Jump to content

Mi Note 10 Lite - ROMy Global - dyskusja

Recommended Posts

OTA niestety nie wyszukiwała tej aktualizacji mimo zaznaczenia opcji "otrzymuj wczesne aktualizacje".
Poszło bezpośrednio z zaznaczonego pliku ZIP.
Jakoś dużych zmian nie widzę, jak chciałem zobaczyć changelog to otrzymałem informację, że konto na którym jestem zalogowany na telefonie nie ma do tego uprawnień, dziwne.
Protestuje trochę, bo dużych zmian nie widzę.
Bateria zeszła o 20% a w tym czasie SOT 2h 40min, zobaczymy co będzie dalej.

Po weekendowym testowaniu mogę śmiało powiedzieć, że aktualizacja jak najbardziej na plus. Nie zauważyłem spadku szybkości a bateria to jest wręcz nie do uwierzenia.
Mam 7h SOT i jeszcze 55% baterii.
Używam tak jak wcześniej na automatycznej jasności i taki wynik na andku 10 był niemożliwy.8513a45de8a3d6f01dcf2b542c501acf.jpgd04c8a1eadded405d271605450c09524.jpg

• Like 1

Na wersji 21.1.13 zarówno w galerii w prywatnym albumie, jak i w plikach, w prywatnym katalogu, na dole listy jest ikona ochrony prywatności a obok jakieś chińskie znaki.
Niestety nie da się zrobić screenshota tych ekranów.
Ponadto tłumaczenie w plikach w prywatnym katalogu opcji usunięcia z prywatnego katalogu i przeniesienia do innego katalogu to 'Usuń' zamiast 'Usuń z prywatnego' jak to ma miejsce w galerii. To może być mylące bo opcje usunięcia do kosza i usunięcia z folderu prywatnego różni tylko ikona.
A tak w ogóle to chyba lepiej byłoby przetłumaczyć opcję 'Usuń z prywatnego' na 'Przenieś z prywatnego'.

Wysłane z mojego Mi 10 Ultra przy użyciu Tapatalka