Jump to content

b4s1l

Recommended Posts

Najlepiej na razie zostać na fw 1.3.0.8 i Mi Fit 3.4.6.8.

Wersja 1.4.0.6 firmware wymaga, jak wcześniej, spolszczenia na siłę i przerabiania Mi Fit'a by był caller ID i polska pogoda (jak są chętni, mogę przygotować).

Może w stabilnym Mi Fit 3.4.6 (lub wyższym) już będzie tak jak w becie - PL z automatu.

2 minuty temu, b4s1l napisał:

Wersja 1.4.0.6 firmware wymaga, jak wcześniej, spolszczenia na siłę i przerabiania Mi Fit'a by był caller ID i polska pogoda (jak są chętni, mogę przygotować).

Może w stabilnym Mi Fit 3.4.6 (lub wyższym) już będzie tak jak w becie - PL z automatu.

A ta nowa wersja coś wprowadza nowego?

1 godzinę temu, b4s1l napisał:

Może nie ma sensu kombinować z polskim jezykiem a lepiej wymusić angielski bo jest oficjalnie z tego co zrozumialem i poczekać na oficjalny polski. 

5 minut temu, martini9008 napisał:

Może nie ma sensu kombinować z polskim jezykiem a lepiej wymusić angielski bo jest oficjalnie z tego co zrozumialem i poczekać na oficjalny polski. 

Jeśli masz na myśli wymuszanie przez modyfikację firmware to polski wymusza się tak samo jak angielski - oba języki (i kilka innych) są wbudowane w fw przez producenta.

10 godzin temu, piotrzap2 napisał:

Hej! Gdzie tą opcję włączyć? Bo szukam w Notify i nie mogę odnaleźć :/

Na głównej stronie aplikacji masz suwaki. Klikasz a następnie narzędzia. Tam masz opcję pogoda i ustaw sobie wg.potrzeb.

Edited by Jepcio

U mnie żona pobrala Mifit że sklepu i zrobiła aktualizacjie opaski i teraz ma język chiński.
Czy teraz trzeba czekać na modowany Mifit z nowym firmware i wtedy zmieni się jej język na polski?

Wysłane z Mi Note 2

42 minuty temu, gordonn napisał:

U mnie żona pobrala Mifit że sklepu i zrobiła aktualizacjie opaski i teraz ma język chiński.
Czy teraz trzeba czekać na modowany Mifit z nowym firmware i wtedy zmieni się jej język na polski?

Czekać nie trzeba, wczoraj dodałem do 1 postu.

A powiadomienia z sms i polaczen? Nie da rady? Chodzi mi o wyłączenie powiadomien o dzwonieniu czy smsie przy wlaczonym ekranie, tak jak jest opcja przy aplikacjach
Chyba się nie da w MiFit.

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Ja też mam w sklepie 3.4.4 na tą chwilę, u mnie się pojawiła opcja aktualizacji ostatnio.

51396757840890a98f6b9704781ddccf.jpg

Po wstępnym rozeznaniu wychodzi na to, że Mi Fit 3.4.5 został wycofany ze Sklepu Play tylko na telefonach z systemem Android starszym niż Oreo.