pkonrad Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 A tak jeszcze przy okazji chciałem zapytać jeśli obecnie mam do konta Mi Fit podpiętego Mi Band 2, to żeby podłączyć Mi Band 3 trzeba odparować starą opaskę, czy mogą być dwie podłączone do jednego konta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.kaniasty Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Musisz rozłączyć dwójkę i dopiero podłączyć trójkę. Inne urządzenia da się podłączyć równocześnie, ale nie 2 opaski Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini9008 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 (edited) Potwierdzam na mi fit 3.4.6 z google play wszystko śmiga az miło i w języku polskim Edited August 18, 2018 by martini9008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeryf85 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 U mnie jest widoczna wersja 3.4.4 i jest język chiński :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryszard233 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 U mnie także w sklepie 3.4.4 Na apkmirror nie ma 3.4.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 To trzeba poczekać. Pewnie niebawem pojawi się nowa wersja w Sklepie u tych co jej jeszcze nie mają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted August 18, 2018 Author Share Posted August 18, 2018 Dodałem do 1 postu Mi Fit 3.4.6 + opcjonalne modyfikacje nowego firmware (data, zasoby). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeryf85 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Dziękuję Ci dobry człowieku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsey Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Też w sklepie mam w dalszym ciągu wersję 3.4.4 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 To ściągnij z linka z pierwszego posta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryszard233 Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Ściągnij sobie z pierwszego postu...Ja już zainstalowałem ale nie widzę zmian Link to comment Share on other sites More sharing options...
androj Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Ciekawa sprawa, miałem zainstalowaną betę z językiem polskim z apkmirror i nie mogłem zalogować się do konta Google (synchronizacja z Google Fit). Odinstalowalem Mifit z telefonu i zainstalowałem ze sklepu Play 3.4.4, pozostał język polski i mogę połączyć się z Google Fit. Po restarcie telefonu nadal wszystko działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 No powiem Ci że Ameryki nie odkryłeś. Mi Fit 3.4.4 ma starszą wersję firmware dla Mi Band 3 niż beta 3.3.6.8. Nic dziwnego więc, że pozostał polski język i wszysko śmiga, bo opaska cały czas działa na FW z Mi Fit 3.4.6.8. Wgraj oficjalny Mi Fit 3.4.6 z pierwszego posta, jeśli w Sklepie Play masz cały czas wersję 3.4.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
androj Posted August 18, 2018 Share Posted August 18, 2018 Jeśli wgram 3.4.6 z pierwszego posta to przestanie mi działać połączenie z kontem googla? Może wystarczy poczekać aż 3.4.6 pojawi mi się w sklepie Play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted August 18, 2018 Author Share Posted August 18, 2018 17 minut temu, androj napisał: Jeśli wgram 3.4.6 z pierwszego posta to przestanie mi działać połączenie z kontem googla? Może wystarczy poczekać aż 3.4.6 pojawi mi się w sklepie Play? Będzie działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 @b4s1l Rozumiem, że Mi Fit w 1 poscie to nie jest oryginał taki jaki jak w Sklepie Play, tylko wersja lekko stuningowana przez Ciebie A czy mógłbyś udostępnić czysty oryginalny apk z Mi Fit 3.4.6 taki jak można pobrać w Sklepie Play? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 2 godziny temu, pkonrad napisał: Rozumiem, że Mi Fit w 1 poscie to nie jest oryginał taki jaki jak w Sklepie Play, tylko wersja lekko stuningowana przez Ciebie A czy mógłbyś udostępnić czysty oryginalny apk z Mi Fit 3.4.6 taki jak można pobrać w Sklepie Play? Apka nie jest przeze mnie ruszana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Pojawił się beta Mi Fit 3.4.6.7https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-4-6-7-release/mi-fit-3-4-6-7-android-apk-download/Ktoś chętny do przetestowwnia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XanaxSR Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Wgrałem przez Gadgetbridge poprawkę dd/mm/yyyy i teraz nie widzę mi banda. Nie mogę się połączyć przez mi fit. Miał ktoś podobnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 (edited) 3 godziny temu, pkonrad napisał: Pojawił się beta Mi Fit 3.4.6.7https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-4-6-7-release/mi-fit-3-4-6-7-android-apk-download/ Ktoś chętny do przetestowwnia? Mogę sprawdzić. FW też się zmieni? 3 godziny temu, XanaxSR napisał: Wgrałem przez Gadgetbridge poprawkę dd/mm/yyyy i teraz nie widzę mi banda. Nie mogę się połączyć przez mi fit. Miał ktoś podobnie ? Masz ogólnie sparowane z mi band? Jeśli tak to rozlacz i spróbuj połączyć na nowo. Mi pomogło. Aha, dodatkowo usuń opaskę z gadgetbrigde. Edited August 20, 2018 by Jepcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 @Jepcio Nie wiem. Moja opaska jeszcze nie dotarła z Chin. Cały czas mam Mi Band 2. Dlatego pytałem czy jest chętny do sprawdzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 15 minut temu, pkonrad napisał: @Jepcio Nie wiem. Moja opaska jeszcze nie dotarła z Chin. Cały czas mam Mi Band 2. Dlatego pytałem czy jest chętny do sprawdzenia Zainstalowałem wszystko zostało tak jak było. W aplikacji nie widzę zmian. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XanaxSR Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Usunąłem i niby jest "powiązano" to ikona bluetooth znika i pojawia się na zegarku co chwilę podczas próby połączenia z mi fit i nie łączy się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted August 20, 2018 Author Share Posted August 20, 2018 6 godzin temu, XanaxSR napisał: Usunąłem i niby jest "powiązano" to ikona bluetooth znika i pojawia się na zegarku co chwilę podczas próby połączenia z mi fit i nie łączy się. Gadgetbridge się łączy z opaską? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dstrzalkowski Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Witam Ja natomiast mam problem tego typu, że po instalacji firmware 1.5.0.2 nie mogę wgrać moda "Zmiana wyglądu cyfr zegarów na przypominające wyświetlacz 7-segmentowy." Jak wchodzę w ES Explorer i klikam 1.5.0.2-Mili_wuhan-digi_v6.res, wyświetla mi się : Plik nie może być zainstalowany. Urządzenie nie gotowe, w Gadgetbridge jest POŁĄCZONY... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted August 20, 2018 Author Share Posted August 20, 2018 19 minut temu, dstrzalkowski napisał: Jak wchodzę w ES Explorer i klikam 1.5.0.2-Mili_wuhan-digi_v6.res, wyświetla mi się : Plik nie może być zainstalowany. Urządzenie nie gotowe, w Gadgetbridge jest POŁĄCZONY... Jest to błąd w Gadgetbridge, na pewno w kolejnej wersji będzie działać. Teraz można użyć notify & fitness do wgrania zasobów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dstrzalkowski Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Dzięki za info, już ogarnąłem temat. Z Notify & Fitness korzystałem przy Mi Band 2, głównie z tego względu że dłużej trzymała bateria. Przy Mi Fit nawet do 10 dni krócej trzyma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wegen213 Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Dzisiaj doszła do mnie opaska, zainstalowało mi język polski z aplikacji Mi Fit, automatycznie. Jednak nie jestem do końca zadowolony, z faktu, że opaska naliczyła mi przez 15km jazdy autobusem 1k kroków. Ma ktoś na to sposób, jak to naprawić, ewentualnie zneutralizować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyml Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 9 godzin temu, wegen213 napisał: Dzisiaj doszła do mnie opaska, zainstalowało mi język polski z aplikacji Mi Fit, automatycznie. Jednak nie jestem do końca zadowolony, z faktu, że opaska naliczyła mi przez 15km jazdy autobusem 1k kroków. Ma ktoś na to sposób, jak to naprawić, ewentualnie zneutralizować? U mnie często nalicza np. 1/2k kroków po przejechaniu 10/20km samochodem jako kierowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini9008 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 (edited) Pytanie, na jakiej zasadzie działa pogoda w opasce?? Po wpisaniu recznie po 3 dniach pisze połącz sie z aplikacja aby aktualizować, dostep do neta mam ciagle a po drugie jesli używa sie wyszukiwania przez gps to i tak nie korzysta z gps tylko danych internetowych i pokazuje mi 2 miejscowosci dalej. Edited August 21, 2018 by martini9008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 a szybkie pytanie. Nie ma znaczenia czy kupię globala czy cn to i tak dostanę język PL przy 3.4.6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wozmar Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 a szybkie pytanie. Nie ma znaczenia czy kupię globala czy cn to i tak dostanę język PL przy 3.4.6 ?Ja kupiłem opaskę w wersji china i po zainstalowaniu Mi Fit w wersji 3.4.6 zaktualizowało firmware opaski i mam wszystko w języku polskim. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 @witek_77 Tak. Ale co będzie później z kolejnymi aktualizacjami tego nie wie nikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 @pkonrad a później będzie szło modyfikowac FW tak jak robię to w swoim BIPie @wozmar dzięki. Zamawiam CN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 21, 2018 Share Posted August 21, 2018 No jeśli będą odpowiednio przygotowane softy to tak. To zależy czy ktoś będzie się w to bawił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts