Jump to content

Recommended Posts

Posted
@havran
Jak u Ciebie działa?
Version: 8.11.8 (MIUI10) 
Nie działa, bo mam zainstalowany LOS 15.1

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)
1 godzinę temu, max35 napisał:

@mariusz.ur

Teraz mam Version: V9.6.3.0. (MIUI9) 

Przed aktualizacją do Version: 8.11.8  robić ustawienia fabryczne?

nie drenuje Baterii  na    Version: 8.11.8 (MIUI10) ?

https://en.miui.com/download-321.html

Trudno coś powiedzieć o baterii na 8.11.8 bo wczoraj aktualizacja zrobiona. W ciągu tych kilkunastu miesięcy użytkowania nie było problemów z baterią. Przy przejściu z stable na Dev wyczyści pamięć. Zrób kopię ważnych danych.

Edited by mariusz.ur
Posted

Do niektórych użytkowników zaczęła już napływać stabilna wersja MIUI 10, oznaczona wersją 10.1.1.0.NCFMIFI. Z tego, co wiem, update jest między innymi na regionie Indie.

Jeśli ktoś jest niecierpliwy i nie chce czekać - link do przejścia z 9.6.3.0, instalujecie na własne ryzyko: OTA

photo_2018-11-12_14-48-03.jpg

Posted (edited)

Też przed chwilą miałem informację o aktualizacji do MIUI 10, jaką miał 90tomash, ale jak wszedłem przez "ustawienia - informacje o telefonie - aktualizacja systemu" to tam już aktualizacji nie było, więc nie udało mi się zaktualizować.

Edited by GRV
Posted

Czy ktoś wie co to za kropka na środku przy lewej krawędzi ekranu? Pojawiło się i nie wiem skąd. Jest to tylko na ekranach głównych i np. w ustawieniach już jej nie ma. Ktoś, coś?eb7df30ed89acee191818a78fbdff4b9.jpge20dda7d95a6a5b0aca5dc1b5a7fdadc.jpg

Posted

Księżyc z tapety?

Czy ktoś wie co to za kropka na środku przy lewej krawędzi ekranu? Pojawiło się i nie wiem skąd. Jest to tylko na ekranach głównych i np. w ustawieniach już jej nie ma. Ktoś, coś?eb7df30ed89acee191818a78fbdff4b9.jpge20dda7d95a6a5b0aca5dc1b5a7fdadc.jpg

Posted
Księżyc z tapety?

Nie jest to na tapecie ale po uruchomieniu telefonu zniknęło. Czary z mleka

Posted (edited)

Screenshot_2018-11-13-15-44-23-394_com.android.settings.png

Wygrana wersja 10.1.1.0. Co prawda miui.eu ale puki co bugów nie zauważyłem. Jedyna wada że musiałem przeinstalowac id nowa wszystkie aplikacje typu fb, messenger i inne bo po odpaleniu odrazu się zamykały 

Edited by Zulwiczek1983
Posted

Miui10  dla tego modelu już  jest naj. Bo nie widać od dawna poprawek dotyczących samego telefonu. ( w aktualizacjach Miui Polska oczywiście)

Posted (edited)

Poprawki na pewno się pojawią . Tak było z miui8 i miui9 i będzie z miui10. Za krótko jest na telefonach by wyłapać błędy. Poczekamy i poprawią niedociągnięcia. Na początku miui9 brał baterie i góra 8 godzin sot. Teraz 10 do 11 godzin na 3 dniach pracy. Jasne i zrozumiałe. Będzie dobrze.

Edited by slawek.n
Posted

Tak się cieszyłem na tą aktualizację, bo miały być gesty (wyłączenie przycisków u dołu i zastąpienie ich gestami) a tu kicha - żadnych gestów nie ma.

Posted

U mnie wszystko ładnie chodzi, jak na razie żadnych problemów. Chyba nawet obejdzie się bez przywracania do ustawień fabrycznych.

Posted

U mnie po aktualizacji przez OrangeFox Recovery nie działała zmiana regionu. Musiałem wgrać paczkę MIUI Region Fix.

Posted (edited)

U mnie zauwazylem problemy z poczta, w momencie proby wyslania lub dolaczenia zalacznika aplikacja zamyka sie.

Zaczelo dzialac po zaktualizowaniu Chrome.

Edited by daniol
Posted

Problemy z obrazem podczas nagrywania w 60 klatkach oraz z odtwarzaniem filmów w 60 klatkach (ciemny obraz, zawieszanie odtwarzania)