Redmi Note 8 Pro
Octa-core (2x2.05 GHz Cortex-A76 & 6x2.0 GHz Cortex-A55) / Mali-G76 MC4 / 6.53" 1080x2340 / Hybrydowe Dual SIM / 64 GB z 6 GB RAM lub 128 GB z 6/8 GB RAM
Subforums
-
- 2k
- 215
- 1.3k
- 57
Aplikacje (14,093 visits to this link)
8 topics in this forum
-
- 1 follower
- 1 reply
- 204 views
Dzień dobry Miui 12.5.15 Android 11 RP1A.200720.011 Posiadam telefon Xiaomi Redmi note 8 pro , pierwszy właściciel Mam problem kiedy przychodzi do mnie powiadomienie , to na ekranie blokady pojawia mi się np. Kliknij dwukrotnie aby otworzyć 2 692 kroki [0|com.huawei.health]10010|null|10267] Taka forma [0|com.huawei…. jest przy wszystkich powiadomieniach zasłania prawdziwą treść albo jest ona ucinana Mam tak od początku niezależnie od aktualizacji i wersji .
Last reply by SzczufFun, -
- 1 follower
- 1 reply
- 456 views
Dzień dobry, Jak w temacie przy każdej rozmowie jak przełączam na głośnik , trzeszczy ale muzyka np. z youtube jest ok
Last reply by SzczufFun, -
- 1 follower
- 1 reply
- 223 views
Jak usunąć te zdjęcie one jest wszędzie na wszystkich tapetach
Last reply by piotrd66, -
- 0 replies
- 282 views
Witam. Mam mega problem. Telefon zamienia mi nr kierunkowy z +49 na 0 i nie mogę wysłać SMS. Kupiłem kartę niemiecka Lebara i jest to samo... Wpisywanie ręczne numeru- też zamieni... Proszę o pomoc. Bo konsultanci z Orange nie dają rady z tym problemem.
Last reply by Lego45, -
- 1 follower
- 0 replies
- 220 views
Mam bardzo dziwna przypadłość. Telefon sam wykonuje połączenie. Po numerze telefonu jest przecinek i kilka cyfr +48664210454,562253717 Zauważyłem, że to już nie pierwszy raz. Za każdym razem z innymi cyframi po przecinku. Na pewno nie jest to przypadkowe naciśnięcie klawiatury. Połączenie trwało kilka sekund. Ktoś się spotkał z czymś takim? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Last reply by kecram, -
- 5 replies
- 18.8k views
Jak w tytule jak wyłączyć redmi recovery 3.0, przed przypadek włożyłem telefon do obudowy odwrotnie i się przytrzymały klawisze power i volume down i kurcze, nie mogę wyjść z tego, wciskam reboot i to nmie działa przekierowywuje znów do czyszczenie danych czego nie chce zrobić. Prosze o pomoc!
Last reply by Netoper, -
- 1 follower
- 10 replies
- 1.3k views
Witam, Kombinowałem z Redmi Note 8 Pro żeby umożliwić nagrywanie rozmów. Niestety nie udało mi się. Ale po odblokowaniu bootloadera aplikacja Google Pay wywala komunikat, ze telefon jest zrootowany i nie chce (aplikacja) działać. A to dla mnie ważniejsze niż nagrywanie rozmów. Jest mnóstwo poradników jak odblokować bootloader ale jak to odwrócić nic nie mogę znaleźć.
Last reply by Adam Błażejewski, -
- 1 reply
- 969 views
Mam do pobrania ciagle ta sama wersje miui 12.04. Po pohranou i instalacji znowu dostepna jest ta sama aktualizacja i znowu po instalacji jest to samo. O co chodzi
Last reply by FromWP,