Tagba Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Cześć. Czy dostępny jest sprawdzony poradnik do zrobienia robota dla wersji EU? Chciałbym zainstalować jakiegoś adblocka? Przy tej wielkości ekranu reklamy zajmują połowę jego powierzchni co mocno denerwuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albin Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Cześć. Czy dostępny jest sprawdzony poradnik do zrobienia robota dla wersji EU? Chciałbym zainstalować jakiegoś adblocka? Przy tej wielkości ekranu reklamy zajmują połowę jego powierzchni co mocno denerwuje. Zmien dnsy, daje rade.Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaThEw Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Wie ktoś kiedy można się spodziewać oficjalnie android 10 do RN 8 Pro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carolef Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 W tym roku. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
korbielow Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 6 godzin temu, MaThEw napisał: Wie ktoś kiedy można się spodziewać oficjalnie android 10 do RN 8 Pro? zainstaluj se MiuiPro tam juz dawno jest Android 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaThEw Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 (edited) 51 minut temu, korbielow napisał: zainstaluj se MiuiPro tam juz dawno jest Android 10. No ale tak normalnie bez zadnego instalowania miuipro i innych? to bedzie chociaz kiedyś na pewno? Edited February 5, 2020 by MaThEw Link to comment Share on other sites More sharing options...
korbielow Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 1 godzinę temu, MaThEw napisał: No ale tak normalnie bez zadnego instalowania miuipro i innych? to bedzie chociaz kiedyś na pewno? To pytanie do Xiaomi China... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 5, 2020 Share Posted February 5, 2020 Będzie na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaThEw Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 @Orjon bo właśnie chce sobie kupić ten telefon i mam nadzieje ze badzie aktualizacja do android 10 kiedyś bo teraz mam samsung galaxy a5 2017 to nie bedzie nigdy chyba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tagba Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Właśnie zapoznałem się z tymi blokerami Adguard i Blokada. Możecie coś powiedzieć na ich temat w kwestii bezpieczeństwa logowania się do banków i wpływu na zużycie baterii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Jakiego używacie launchera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carolef Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 NovaWysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 29 minut temu, carolef napisał: Nova Funkcjonalność Novy jest ok (o ile wszystko działa prawidłowo, ale nie zawsze tak jest), niestety graficznie to "kaszana forever" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Direct Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Dnia 5.02.2020 o 10:26, MaThEw napisał: Wie ktoś kiedy można się spodziewać oficjalnie android 10 do RN 8 Pro? Global na Androidzie 10 dla RN8P podobno ma być w marcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 carolef. Co to za pogodynka i czy Ci się sprawdza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
carolef Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Hd widget. Sprawdza sie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Masz u mnie z motywu Light V11 i pod nim Pogoda&Radar łącznie z obrazem stelitarnym. Jeszcze się nie zdażyło żeby coś było inaczej niż pokazuje... Pomyłki w tygodniowym były... Ale ciężko jest dokładnie przewidzieć na tydzień do przodu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 (edited) Zazwyczaj na gsmarena nie mylą się w specyfikacji, ale wolę się upewnić..Już miałem zamiar kupować telefon, ale wszystko wskazuje na to, że Redmi Note 8 Pro nie obsługuje pasma LTE B20 (800MHz) ? Edited February 12, 2020 by cointreau Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 23 minuty temu, cointreau napisał: wszystko wskazuje na to, że Redmi Note 8 Pro nie obsługuje pasma LTE B20 (800MHz) ? Obsługuje, dlaczego miałby nie obsługiwać? Może nie wszystkie pasma potrafi agregować, ale to inna kwestia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joseph999 Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 Zazwyczaj na gsmarena nie mylą się w specyfikacji, ale wolę się upewnić..Już miałem zamiar kupować telefon, ale wszystko wskazuje na to, że Redmi Note 8 Pro nie obsługuje pasma LTE B20 (800MHz) ?A do czego Ci potrzebne akurat to pasmonaz tak? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted February 12, 2020 Share Posted February 12, 2020 A do czego Ci potrzebne akurat to pasmonaz tak? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaPasmo często używane na terenach pozamiejskich i wewnętrz budynkow.A rn8pro obsługuje je na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
cointreau Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 (edited) Dnia 12.02.2020 o 15:48, FromWP napisał: Obsługuje, dlaczego miałby nie obsługiwać? Może nie wszystkie pasma potrafi agregować, ale to inna kwestia. Tak jak wcześniej pisałem sugerowałem się specyfikacja na gsmarena.com, a tam piszą tylko o: LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 40(2300), 41(2500) Skoro jednak sprawdziliście fizycznie, że jest inaczej, to...cieszy mnie to, bo B20 to podstawa w małych miejscowościach. Edited February 14, 2020 by cointreau Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiD Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 (edited) witam, proszę o poradę, posiadam obecnie Xiaomi Redmi 5 plus, jestem z niego zadowolony, poza aparatem, dlatego też rozglądam się za nowym, prawdopodobnie wybór padnie na Redmi 8 Note Pro. Czy aparat RN 8 Pro będzie choć trochę lepszym aparatem głównym? Wiem, że sam smartphone posiada więcej aparatów i pixeli, ale chodzi mi o główny aparat. Czy może znajdę na rynku telefon z lepszym aparatem do 1 tys zł? Edited February 18, 2020 by KiD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Do tysiaka możesz się rozglądać za jakimiś ex flagowcami i jeśli chodzi o aparat to będzie to najlepsza opcja. Co nie zmienia faktu że rn8pro będzie robił ładniejsze zdjęcia od r5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaThEw Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 (edited) Czy 2 paprochy kurzu ( takie 2 kropeczki ) pod szkłem hartowanym moze coś uszkodzić? bo mi to nie przeszkadza ale tylko czy po dłuższym czasie nic sie nie stanie ? Edited February 18, 2020 by MaThEw Link to comment Share on other sites More sharing options...
piterchmiel1 Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Ten telefon ma szkło Gorilla 5. Ciężko byłoby go zarysować nosząc razem z kluczami. Co tam mogą mu zrobić dwa paproszki Link to comment Share on other sites More sharing options...
KiD Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 A Jak się ma aparat RN8 Pro do Redmi Mi 9T ? Jest spora różnica na korzyść 9T? Warto dołożyć te 200zł? Starsze flagowce raczej mnie nie zainteresują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 (edited) Raczysz żartować teraz... Że niby Mi9T ma lepszy aparat? Jedyne, dla mnie, co ma lepsze to procek - ale to Mi9Tpro bo Mi9T nie ma niczego lepszego jak dla mnie. . Są tacy którzy, wręcz... się na myśl o amoledzie i czytniku w ekraniku.. Ja do nich nie naleźę, a wręcz czytnik w ekranie to jedna wielka wada.... Edited February 19, 2020 by JamCiTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Direct Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 @JamCiTo Czytnik w Mi9T podobno dobrze działa, więc trudno robić z tego wadę. Kwestia gustu. Jeden woli klasyczny i sprawdzony z tyłu, drugi z przodu w ekranie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Yhym... Taki sam dobry jak w Mi9.... Zaje...dwabisty. Jak Żonka daje mi swój telefon po "coś" to aż mnie zczyszcza... I gdyby nie to, że dałem jej go w prezencie na urodziny, to bym go najpierw gwizdnął o glebę, a chwilę później rozdeptał... Niestety nie tak ułożysz palec, masz lekko spocony, zakurzony i zapomnij o odblokowaniu... Łapiesz telefon i zastanawiasz się jak go w ogóle trzymać, żeby odblokować. Tak nieergonomiczne i nieintuicyjne miejsce, że głowa mała... Ale loozik.. Są tacy co to lubią.. są też tacy co wolą owce, czy kozy..... Łączę się z nimi w bólu i współczuję... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Siemka.Od paru dni mam ten model,poprzednio 2.5 roku miałem Xiaomi mi maxa 1.Mam zakłódkowane 8 aplikacji, które najczęściej używam,w tym kontakty i wiadomości.I właśnie chodzi mi o te dwie aplikacje.Wyrzuca je z pamięci ram pomimo zakłódkowania i przyznania im wszelkich uprawnień.Ten błąd w miui był jeszcze w mi maxie od wersji 9.2.28.Da się to jakoś zrobić,czy tak u Was też jest? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 Wytłumaczysz mi po co je kłódkujesz? One w tle działają... Min. dlatego odbierasz smsy... I możesz zadzwonić... (bo dialer i ksiązka są ze sobą powiązane). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Android 10 EEA. Na razie tylko dla Mi Pilot. https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.QGGEUXM/miui_BEGONIAEEAGlobal_V11.0.2.0.QGGEUXM_a13b9653ba_10.0.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Czyli to oznacza Orionie,że 10-siątka na note 8+ juź zbliża się dużymi krokami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 29, 2020 Share Posted February 29, 2020 Tak, no skoro już jest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts