pkonrad Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Mi Fit 3.4.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zygzak Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 I firmware 1.6.0.16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 U mnie przy tej wersji MiFit i firmware powiadomienia od aplikacji cały czas proszą o dostęp do powiadomień mimo, że mają przyznany. Przeinstalowania apki nic nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubiBubi Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Czy ktoś się orientuje o co mniej więcej chodzi w tych " ćwiczeniach " z poziomu mi band ? Ani nie liczy kroków, ani nie chce gps, jedyne co to mierzy puls. Na tej podstawie właśnie oblicza ilość spalonych kcal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Pewnie chodzi o ciągły pomiar pulsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 (edited) 4 godziny temu, pkonrad napisał: Mi Fit 3.4.7Da radę zrobić modyfikacje daty do tej wersji? Komuś jeszcze się zmieniła pogoda na angielski? Edited September 11, 2018 by Jepcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 11, 2018 Author Share Posted September 11, 2018 1 godzinę temu, Jepcio napisał: Da radę zrobić modyfikacje daty do tej wersji? Komuś jeszcze się zmieniła pogoda na angielski? Zapraszam do 1 postu, pogodę mam PL (używam tylko Mi Fit). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinkomor1 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Witam..Po instalacji pliku FW nie mogę zainstalować pliku z zasobami. W GadgetBridge mam komunikat.. A chciałbym plik z zasobami DIGI Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy002 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Po wygraniu fw wyłącznie ze zmianą daty na d.mm druga tarcza brzydko wyświetla godzinę Na poprzednich tak nie było Godzina ma jakby za duża przerwę między cyframi a pierwsza cyfra minut łączy się z dwukropkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinkomor1 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Mam to samo i nie mogę właśnie wgrać zasobów Po wygraniu fw wyłącznie ze zmianą daty na d.mm druga tarcza brzydko wyświetla godzinę Na poprzednich tak nie było Godzina ma jakby za duża przerwę między cyframi a pierwsza cyfra minut łączy się z dwukropkiem.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 11, 2018 Author Share Posted September 11, 2018 (edited) 1 godzinę temu, chudy002 napisał: Po wygraniu fw wyłącznie ze zmianą daty na d.mm druga tarcza brzydko wyświetla godzinę Na poprzednich tak nie było Godzina ma jakby za duża przerwę między cyframi a pierwsza cyfra minut łączy się z dwukropkiem. Modyfikacja, jako całość, w tej chwili złożona jest z 2 plików: firmware + zasoby. Trzeba wgrać obydwa na opaskę. 1 godzinę temu, marcinkomor1 napisał: Mam to samo i nie mogę właśnie wgrać zasobów Gadgetbridge najnowszy? Możesz też użyć Notify & Fitness do wgrania zasobów. Edited September 11, 2018 by b4s1l 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinkomor1 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 Gadgetbridge najnowszy? Możesz też użyć Notify & Fitness do wgrania zasobów.Pomogła aktualizacja GadgetBridge.. Dziękuję Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
chudy002 Posted September 11, 2018 Share Posted September 11, 2018 (edited) 37 minutes ago, b4s1l said: Modyfikacja, jako całość, w tej chwili złożona jest z 2 plików: firmware + zasoby. Trzeba wgrać obydwa na opaskę. To proszę powiedz mi teraz które zasoby mam wgrać, jeżeli chcę oryginalną czcionkę ale z poprawnym formatem daty ? OK nie było pytania widzę że jest dodane. Dzięki Edited September 11, 2018 by chudy002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepcio Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Wyszła kolejna aktualizacja w sklepie. 3.7.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Firmware w Mi Band 3 bez zmian. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 14, 2018 Share Posted September 14, 2018 Mamy kolejną aktualizację Mi Fit. Tym razem wersja aplikacji podskoczyła do numeru 3.4.9Brak nowego firmware dla Mi Band 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Jak Ty to modyfikujesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Nic nie modyfikuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Ja pytam autora jak modyfikuje te oprogramwanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
michaubpl Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 Jak zrobić żeby data była wyświetlana w formacie DD / MM a nie MM/DdWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted September 16, 2018 Share Posted September 16, 2018 W 1 poście jest instrukcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Pojawił się Mi Fit 3.5.0 w Sklepie Play. Brak nowego FW dla MB3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djok Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Działa wam analiza snu z wykrywaniem tętna? Mi pokazuje za ten miesiąc brak tętna spoczynkowego, za sierpień tylko 2 razy....Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scalb Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 (edited) XXX Edited September 20, 2018 by Scalb Nieaktualna informacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marfo Posted September 20, 2018 Share Posted September 20, 2018 Mi Fit 3.5.0 Algorytm 1.1.14 Firmware 1.6.0.16 Nowa funkcja w opasce "Ćwiczenia"Ona już nie jest nowa. Któraś z poprzednich aktualizacji dodała taką funkcję.Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 22, 2018 Share Posted September 22, 2018 Pojawiła nowa beta wersja Mi Fit 3.5.1.1https://www.apkmirror.com/apk/anhui-huami-information-technology-co-ltd/mi-fit/mi-fit-3-5-1-1-release/mi-fit-3-5-1-1-android-apk-download/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek.02 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Co jest nie tak, chcę wgrać moda do banda 3, ale gdy wybieram plik do wgrania wyskakuje błąd element cannot be installed. Co robię źle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawko2018 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Mam pytanie może coś przegapiłem i nie doczytałem to przepraszam,mam band 3 programy Mi Fit i N&F jak ustawić żeby pokazywało info o mailu.Teraz wyskakuje że jest mail ale nie ma treści od kogo.Po drugie jak ustawić żeby pokazywało aktualną temperaturę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4s1l Posted September 23, 2018 Author Share Posted September 23, 2018 2 godziny temu, wojtek.02 napisał: Co jest nie tak, chcę wgrać moda do banda 3, ale gdy wybieram plik do wgrania wyskakuje błąd element cannot be installed. Co robię źle? Podaj więcej szczegółów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek.02 Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Już mi się udało, źle podawałem plik, bo go nawet nie rozpakowalem przez pomyłkę, później rozpakowalem plik wgrałem firmware i mod, wygląda super LineageOS na Mido Link to comment Share on other sites More sharing options...
angry Posted September 23, 2018 Share Posted September 23, 2018 Jaka jest szansa procentowa na uceglenie mi banda tym sposobem? Albo na jakieś zapełnienie pamięci przypadkiem czy coś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Opaska dotarła. Powiedzcie jak bezpiecznie zmienić format daty i czcionkę zegara. W pierwszym poście jest informacja o uszkodzeniu opaski? Który sposób jest bezpieczny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Info o możliwych uszkodzeniach i braku odpowiedzialności ZAWSZE się dodaje na wszelki wypadek. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Ja robiłem przez N&FfMB Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 A używasz mi fit? Czy tylko notify & fitness? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 26, 2018 Share Posted September 26, 2018 Tylko N&FfMB Mifit nie jest wymagane, a aplikacja samodzielnie działa OK i ma wszystko a nawet więcej. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts