Bar.Tek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Jest na amoled 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 21 minut temu, cocoz napisał: Wiem, że ona ma matryce IPS, ale nigdzie nie wspominali, że mając nowe MIUI na poszczególnych telefonach tej opcji nie będzie. Ktoś coś podpowie? Wersja MIUI nie ma nic wspólnego z AoD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Szkoda, że szuflady jeszcze nie dodali Link to comment Share on other sites More sharing options...
drummer1839 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Wrzuciłby ktoś aplikacje SMS z miui 11 EEA proszę.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamonix Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 APK mirror tam masz Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
drummer1839 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ale mi chodzi o to żeby była spolszczona . Te z APK mirror są po angielskuWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Właśnie pojawiła się aktualizacja dla EEA Mi 9 11.0.6.0 (QFAEUXM) MIUI 11 , albo ktoś wrzuci linki na forum, albo czekajcie aż u was się pojawi.\ No to lecimy Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
user5624 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Pobrane, jest już pokazane w smartfonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Zainstalowane. Pewnie to te poprawki między innymi z bugiem google camera i asystenta, które pozwalały w pewnych warunkach przejęcie kontroli nad aparatem bez wiedzy użytkownika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Tylko jak na same poprawki, plik coś sporo waży... Chyba, ze w miui tak zawsze... Przesiadlem się z mi a1 i na czystym andku same poprawki to 70-80 mb ważyły Ciekawe czy automatyczną jasność poprawili, bo świrowała mocno od 11-stki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Czy u was na Global lub EEA Android System Web View ciągle się aktualizuje a sklepie Play i tak bez końca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sycyl Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 U mnie Facebook,, nawet po dzisiejszej aktualizacji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 W aplikacjach niesystemowych pomaga wyczyszczenie danych i próba aktualizacji, lub bardziej sprawdzony sposób odinstalować aplikację i zainstalować ze sklepu ponownie. Z systemowymi gorzej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sycyl Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 U mnie to nie dzialaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Na miuipolska działało. No trudno, ja dopiero globala zainstalowałem, najwidoczniej ma inne problemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Na początku po zainstalowaniu 11-stki coś się podwiesiło google play, ale po wywaleniu z listy aktualizacji i sprawdzeniu aktualuzacji po jakimś czasie w końcu się odwieszało. Android webview wczoraj się zaktualizował i potem zaraz zniknął z listy ostatnio zaktualizowanych 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Czy u was na Global lub EEA Android System Web View ciągle się aktualizuje a sklepie Play i tak bez końcaDokładnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheo Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Aktualnie nie mam problemu z android web view. A próbował ktoś odblokować app drawer za pomocą activity launcher? Na coś to wpływa?? Będę normalnie dostawał aktualizacje miui itp?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ale mi chodzi o to żeby była spolszczona . Te z APK mirror są po angielsku Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Wejdź w menadżerze aplikacji "messaging" i daj odinstaluj aktualizacje - wróci Ci do polskiej wersji. Dalej macie problem z SMS , że nie ma polskich znaków i emotków ? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drummer1839 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 DziękiWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Dobra już temat znaków polskich i emotek rozwiązał mi się samoistnie po restarcie drugim telefonu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Faktycznie 11.0.6 na EEA jest. Chyba zaryzykuję, po takim czasie powinna być już w miarę połatana.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Po aktualizacji ekran przestał się obracać np. w galerii Pojawiła się nowa ikona "tryb szarości" Link to comment Share on other sites More sharing options...
orte Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) 8 hours ago, Sycyl said: U mnie Facebook,, nawet po dzisiejszej aktualizacji U mnie cały czas próbuje aktualizować "Funkcja aplikacji Facebook", cały czas bezskutecznie. Edited November 22, 2019 by orte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 @ up A u mnie po ostatniej aktualizacji wreszcie spokój z FB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Miałem pisać długi wywód w dyskusji ogólnej, ale pierdziele napisze krótko i na temat. Żałuję, że zakupiłem kolejne Xiaomi, żałuję że kupiłem mi9, wkurza mnie wiele rzeczy i wkurza, że znowu wiele rzeczy działających wcześniej spierdzielili aktualizacja do miui 11. Następny telefon nie wiem jaki będzie, ale przysiade przy tym i nawet będę skłonny trochę dołożyć by mieć spokój i nie flustrowac się bez przerwy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Na nowym Globalu przestała działać automatyczna jasność. Fajno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 7 minutes ago, galakty said: Na nowym Globalu przestała działać automatyczna jasność. Fajno U mnie jest ok. Przed chwilą sprawdzałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 2 minuty temu, Soplus napisał: U mnie jest ok. Przed chwilą sprawdzałem. U mnie nie... Do tej pory nie narzekałem na Mi9, a tu taki kwiatek. Chyba przygotowują się pod zmianę na Note i Mi 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Jasność poprawiona wreszcie. Jest już ok po wczorajszym update. Telefon już nie ściemnia się samoczynnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Zauważyłem że po aktualizacji nie ma już na belce Dual GPS i podwójnej ikonki, tylko jest pojedyńcza podpisana lokalizacja. Czemu to tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Ta, zniknęło. To nic nie zmienia bo dual gps i tak nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Możesz rozwinąć temat? Czemu to nie działało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 (edited) Działało. Sądzę, że po prostu ujednolicili ikonki a pod maską jest tak samo jak na MIUI10. Tak na dowód L5 przed chwilą z domu złapałem: Spoiler Edited November 22, 2019 by Karls Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 22, 2019 Share Posted November 22, 2019 Cholera czy po każdej aktualizacji trzeba grzebać po ustawieniach co się znowu przełączyło i walczyć z tym by ustawić wszystko jak ma być ustawione? Dziś zauważyłem, że mi wlaczolo skanowanie wifi po wczorajszej aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts