Jump to content

Dostępna aktualizacja globala

Mentos

Recommended Posts

1 godzinę temu, max35 napisał:

@mariusz.ur

Teraz mam Version: V9.6.3.0. (MIUI9) 

Przed aktualizacją do Version: 8.11.8  robić ustawienia fabryczne?

nie drenuje Baterii  na    Version: 8.11.8 (MIUI10) ?

https://en.miui.com/download-321.html

Trudno coś powiedzieć o baterii na 8.11.8 bo wczoraj aktualizacja zrobiona. W ciągu tych kilkunastu miesięcy użytkowania nie było problemów z baterią. Przy przejściu z stable na Dev wyczyści pamięć. Zrób kopię ważnych danych.

Edited by mariusz.ur

Też przed chwilą miałem informację o aktualizacji do MIUI 10, jaką miał 90tomash, ale jak wszedłem przez "ustawienia - informacje o telefonie - aktualizacja systemu" to tam już aktualizacji nie było, więc nie udało mi się zaktualizować.

Edited by GRV

Czy ktoś wie co to za kropka na środku przy lewej krawędzi ekranu? Pojawiło się i nie wiem skąd. Jest to tylko na ekranach głównych i np. w ustawieniach już jej nie ma. Ktoś, coś?eb7df30ed89acee191818a78fbdff4b9.jpge20dda7d95a6a5b0aca5dc1b5a7fdadc.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Księżyc z tapety?

Czy ktoś wie co to za kropka na środku przy lewej krawędzi ekranu? Pojawiło się i nie wiem skąd. Jest to tylko na ekranach głównych i np. w ustawieniach już jej nie ma. Ktoś, coś?eb7df30ed89acee191818a78fbdff4b9.jpge20dda7d95a6a5b0aca5dc1b5a7fdadc.jpg

Screenshot_2018-11-13-15-44-23-394_com.android.settings.png

Wygrana wersja 10.1.1.0. Co prawda miui.eu ale puki co bugów nie zauważyłem. Jedyna wada że musiałem przeinstalowac id nowa wszystkie aplikacje typu fb, messenger i inne bo po odpaleniu odrazu się zamykały 

Edited by Zulwiczek1983

Poprawki na pewno się pojawią . Tak było z miui8 i miui9 i będzie z miui10. Za krótko jest na telefonach by wyłapać błędy. Poczekamy i poprawią niedociągnięcia. Na początku miui9 brał baterie i góra 8 godzin sot. Teraz 10 do 11 godzin na 3 dniach pracy. Jasne i zrozumiałe. Będzie dobrze.

Edited by slawek.n