Jump to content

b4s1l

Recommended Posts

Mam to samo i nie mogę właśnie wgrać zasobów

Po wygraniu fw wyłącznie ze zmianą daty na d.mm druga tarcza brzydko wyświetla godzinę Na poprzednich tak nie było Godzina ma jakby za duża przerwę między cyframi a pierwsza cyfra minut łączy się z dwukropkiem.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

1 godzinę temu, chudy002 napisał:

Po wygraniu fw wyłącznie ze zmianą daty na d.mm druga tarcza brzydko wyświetla godzinę Na poprzednich tak nie było Godzina ma jakby za duża przerwę między cyframi a pierwsza cyfra minut łączy się z dwukropkiem.

Modyfikacja, jako całość, w tej chwili złożona jest z 2 plików: firmware + zasoby. Trzeba wgrać obydwa na opaskę.

1 godzinę temu, marcinkomor1 napisał:

Mam to samo i nie mogę właśnie wgrać zasobów

Gadgetbridge najnowszy? Możesz też użyć Notify & Fitness do wgrania zasobów.

Edited by b4s1l
  • Like 1
  • Thanks 1

37 minutes ago, b4s1l said:

Modyfikacja, jako całość, w tej chwili złożona jest z 2 plików: firmware + zasoby. Trzeba wgrać obydwa na opaskę.

To proszę powiedz mi teraz które zasoby mam wgrać, jeżeli chcę oryginalną czcionkę ale z poprawnym formatem daty ?

OK nie było pytania widzę że jest dodane. Dzięki :)

Edited by chudy002

Mam pytanie może coś przegapiłem i nie doczytałem to przepraszam,mam band 3 programy Mi Fit i N&F jak ustawić żeby pokazywało info o mailu.Teraz wyskakuje że jest mail ale nie ma treści od kogo.Po drugie jak ustawić żeby pokazywało aktualną temperaturę.