Jump to content

Update software Global/EEA

ernet

Recommended Posts

Tylko jak na same poprawki, plik coś sporo waży... Chyba, ze w miui tak zawsze... Przesiadlem się z mi a1 i na czystym andku same poprawki to 70-80 mb ważyły

Ciekawe czy automatyczną jasność poprawili, bo świrowała mocno od 11-stki

Na początku po zainstalowaniu 11-stki coś się podwiesiło google play, ale po wywaleniu z listy aktualizacji i sprawdzeniu aktualuzacji po jakimś czasie w końcu się odwieszało.

Android webview wczoraj się zaktualizował i potem zaraz zniknął z listy ostatnio zaktualizowanych

• Like 1

Ale mi chodzi o to żeby była spolszczona . Te z APK mirror są po angielsku

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Wejdź w menadżerze aplikacji "messaging" i daj odinstaluj aktualizacje - wróci Ci do polskiej wersji.

Dalej macie problem z SMS , że nie ma polskich znaków i emotków ?

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

8 hours ago, Sycyl said:

U mnie Facebook,, nawet po dzisiejszej aktualizacji

U mnie cały czas próbuje aktualizować "Funkcja aplikacji Facebook", cały czas bezskutecznie.

Edited by orte

Miałem pisać długi wywód w dyskusji ogólnej, ale pierdziele napisze krótko i na temat. 

Żałuję, że zakupiłem kolejne Xiaomi, żałuję że kupiłem mi9, wkurza mnie wiele rzeczy i wkurza, że znowu wiele rzeczy działających wcześniej spierdzielili aktualizacja do miui 11. Następny telefon nie wiem jaki będzie, ale przysiade przy tym i nawet będę skłonny trochę dołożyć by mieć spokój i nie flustrowac się bez przerwy. 

• Like 1