Baryla Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę, ale czy MMS jako taki nie jest ograniczony do kilkuset kilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmk Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Rzeczywiście, max rozmiar wiadomości narzuca sieć i jest to max 300kB. Zawsze korzystałem z WhatsAppa i było dla mnie naturalnym, że zdjęcia powinny mieć doskonałą jakość. Dziękuję Baryla za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimex Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Witam, jak mialem miui 7 to wiadomosci z messengera normalnie mi sie wyswietlaly na ekranie blokady. Teraz gdy mam 6.9.8 te powiadomienia sie nie pokazuja oraz nie miga dioda powiadomien. Podpowie ktos gdzie szukac aby to wlaczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 (edited) 1 godzinę temu, grimex napisał: Witam, jak mialem miui 7 to wiadomosci z messengera normalnie mi sie wyswietlaly na ekranie blokady. Teraz gdy mam 6.9.8 te powiadomienia sie nie pokazuja oraz nie miga dioda powiadomien. Podpowie ktos gdzie szukac aby to wlaczyc? Panel sterowania -> uprawienia -> menedżer uprawnień -> messenger -> wyświetlanie wyskakujących okien a dioda to ustawienia -> powiadomienia i pasek stanu -> powiadomieni aplikacji -> messenger -> dioda LED Tam tez masz pływające okna czyli powinno działać to co powyżej by wyskakiwały okienka przy przyjściu wiadomości, ale to sobie musisz sprawdzić Edited September 26, 2016 by r0bertt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimex Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 Dzieki wielkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 A gdzie radio ? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 35 minut temu, data17 napisał: A gdzie radio ? Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 ((( Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KutanG Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Ma ktoś poradę na lagi co kilka sekund w grach? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimex Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Ja mam problen bo nie dziala mi obracanie ekranu. Moze to byc problem mechaniczny? Rom 6.9.8Uff falszywy alarm, restart telefonu pomogl Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimex Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Gdzie znalezc cos takiego ze jak mam za duzo ikonek w pasku powiadomien to one znikaja i pojawiaja sie takie 3 kropki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Migocze wam ekran w najnowszym miui? Zastanawiam się czy to problem softu czy telefonu Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 9 minut temu, data17 napisał: Migocze wam ekran w najnowszym miui? Zastanawiam się czy to problem softu czy telefonu Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka U mnie nie zauważyłem by migał, wczoraj wieczorem aktualizowałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 czyli to problem z telefonem? A wiecie gdzie jest czujnik swiatla moze to przez folie wariuje? chociaz w sumie nie wiem czy to nie przez to ze mam ustawienia kolorow na zimny a przelacza mi na cieple Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 panowie nie wiedzialem gdzie o to spytac chodzi mi o to jak na pulpicie przesuniecie palcem do gory pokazuje sie wyszukiwarka... jak to wylaczyc ?? bo doprowadza mnie to do szalu jej ciage przypadkowe uzycie Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Może ktoś powiedzieć na jakim miui7 bateria nie leci w oczach? Ten miui8 najnowszy to jakaś porażka.Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 1 godzinę temu, data17 napisał: Może ktoś powiedzieć na jakim miui7 bateria nie leci w oczach? Ten miui8 najnowszy to jakaś porażka. Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Jak wszystko co nowe, coraz gorsze.... na androidzie 7 wszystkie urządzenia zanotowały spadek wydajności, a baterię tak chwalą w testach, w rzeczywistości nic się nie zmienia, a jak się już coś zmienia to na gorsze... może dobrze że nasz system został na 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 (edited) najlepiej by było jakby nasze MIUI było na Kitkacie, wtedy bateria trzymałaby, że hoho Edited October 3, 2016 by Dru79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Miałem w mi4 android 6 i wcale nie było lepiej. Pamiętam jak miałem LG g2mini na kitkat i tam sot 4-5h to nie był problem a ponoć jak wszedł lolipop to już lipa była..Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Czy jest sens wymieniać Mi4c na Mi5 ? Czym ogólnie różnią sie te telefony oprócz czytnikiem linii papilarnych, lepszego aparatu i hardweru ? Bo radia FM tez nie posiada ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Te 3 rzeczy to za mało? Dodaj jakość obudowy i wiekszy ekran Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matixx Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 1 godzinę temu, tpawel napisał: Te 3 rzeczy to za mało? Dodaj jakość obudowy i wiekszy ekran Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Jakość obudowy? Mi5 łamie się jak zapałka, widziałeś gdzieś bend test Mi4c, że mówisz że jest gorszy? Ja na szczęście nie widziałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 mi5 jak zapalka:)Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
data17 Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Ten ekran to tylko ciut większy 5.15". Ja bym wymienił ale nie teraz. Jak cena spadnie do 200dolarow Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
miklo Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Miałem w ręku Mi5. Fajna zabawka Różnicę w szybkości czuć czasem nawet przy przeglądaniu stron - szybciej renderuje. Wiadomo. Ale owe różnice w prędkości są w codziennym użytkowaniu niewielkie. Czytnik mi się spodobał. Fajna sprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KutanG Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 (edited) Mam mały problem, gdyż mam z 16 gb wolne tylko 6 (nie licząc wagi systemu), a ja nic na telefonie nie mam żeby mi aż tyle zostało pamięci... Ma ktoś rady co zrobić? Edited October 6, 2016 by KutanG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baryla Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 (edited) Spróbuj panel sterowania - >czyszczenie. Może Ci się mnóstwo śmiecia nabrało... Edited October 6, 2016 by Baryla Link to comment Share on other sites More sharing options...
KutanG Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 No właśnie tego używam co kilka dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endryu Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 (edited) Witam, otrzymałem swojego Mi4c, wersja MIUI, która na nim jest to Global 7.3. Czy warto odblokowywać bootloadera i wgrywać MIUIPolska ? Jakie są profity? Edited October 7, 2016 by Endryu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamunio Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Nie ma global na mi4cWysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 Masz przeróbkę oznaczoną jako global = masz odblokowany BL. Profitów nie ma żadnych, także decyzja należy do Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawliko Posted October 7, 2016 Share Posted October 7, 2016 3 godziny temu, Endryu napisał: Witam, otrzymałem swojego Mi4c, wersja MIUI, która na nim jest to Global 7.3. Czy warto odblokowywać bootloadera i wgrywać MIUIPolska ? Jakie są profity? Wywalaj scierwo i instaluj miui polska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Panowie, na obecnej wersji miui ile jest dla usera miejsca? Na starszych widzialem cos kolo 10GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Przecież to się nie zmienia. Partycje są stałe. Z Mi5 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endryu Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 (edited) Dnia 7.10.2016 o 16:05, adamunio napisał: Nie ma global na mi4c Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Więc, co to ma być ? Zgłosiłem requesta o pozwolenie na odblokowanie BL, dziś dostałem SMS, próbowałem go odblokować, ale staje na 50% przy rozpoznawaniu urządzenia, próbowałem wszystkiego z forum, co doradzali, no oprócz czekania dłużej niż dzień :). Edited October 9, 2016 by Endryu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts