Netoper Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 15 minut temu, eljot napisał: Czy opaska wykrywa sen tylko i wyłącznie w nocy? Jeden post był w którym ktoś napisał że wychwytuje mu dzienne drzemki, ale nikt więcej tego nie potwierdził. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 18 minut temu, Netoper napisał: wychwytuje mu dzienne drzemki, Może kiedyś się doczekamy takiej opcji, ja zdecydowanie jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba44 Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 W aplikacji Notify & Fitness for Mi Band jest opcja analiza całego dnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 14 minut temu, eljot napisał: Może kiedyś się doczekamy takiej opcji, ja zdecydowanie jestem na tak Też czekam na to dla Amazfita, bo mam dni w których MiFit twierdzi że tylko po 2 godziny na dobę sypiam :)) A niezbyt mi pasuje dodatkowe apki trzymać na fonie tylko dla jednej funkcjonalności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 Aktualizacja modyfikacji z pierwszego postu, dodana powiększona tarcza zegara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostry777 Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Czesc, ja siedze na zmodowanej apce z 1 postu bo nie bylo jezyka polskiego ani informacji kto dzwoni. Czy teraz oficjalna apka z play store daje to samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murkee Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 (edited) 1 godzinę temu, b4s1l napisał: Aktualizacja modyfikacji z pierwszego postu, dodana powiększona tarcza zegara. U mnie jest coś nie tak. Wersja oprogramowania 1.5.0.11 Edited September 1, 2018 by mrosi Nie ma to jak przewalić cytowany post wraz z obrazkiem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 (edited) 49 minut temu, Ostry777 napisał: Czesc, ja siedze na zmodowanej apce z 1 postu bo nie bylo jezyka polskiego ani informacji kto dzwoni. Czy teraz oficjalna apka z play store daje to samo? Tak. 17 minut temu, Murkee napisał: U mnie jest coś nie tak. Wersja oprogramowania 1.5.0.11 Trzeba wgrać zarówno zasoby jak i firmware, wersję 1.5.0.11 na razie odpuściłem od dodawania do 1 postu, ale jak trzeba to TU jest wersja z dużą tarczą. Edited September 1, 2018 by b4s1l 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murkee Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 16 minut temu, b4s1l napisał: Tak. Trzeba wgrać zarówno zasoby jak i firmware, wersję 1.5.0.11 na razie odpuściłem od dodawania do 1 postu, ale jak trzeba to TU jest wersja z dużą tarczą. Dziękuję Ci bardzo, teraz działa jak należy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juniorek Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 4 godziny temu, b4s1l napisał: Aktualizacja modyfikacji z pierwszego postu, dodana powiększona tarcza zegara. Czy mi się wydaje czy masz Blue ekran? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 1 godzinę temu, Juniorek napisał: Czy mi się wydaje czy masz Blue ekran? Blue screen. Takie zdjęcie, na żywo jest mniej niebieski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otis Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 @b4s1l masz jakiś screen protector? można wiedzieć gdzie kupiony? zamówiłem od przyjaciół z chin ale za cholerę nie pasują Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 @otishttps://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fmiuipolska%2Epl%2Fforum%2Fapplications%2Ftapatalk%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F36325-Miband-3-folia-ochronna%2E&share_tid=36325&share_fid=74005&share_type=tMiband 3 folia ochronna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 1, 2018 Author Share Posted September 1, 2018 28 minut temu, otis napisał: @b4s1l masz jakiś screen protector? można wiedzieć gdzie kupiony? zamówiłem od przyjaciół z chin ale za cholerę nie pasują Kolega @frrancuz słusznie zauważył, że jest już wątek o foliach, nasze posty powinny się tam teleportować Kupiłem na testa TO. Bardzo dobrze przylega na zaokrągleniach, jak na razie nie odpadła po wielu myciach. Nie pokrywa całego szkła. Z opaską dostałem w komplecie 2 folie (Goldway na aliexpress), te były tragiczne i poszły od razu do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubcio Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 10 godzin temu, zaba44 napisał: W aplikacji Notify & Fitness for Mi Band jest opcja analiza całego dnia Możesz dokładnie opisać gdzie to znajdę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 1, 2018 Share Posted September 1, 2018 Co się zmieniło w ostatniej edycji postu bonus się gubię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 2, 2018 Author Share Posted September 2, 2018 8 godzin temu, Jepcio napisał: Co się zmieniło w ostatniej edycji postu bonus się gubię. Drobny tuning powiększonej tarczy: zmniejszona wysokość cyfr, by nie zasłaniały ikonki rozłączonego BT. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba44 Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 10 godzin temu, bubcio napisał: Możesz dokładnie opisać gdzie to znajdę. Wchodzisz w zakładkę sen, dajesz więcej opcji i tam masz do zaznaczenia "Analiza całego dnia" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murkee Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 1 godzinę temu, b4s1l napisał: Drobny tuning powiększonej tarczy: zmniejszona wysokość cyfr, by nie zasłaniały ikonki rozłączonego BT. Podeślesz poprawiony fw 1.5.0.11 do tego tuningu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 2, 2018 Author Share Posted September 2, 2018 18 minut temu, Murkee napisał: Podeślesz poprawiony fw 1.5.0.11 do tego tuningu ? Link ten sam co poprzednio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eljot Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 13 godzin temu, bubcio napisał: Notify & Fitness Szkoda że na ios tego niema ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 2, 2018 Share Posted September 2, 2018 (edited) Udało mi się zalogować przez konto Google. Ale jest inny problem. Aplikacja nie może wykryć opaski. Po wylogowaniu z Google i logowaniu przez Facebook działa dobrze. Ktoś ma taki problem i pomoże rozwiązać? Edited September 3, 2018 by Jepcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 jak jesteś zalogowany przez Facebook "rozłącz parę" i "ustaw widoczność opaski" (czy jakoś tak). Wyloguj się i zaloguj się przez w Google i wdedy dodaj nową opaskę.Prawdopodobnie logowanie przez Facebook to inne konto niż logowanie przez Google, Chyba że masz jakoś to scalone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 https://www.pokoleniesmart.pl/wkrotce-nowa-aktualizacja-do-mi-banda/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Hey, Wczoraj zakupiłem opaskę i zainstalowałem MiFita z GooglePlay. Wszystko ładnie się zaktualizowało i jest po polsku. Problem jest jedynie z datą, która jest wyseitlana w formacie MM/DD a nie DD/MM. Czy istnieje możliwość zmiany formatu bez wgrywania modyfikacji? Ktoś pytał o protector na ekran. Ja kupiłem z 3mk wersję Arc. Pokrywa praktycznie całą powierzchnię (łącznie z przyciskiem dotykowym) i świetnie przylega. Jest kompletnie niewidoczna. Wygląda to tak, jakby "mydełko" było bez folii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Póki co bez modyfikacji nie ma opcji zmiany formatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 26 minut temu, frrancuz napisał: Póki co bez modyfikacji nie ma opcji zmiany formatu Czy po wgraniu moda, przy pojawieniu się nowego oryginalnego firmware'a opaska automatycznie zaktualizuje się do oryginału? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 5, 2018 Share Posted September 5, 2018 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
pingwin_corp Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Koledzy a czy jest jakaś opcja/mod który spowoduje, że po oddaleniu się od telefonu (utraceniu połączenia BT), opaska zacznie wibrować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tiborsosdevs.mibandage Ta apka ma taką opcję. Kiedyś przy MB2 mocno mnie to wkurzało i nie mogłem znaleźć opcji by to wyłączyć.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaph Posted September 6, 2018 Share Posted September 6, 2018 Tą opcję ma jeszcze MiBand Master i Notify & FitnessWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
meriox Posted September 7, 2018 Share Posted September 7, 2018 Czy ktoś może pochwalić się współpracą Notify & Fitness z Mi Band 3? U siebie korzystam z N&F razem z zainstalowanym MiFitem. Wszystko ładnie działa poza monitorem tętna nad którym nie mogę zapanować. Ustawiam interwał że ma monitorować np. co dwie godziny i włączony monitor tętna a w rzeczywistości leci pomiar ciągły. Jak macie ustawione typy pomiaru? Wyłącznie Mi Band, tylko aplikacja Notify, użycie aplikacji Notify i Mi Band? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 W Sklepie Play pojawiła się nowa wersja Mi Fit 3.4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diaph Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Po aktualizacji pojawiła się nowa opcja Ćwiczenia na MiBandzieWysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 52 minuty temu, Diaph napisał: Po aktualizacji pojawiła się nowa opcja Ćwiczenia na MiBandzie Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka U mnie jeszcze nie ma aktualizacji. Jaki numer wersji jest teraz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts