Jump to content

Dostępna aktualizacja globala

Mentos

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Witam, jeśli mam zainstalowaną wersje Global 9.6.2.0 to mogę teraz z poziomu aplikacji na telefonie przez ręczną aktualizacje zainstalować wersje deweloperską Global 8.8.16 która jest dostępna do pobrania z oficjalnej strony?
Zainstalowałeś? Jak działa?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Jeszcze jedno pytanie; czy na globalu jest może jakiś problem z motywami? Czyli że mogę sobie ustawić jaki motyw chcę i dodać poszczególne elementy? Chodzi mi o to że ustawiam motyw a blokadę ekranu i dialer z innego motywu.

12 minut temu, gwalberg napisał:

czy na globalu jest może jakiś problem z motywami?

Jest, bodajże od marcowego softu (są zablokowane) ale wystarczy  w fonie zmieni region na np na USA i masz pełen dostęp do motywów i ich konfiguracji.

• 4 weeks later...

U mnie najniższa głośność głośniczka rozmów znów zrobiła się tak głośna że ucho boli po rozmowie. Już w poprzednich aktualizacjach było to poprawione a teraz wrócili do tego, co było na początku. Jak zawsze poprawili jedno i zepsuli drugie.

U mnie w koncu czujnik oświetlenia zaczął lepiej dobierac podświetlenie ekranu i w kancelarii nie rozjasnia juz ekranu na maxa w średnim świetle.

Na minus to bateria szybciej leci w dol.

Edited by Mario80

• 3 weeks later...

Mam pytanie do osób, które nagrywają filmy. W starych wersjach MIUI9 był problem z cały czas włączoną redukcją szumów podczas nagrywania i gdy nagle robiło się głośno, na filmie było słychać tylko szum. Czy w nowych wersjach MIUI9 lub 10 też jest ten problem, czy dźwięk w filmach jest normalny?

Edited by mgcompany

• 2 weeks later...
Dnia 31.10.2018 o 20:43, gringo105 napisał:

A instalował ktoś może Globala 10 betę???

Ja wgrałem od razu betę jakieś 1,5 roku temu i syn nie narzeka. Aktualizacje co tydzień, miui 10 już ma od paru miesięcy. Nie wiem, ale beta wg mnie jest lepsza od wersji stabilnej jeśli chodzi o Miui.

Ja wgrałem od razu betę jakieś 1,5 roku temu i syn nie narzeka. Aktualizacje co tydzień, miui 10 już ma od paru miesięcy. Nie wiem, ale beta wg mnie jest lepsza od wersji stabilnej jeśli chodzi o Miui.
Tylko beta. Po co czekać aż naprawią błędy na stable, gdy na dev usuwane są na bieżąco.

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka