Bartosz Dylewski Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 U mnie jest nieprzetłumaczone App Valut..... Czy jakoś tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 Nie zainstalowałeś przez przypadek oryginalnej wersji asystenta? spróbuj wyczyścić dane app vault. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Dylewski Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) 23 minuty temu, Orjon napisał: Nie zainstalowałeś przez przypadek oryginalnej wersji asystenta? spróbuj wyczyścić dane app vault. Nie. Wyczyszczenie danych nie pomaga. Wczoraj było ok dzisiaj po ponownym uruchomieniu telefonu takie coś. Edited January 30, 2021 by Novladek Dodanie informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 30, 2021 Author Share Posted January 30, 2021 Być może zainstalowała ci się aktualizacja w międzyczasie, nie masz opcji odinstalowania aktualizacji w ustawieniach?Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Dylewski Posted January 30, 2021 Share Posted January 30, 2021 (edited) 1 godzinę temu, Orjon napisał: Być może zainstalowała ci się aktualizacja w międzyczasie, nie masz opcji odinstalowania aktualizacji w ustawieniach? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Mam opcję usunięcia aktualizacji. Przy próbie odinstalowania aktualizacji w dymku pisze "Błąd" Edited January 30, 2021 by Novladek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Dylewski Posted February 4, 2021 Share Posted February 4, 2021 (edited) Nie przetłumaczony opis w aplikacji Pogoda Xiaomi.eu 21.2.3 Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Edited February 4, 2021 by Novladek Lepszej jakości screenshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 4, 2021 Author Share Posted February 4, 2021 To tekst online, nie do przetłumaczenia.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mates21 Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Mi9 21.2.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 5, 2021 Author Share Posted February 5, 2021 Wiem, na razie czekam, aż Xiaomi to bardziej doprecyzuje, bo nie do końca wiem, o co tutaj chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trebron213 Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 Wie ktoś coś na temat miui 12.5 na mi note 10 lite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BundyR Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Na widżecie pogodowym napis "Pochmurnie", w aplikacji - "Pochmurno" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Dylewski Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Na widżecie pogodowym napis "Pochmurnie", w aplikacji - "Pochmurno"Z tym się nie zgodzęWysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 @Novladek A się z tobą nie zgodzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error404 Posted February 7, 2021 Share Posted February 7, 2021 Jak z działaniem wi-fi calling w mi note 10 lite ? ktoś korzysta w playu ? szukam pilnie ifnoracji ponieważ waham się nad kupnem! pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
BundyR Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Proszę.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Dylewski Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 To nie wiem..... Którą macie wersję?Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
brawo Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 Straszny problem macie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 Odinstalujcie aktualizacje apki Pogoda. To na oryginalnej jest "Pochmurno". Sprawdziłem, u nas w żadnym miejscu nie ma "Pochmurno". Wszędzie jest "Pochmurnie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 7 godzin temu, Orjon napisał: Odinstalujcie aktualizacje apki Pogoda. To na oryginalnej jest "Pochmurno". Sprawdziłem, u nas w żadnym miejscu nie ma "Pochmurno". Wszędzie jest "Pochmurnie". Na 12.0.6 by xiaomi.eu jest pochmurno Redmi K20 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 (edited) @aanonimowy48 Polecam przeczytanie raz jeszcze mojego posta, w szczególności jego pierwszego zdania, ze zrozumieniem. 7 godzin temu, Orjon napisał: Odinstalujcie aktualizacje apki Pogoda. To na oryginalnej jest "Pochmurno". Sprawdziłem, u nas w żadnym miejscu nie ma "Pochmurno". Wszędzie jest "Pochmurnie". Dla potwierdzenia - porównanie naszego tłumaczenia vs oryginalnego: NASZE - zwrócić uwagę przede wszystkim na Weather.apk: GLOBALNE: Ostatnia wzmianka o Pochmurno w naszym tłumaczeniu była w MIUI 11, i w dodatku nie w Pogodzie, tylko w Aparacie. Edited February 8, 2021 by Orjon Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 (edited) @Orjon Możesz mi wyjaśnić jak to jest że na redmi k20 pro na miui polska wersja 12.0.6 jest "Pochmurno" skoro twierdzisz że ostatnia wzmianka była w miui 11. (Jakiego programu użyłeś to sam sprawdzę w swoim ROMIE ) Edited February 8, 2021 by aanonimowy48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 8, 2021 Author Share Posted February 8, 2021 1 godzinę temu, aanonimowy48 napisał: Możesz mi wyjaśnić jak to jest że na redmi k20 pro na miui polska wersja 12.0.6 jest "Pochmurno" skoro twierdzisz że ostatnia wzmianka była w miui 11. Próbuję ci wyjaśnić 3 posty oraz posta wyżej, jak widać bezskutecznie, że to wina GLOBALNEJ WERSJI APLIKACJI POGODA, która zaktualizowała Ci się samoczynnie u nas. Przez to masz tak jak masz. I odinstalowanie aktualizacji apki pomoże. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 8, 2021 Share Posted February 8, 2021 @OrjonPomogło ✧\(>o<)ノ✧ To powiesz jeszcze jak naprawić panel sterowania bo wywala mi przy wejściu w blokada aplikacji ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 Gdybym wiedział to zapewne napisałbym wcześniej. Prawdopodobnie musisz czekać na następne stable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamcom Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Wi-fi calling na Mi Note 10 lite działa bardzo dobrze w sieci play, korzystam i nie mam żadnych problemów, hula aż miło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna191 Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Witam. Ja mam ostatnio Duzy Problem. Pojawia mi sie czesto problem MiConnect ktory zawiesza na kilka sekund telefon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) 15 godzin temu, wojna191 napisał: Co to za język ? Edited February 12, 2021 by zoltan78 usunięto screena Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna191 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 2 godziny temu, aanonimowy48 napisał: Co to za język ? Grecki. Uzywam Telefon z greckim jezykiem.ale to juz od dawna I nigdy nie bylo problemu. Problem sie pojawil okolo 2 tygodnie temu po aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 Znalazłem brak tłumaczenia Na samym dole screena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 13, 2021 Author Share Posted February 13, 2021 (edited) Gdzie konkretnie? W sensie jak się do tego dostać? Edited February 13, 2021 by Orjon Link to comment Share on other sites More sharing options...
aanonimowy48 Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 (edited) 2 godziny temu, Orjon napisał: Gdzie konkretnie? Instalator aplikacji jak wejdzie się w uprawnienia jakie dostanie apk Edited February 13, 2021 by aanonimowy48 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vexatus Posted February 16, 2021 Share Posted February 16, 2021 Witam, Po aktualizacji Mi Note 10 Lite telefon stał się bezużyteczny. Przestały działać gesty ekranowe (Nova Launcher), nie da się otworzyć pop-upów w stylu dymków czata messengera, ekran podczas rozmowy randomowo włącza się i wyłącza uniemożliwiając całkowicie rozmowę z telefonem przy uchu (nawet zablokowanie przyciskiem power nic nie daje), bo ciągle coś się naciska, na słuchawkach jest niewiele lepiej, bo ekran sobie miga bez celu, przy okazji przełączając dźwięk na słuchawki i wbudowany głośnik na przemian. Generalnie w tym stanie telefon nadaje się na śmietnik. Pozostaje downgrade, ale czy nie wymaga on przypadkiem skasowania danych? No i skąd mam wiedzieć, czy mój telefon nie ma anti roll-back? Porażka! Czy to wersja, którą mam flashować? https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/xiaomi.eu_multi_MINote10LITE_V11.0.8.0.QFNMIXM_v11-10-fastboot.zip/download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted February 17, 2021 Share Posted February 17, 2021 To zależy jaki jest Twój stan wiedzy na temat, za który chcesz się brać. To temat o Global rom dla tego modelu, stąd zakładamy, że masz Global ROM stable, więc nie nie możesz wgrać to co znalazłeś. I tak nawet jeśli spróbujesz to ci się nie uda bo masz pewnie zablokowany bootloader. Niestety jak masz rom fabryczny to nie możesz dokonać cofki systemu bez odblokowania bootloadera. Zrób reset do ustawień fabrycznych i skalibruj czujnik zbliżenia w Diagnostyce MIUI (https://miuipolska.pl/jak-wykonac-diagnostyke-miui/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
srbastek Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Właśnie wszedł android 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 21, 2021 Share Posted February 21, 2021 Dnia 18.02.2021 o 21:13, srbastek napisał: Właśnie wszedł android 11. Trochę spóźniłeś się z tym newsem, poczytaj posty z przed mniej więcej miesiąca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts