patrikos23 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Nie mam bladego pojęcia jak to pobrać bo tam jest tylko opis a linku do pobrania brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 2 minuty temu, patrikos23 napisał: linku do pobrania brak Na samym dole strony kliknij "assets" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Trza kliknąć w Asset lewy dółWysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ok ogarnąłem ale mi safetynet nie przechodzi. Na beta 2.1 przechodzi ale nie działa gpay 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 A weź jeszcze cash apek wyczyść.Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Nie pomaga. Wychodzi na to że sposób działa tylko na niektórych urządzeniach Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrikos23 Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 u mnie zadziałał ten sposób https://forum.xda-developers.com/t/magisk-module-universal-safetynet-fix-1-1-0.4217823/page-55#post-85595657 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcin19883 Posted September 14, 2021 Author Share Posted September 14, 2021 (edited) Sprawdźcie czy działa SafetyNet. Zainstalujcie po kolei moduły przez Magiska: Universal SafetyNet Fix MagiskHide Props Config Riru Oczywiście Magisk V23 z włączonym "MagiskHide". Źródło: https://github.com/kdrag0n/safetynet-fix Edited September 14, 2021 by marcin19883 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 W niedzielę instalowałem na czysto wersję stabilną i od razu sklep Play był certyfikowany. Doinstalowałem Magisk i bez problemu przeszedł test. Ciekawe czemu u innych są problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Ja na Mi 10T Lite nie mam SafetyNeta, a na MIX 4 (nasz ROM, ten sam fingerprint co na Mi 10T Lite) już tak. Nie wiem, co Google zrobiło ;p Bez żadnych fixów ofc. Co jeszcze dziwniejsze, płatności na tym pierwszym telefonie nadal działają normalnie (Google Pay). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 W dniu 14.09.2021 o 23:22, marcin19883 napisał: Sprawdźcie czy działa SafetyNet. Zainstalujcie po kolei moduły przez Magiska: Universal SafetyNet Fix MagiskHide Props Config Riru Oczywiście Magisk V23 z włączonym "MagiskHide". Źródło: https://github.com/kdrag0n/safetynet-fix A ten SafetyNet FIX jak wgrać? Za pomocą Migiska czy jak? Bo nie mogę sobie z tym poradzić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 @Note3 w Magisku je wgraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 30 minut temu, zoltan78 napisał: @Note3 w Magisku je wgraj. No ale jak próbuję wgrać MAGISK INSTALUJ WYBIERZ PLIK to mam informacje że nieznany/nieobsługiwany obraz tego co pobrałem Safety.zip czy tar.gz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 W magisku manager (ikonka w spisie aplikacji, nie w twrp). Wybierz wgranie pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Note3 Posted September 29, 2021 Share Posted September 29, 2021 6 godzin temu, frrancuz napisał: W magisku manager (ikonka w spisie aplikacji, nie w twrp). Wybierz wgranie pliku. To otwieram MAGISK Manager klikam Wybierz i załatają plik albo wygraj bezpośrednio obraz - i daje plik safetyfixnet.zip albo tar.gz i mam instalation failed jak w załączniku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipvip Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 też tak miałem jak pobrałem z jakiejś dziwnej strony widocznie obraz jest uszkodzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzygaj Posted February 9, 2022 Share Posted February 9, 2022 (edited) Cześć, jestem na 12.5.6 stable - MI9, Magisk 24.1, mam zainstalowane GPay SQLite Fix+MagiskHide Props+Universal SafetyNet Fix, właczone enforce DenyList i wskazane appki Google. Niestety Google Pay nie działa i SafetyNet też nie przechodzi. Ktoś coś podpowie? Edited February 9, 2022 by krzygaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
widmo1980 Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 Wróć do Magisk 23 i powinno Ci działać bez żadnych modułów, przynajmnie u mnie wszystko jest ok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSideR Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 (edited) W dniu 9.02.2022 o 13:15, krzygaj napisał: Cześć, jestem na 12.5.6 stable - MI9, Magisk 24.1, mam zainstalowane GPay SQLite Fix+MagiskHide Props+Universal SafetyNet Fix, właczone enforce DenyList i wskazane appki Google. Niestety Google Pay nie działa i SafetyNet też nie przechodzi. Ktoś coś podpowie? Wywal to wszystko co masz poinstalowane bo zupełnie niepotrzebne, wgraj najnowszy magisk w wersji canary (24.2), aktywuj zygisk, następnie ukryj ikonę magiska oraz wgraj https://github.com/kdrag0n/safetynet-fix/releases/download/v2.2.1/safetynet-fix-v2.2.1.zip To tyle, wszystko działa, jedynie jak jakaś apka wyświetli Ci komunikat że jest niebezpiecznie bo wykryła roota to wtedy deny list (u mnie jedynie allegro) 🙂 Edited March 5, 2022 by OutSideR Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwerty01 Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) Macie jakiś sposób aby aplikacja Stokrotki działała? Tak samo revolut. Na 1 telefonie wystarczyło włączyć systemless Hosts i działa, a na 2 tel nie. Edited March 14, 2022 by qwerty01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSideR Posted March 15, 2022 Share Posted March 15, 2022 12 godzin temu, qwerty01 napisał: Macie jakiś sposób aby aplikacja Stokrotki działała? Tak samo revolut. Na 1 telefonie wystarczyło włączyć systemless Hosts i działa, a na 2 tel nie. A jaki masz błąd przy revolucie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzygaj Posted June 30, 2022 Share Posted June 30, 2022 Nie wiem co się stało, ale dziś jeszcze raz zainstalowałem Revoluta dodałem go w Magisk do listy odmów i zaczęło działać 😁, a żadnych zmian w konfiguracji nie robiłem od czasu kiedy mi przestało działać... nie wiem kto co zmienił... czy Magisk czy Revolut u siebie w appkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts