili Tak czy inaczej cieszy lepsza optymalizacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 @antyhaker Jak możesz zainstaluj apke NETMONSTER i zobacz jak to wygląda u Ciebie z częstotliwościami. Czy ciągle jesteś podłączony do kilku czy tylko w momencie większego ruchu np. ściągania czegoś trochę większego. Ja jak przestane ściągać wyłącza wszystkie dodatkowe i jest podłączony tylko do jednej najsilniejsze. Dzieki temu w Ampere też widzę niższe zużycie baterii. Przy włączonym Wi-Fi.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Croul Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Czyli dokładnie tak jak u mnie. Mimo zasięgu LTA adwanced masz tylko jedna częstotliwość. Jak wylaczysz WiFi to masz 4g czy 4g+?? Przy jednej częstotliwości powinien zniknąć + Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir19 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Wiadomo kiedy aktualizacja do 11 dla mi9, które nie wykonały aktualizacji? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Miui11 dla mi9 otrzymał już kolejna aktualizację, Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir19 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Nie chciałem aktualizować systemu gdy wypuścili pierwszy update. Potrzebuję telefonu na codzień bez problemów i czekam na dopracowany uodate 11. Jeśli ją usunęli to coś z nimi jest nie tak. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Update miui11 global przynosi jedynie listopadowa łatkę bezpieczeństwa. bardziej bym polecał forumowy rom, miuipolska Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Miui11 dla mi9 otrzymał już kolejna aktualizację, Kiedy owy global wyszedł ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Dzisiaj czytałem że ludzie dostają OTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir19 Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Nie chce miui polska, i co tydzień update szitu, wolę raz na rok sprawdzony update. Po mi 5 mam dość co chwilę jakiś aktualizacji. Psują jedno drugie naprawiaja, takie aktualizacje są dobre dla ludzi którzy nie potrzebują sprawnego telefonu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Dzisiaj czytałem że ludzie dostają OTASkąd takie info ? Jaka wersja romu ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 V11.0.3.0.QFAMIXM. https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V11.0.3.0.QFAMIXM_f321a89ed9_10.0.zip https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.QFAMIXM/miui-blockota-cepheus_global-V11.0.2.0.QFAMIXM-V11.0.3.0.QFAMIXM-cf0def2d5a-10.0.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozi50 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Co prawda to telefon mam od wczoraj Zmiana regionu na Szwajcarię zaowocowała aktualizacjąWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Atfuu tyle warta jest ta opcja xD nic nie mam. Ale może ręcznie zainstaluje paczkę bo jestem masochistą i lubię walczyć z bugami. A mam już dość braku internetu w Spotify podczas podłączenia do android Auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamonix Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Już jest Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Wszyscy mają mambę... to znaczy nowe bugi, mam i ja! Ciekawe czy poza łatkami bezpieczeństwa coś zmienili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Wcześniej chodziło mi o opcje wczesnych aktualizacji bo dalej jej nie mam, ale patrzac na numerki to mam wyższy niż prostowany tutaj 11.0.3.0. To jest dla eea czy global? Bo ja mam poprawki z października i aktualizacje sprzed dwóch tygodni 11.0.5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamonix Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 To jest zwykły global nie eea Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaJak na początek jest dobrze przetłumaczone cyfrowa równowaga i problem z apka SMS naprawimy działa jak kiedyś Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 (edited) Właśnie pojawiła się aktualizacja dla EEA Mi 9 11.0.6.0 (QFAEUXM) MIUI 11 , albo ktoś wrzuci linki na forum, albo czekajcie aż u was się pojawi.\ Edited November 21, 2019 by Bartos Link to comment Share on other sites More sharing options...
yogi625 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Cześć, mam takie pytanie. Jaki macie kolor telefonu i numer najnowszej aktualizacji? Mam razem z dziewczyną po MI 9, ona fioletowy (tryb jasny na zdjeciu), ja niebieski (tryb ciemny). Dziewczyna dostała jakiś czas temu aktualizacje do ver. 11.0.5.0, a dziś do 11.0.6.0. ja natomiast miałem 11.0.2.0 i dziś aktualizacja do 11.0.3.0. Ma może ktoś pojęcie, czy chodzi tylko o kolor, czy o coś jeszcze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ona ma global eea, a ty zwykły global Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ja chciałbym z góry przeprosić, ale mam pytanie chyba nie z tego modelu do końca i mnie moderator pewnie okrzyczy za chwile Ja na Mi9 oczywiście mam AoD, ale wczoraj dziewczyna dostała MIUI11 na RedmiNote5 i nie ma tam takiej opcji. Wiem, że ona ma matryce IPS, ale nigdzie nie wspominali, że mając nowe MIUI na poszczególnych telefonach tej opcji nie będzie. Ktoś coś podpowie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts