Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zauważyłem właśnie, byłem w RTV Euro AGD i powiedzieli że nie mogą nawet sprowadzić bo nie ma, więc faktycznie chyba zostaje X-Kom
Masz oficjalnie dostępna przecież 128

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Opublikowano (edytowane)

Takie pytanie ogólne , czy  zna ktoś motyw albo jakaś opcje -  która rozszerza ten pasek do 6 ikon poziomo ? Nie wiem czy pamiętacie czasy kiedy wyszedł reedmi note 2 +( którego zresztą Miałem -2015 rok) wtedy byl  taki pasek,  jak mam teraz na mi 9 - przesuwany lewo prawo z tym że ikony były po rozwinięciu chyba trzy ,nie cztery w  wpoziomej linii ...

Jeśli ktoś ma jakiś motyw rozszerzający bądź jakaś propozycje jak to zmienić . Bardzo proszę o info 

Screenshot_2019-06-24-16-53-29-422_com.android.settings.png

Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano

Witam. Orientuje się ktoś czy jest możliwość ustawienia na stałe tylko ciemnego motywu tapety z tego pakietu co zmienia się w zależności od pory dnia? Oczywiście ma być to tapeta dynamiczna (co jakiś czas się porusza). Załączam ss'a.

Screenshot_2019-06-24-23-53-54-235_com.miui.home.png

Opublikowano
7 godzin temu, 2zerozero7 napisał:

Jeśli ktoś ma jakiś motyw rozszerzający bądź jakaś propozycje jak to zmienić .

Sprawdź czy masz tą opcję, można rozszerzyć do 5 przełączników. (miuipolska)

Screenshot_2019-06-25-00-14-10-724_com.android.settings.thumb.jpg.f29763acdf57d3e4694f2e2ee9cb1fb2.jpg

Opublikowano

Mi Store w Warszawie normalnie liczy się jako oficjalna dystrybucja i nie ma się czego bać? Pytam bo zaraz tam idę i zapewne wyjdę z telefonem

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Exodisss Oddałem bo w xkom ma global a wziąłem z global eea w mi-store. Poprawki kwiecień, mam ukrycie w tym sofcie podświetlenia czytnika. W wersji o tym samym numerze z z global nie było tego.

Opublikowano

Mam problem z pobraniem aktualizacji xiaomi.eu do wersji 9.6.20. Wyskakuje błąd pobierania, albo 'suma MD5 nie jest zgodna'. Miał ktoś podobny problem lub wie, jak to rozwiązać?

Opublikowano

Włączyłem płatności zbliżeniowe w ustawieniach, czy mi9 sygnalizuje to jakaś ikoną. W poprzednim telefonie miałem ikonę NFC. Jak to wygląda w xiaomi mi9?

Opublikowano
Włączyłem płatności zbliżeniowe w ustawieniach, czy mi9 sygnalizuje to jakaś ikoną. W poprzednim telefonie miałem ikonę NFC. Jak to wygląda w xiaomi mi9?
No tu też masz. Możesz włączyć albo nie.

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Opublikowano
Ale pomimo włączonej NFC nic mi nie sygnalizuje.
Zasygnalizuje jeżeli masz włączone NFC + dobrze skonfigurowane płatności i będziesz chciał zbliżeniowo dokonać płatności.

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu