Antoni Czaplicki Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 (edited) Wątek poświęcony wszelkim modyfikacjom firmware'u Amazfit BIP oraz aplikacji MiFit. Będzie w nim sekcja POBIERZ, w której będą umieszczane najświeższe, stabilne wersje MOD-ów. Na początek link do narzędzie do modyfikacji firmware Amazfit BIP na GitHubie: https://github.com/amazfitbip/tools Nie będę się rozpisywać na jego temat, bo wszelkie potrzebne instrukcje do skryptów są w toolsie. Instrukcja podmiany firmware w Amazfit BIP: "We are not responsible for anything that may happen to your Bip as a result of installing custom FW. You do so at your own risk and take the responsibility upon yourself. " Co potrzebujemy: Firmware w naszym zegarku np. 0.1.0.27. Notify&Fitnes for Amazfit / GadgetBridge Nowy .fw i .res Procedura: Notify&Fitnes for Amazfit: GadgetBridge: Zainstaluj GadgetBridge nadając wszystkie możliwe uprawnienia oraz dostęp do powiadomień. Uruchom GadgetBridge, wyszukaj urządzenie Amazfit BIT i sparuj. Po sparowaniu wyszukaj w telefonie z poziomu menadżera plików plik .res uprzednio pobrany i klikając na niego skojarz z programem GadgetBridge, a następnie w programie tym zainstaluj. Następnie wyszukaj plik .fw uprzednio pobrany i klikając na niego skojarz z programem GadgetBridge, a następnie w programie tym zainstaluj. Amazfit po zainstalowaniu FW zrestartuje się. Rozkoszuj się nowym oprogramowaniem Instrukcja modyfikacji tarcz zegara: Spoiler AmazfitBipTools - świetne narzędzie do modyfikacji tarcz zegarka, bardzo przydatne przy tarczach *.bin: Narzędzie pobieramy ze strony (najnowsza wersja jest na górze): https://bitbucket.org/valeronm/amazfitbiptools/downloads/ Po pobraniu i rozpakowaniu mamy takie pliki: Newtonsoft.Json.dll NLog.dll Resources.dll WatchFace.Parser.dll WatchFace.exe W katalogu, w którym rozpakowaliśmy to narzędzie wywołujemy linię komend Windowsa: cmd.exe I po wywołaniu bez parametru WatchFace.exe otrzymujemy prostego helpa: g:\temp\bin>WatchFace.exe WatchFace.exe unpacks and packs Amazfit Bip downloadable watch faces and unpacks res files. Usage examples: WatchFace.exe watchface.bin - unpacks watchface images and config WatchFace.exe watchface.res - unpacks resource file images WatchFace.exe watchface.json - packs config and referenced images to bin file I teraz, w celu rozpakowania danej tarczy bin (np. test.bin), wpisujemy: WatchFace.exe test.bin Utworzy nam się katalog test, w którym to będą rozpakowane obrazki png oraz dwa dodatkowe pliki: test.json test.log Pierwszy plik jest plikiem konfiguracyjnym i w nim to możemy zmieniać kolejność danych bloków, zmieniać pozycje, dokładać bloki z innej tarczy etc. - generalnie Ameryka Aby przyspieszyć proces edycji pliku .json można użyć edytora online: Edytor Po wszelkich korektach, gdy już mamy gotową tarcze, przystępujemy do pakowania. Pakujemy poleceniem: WatchFace.exe .\test\test.json gdzie: test - jest to katalog, który został utworzony przy rozpakowywaniu pliku bintest.json - plik konfiguracyjny, który podajemy jako parametr do pakowania. Po wydaniu tej komendy otrzymujemy spakowany plik test_packed.bin znajdujący się w katalogu test. I to cała filozofia ZMIANA CHIŃSKIEJ WERSJI ZEGARKA W WERSJĘ MIĘDZYNARODOWĄ Spoiler CN -> CE i odwrotnieCE -> CN Procedura zmiany CN (HW V0.11.1.4 wersja chińska) na CE (HW V0.11.2.4 wersja międzynarodowa), oparta na FW 1.1.2.05 (ważne). Upewniamy się, że posiadamy wgrany komplet firmware 1.1.2.05 - FW, RES, GPS, fonty etc., po prostu działający już FW. Pobieramy patch CN->CE (w ZIP jest także patch odwrotny: CE->CN) - POBIERZ Z pliku ZIP wybieramy FW-1.1.2.05-CE.fw i za pomocą GadgetBridge wrzucamy go do zegarka. Po restarcie zegarka rozłączamy nasz zegarek od MiFit oraz GadgetBridge. Przechodzimy do ustawień (w menu zegarka) - będzie po chińsku - przechodząc do przedostatniej opcji po czym klikamy na nią, potwierdzając żółtym "TAK", a następnie przytrzymujemy przycisk boczny trzymając go do restartu zegarka. Po restarcie nasz zegarek uruchomi się z ikonką: telefon <-> zegarek czekając na sparowanie z telefonem. Uruchamiamy MiFit i parujemy zegarek - ja musiałem jeszcze raz sparować BT w ustawieniach samego telefonu. Zegarek pobierze wszelkie aktualizacje z telefonu po czym będzie gotowy do użycia. Wrzucamy BipOs_0.5.2_pl.zip bądź oryginał i cieszymy się wersją międzynarodową zegarka. Operacja raczej jest "dożywotnia" - zmiana FW nie spowoduje zmiany HW. żródło: 4PDA EDYCJA WŁASNEJ CZCIONKI NASZEGO ZEGARKA Spoiler (dzięki januszwajs) Potrzebujemy do tego Python'a w wersji 3 - można używać obu wersji, wywołując je tylko odpowiednio: np. python (będzie to wersja 2.7), python3 (wersja 3). Ja wersję 2.7 mam zainstalowaną na C: w folderze Python27, a wersję 3.6 w folderze Python3 - oba foldery są dodane do systemowych ścieżek w Windowsie. Oprócz instalacji Python3 potrzebujemy jeszcze moduł PIL, który instalujemy tak: - przechodzimy do folderu Python3 i wywołujemy linię komend (cmd.exe), a następnie wpisujemy: pip install Pillow Potrzebny będzie nam jeszcze skrypt bipfont.py ze znanej nam strony: https://github.com/amazfitbip/tools Teraz przechodzimy do konkretów...januszwajs zalinkował do 2 latin fontów (czeskich). Ja pozwoliłem je sobie wrzucić na swój serwer: czcionki zwykłe - POBIERZ czcionki pogrubione - POBIERZ czcionki przerobione przez Janusza - POBIERZ pojedyncze fonty z języków English, German, Italian, Turkish, Czech, Hungarian & Vietnamese do pobrania - KLIKNIJ Pobrane pliki rozpakowujemy poleceniem: python3 bipfont.py unpack Mili_chaohu_xxx.ft Otrzymamy folder BMP, w którym to będzie masa plików BMP z czcionkami. Wybrane, interesujące nas czcionki kopiujemy do innego folderu i możemy zająć się ich edycją w dowolnym programie graficznym. Ważne jest aby pliki były jako bitmapy mono 1 bit o rozdzielczości 16x16. Nazwy plików powstają z połączenia kodu znaku w unicode (cztery pierwsze cyfry), a piąta cyfra to tzw. offset, przesunięcie fontu w osi Y - można pokombinować, 4 jest ok. Uwaga! Nie zmieniamy nazw plików! Po edycji, wrzucamy do pierwotnego folderu BMP nasze pliki i przystępujemy do pakowania: python3 bipfont.py pack Mili_chaohu_yyy.ft Tutaj uwaga od Janusza: Jeśli wyrzuci błędy o zdublowanych plikach, usuwasz te które nie są Twoje (ja np. musiałem usunąć Czeskie "Ą") I gotowe Wrzucamy nasze fonty przez np. Notify & Fitnes for Amazfit. POBIERZ - Amazfit BIP wersje stabilne oraz wersje beta Proponuję przed instalacją zmodyfikowanych wersji FW jak i MiFit najpierw zainstalować wersję oryginalną i poczekać na aktualizację oryginalnych plików FW (wgrywamy np. przez Notify & Fitnes for Amazfit) BIP OS: v 0.5: BipOs_0.5_pl.zip - by @walek75 v 0.5.1: BipOs_0.5.1_pl.zip - by @Antoni Czaplicki v 0.5.2: BipOs_0.5.2_pl.zip - by @Antoni Czaplicki v 0.5.3: BipOs_0.5.3_pl.zip - by @Antoni Czaplicki Wersje stabilne: 1.1.6.32 - 1.1.6.32.zip 1.1.6.30 - 1.1.6.30.zip POBIERZ - MiFit Wersje stabilne: Zmodyfikowany MiFit bez wymuszania aktualizacji: MiFit mod 4.2.0 MrTomi-4.0.0-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP - POBIERZ MrTomi-3.5.9-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP - POBIERZ MrTomi-3.5.9-PL2.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP zmodyfikowany JSON (GPS) u nie których są problemy z aktualizacją GPS - POBIERZ MrTomi-3.5.8-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP - POBIERZ MrTomi-3.5.6-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP - POBIERZMrTomi-3.5.4-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP - POBIERZ MrTomi-3.5.0-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP - POBIERZ Co posiada MOD MrTomi: Google Maps, Google Fit, 0 sekundowe opóźnienie przy połączeniu przychodzącym, Nazwa kontaktu przy połączeniu głosowym i wiadomości SMS. Polska pogoda w Amazfit BIP. Polski głos. MOD jest najbliższy oryginału i zmienione zostały tylko najważniejsze (moim zdaniem) elementy. Wersja MIUISU: https://miui.su/app/mifit Oryginalne wersje: APK-MIRROR Zablokowane zostały tarcze BIN w aplikacji MiFit. Aby można było ich używać, potrzeba uruchomić VPN na telefonie, np. VPN Master - LINK i w ustawieniach wybrać Hong Kong. ======== UWAGA! Telefony z MIUI sprawdzają oryginalność podpisu, przez co aplikacje zmodyfikowane i podpisane nieoryginalnym podpisem będą zgłaszały błąd (FC) przy próbie wejścia w ustawienia "Odblokuj ekran" i "Przejdź do ustawień". W pozostałych telefonach nie ma tego problemu. ------------UWAGA! Wszystko co robicie, robicie na własną odpowiedzialność. Edited August 6, 2020 by Antoni Czaplicki 1
Antoni Czaplicki Posted October 17, 2019 Author Posted October 17, 2019 SEKCJA ZMODYFIKOWANYCH TARCZ ZEGARKA Tarcza nr 01:MrTomi-01.zip | Tarcza nr 02:linear-02.zip 6 kB · 22 downloads | Tarcza nr 03:MrTomi-03.zip | MrTomi-03-inv-am.zip | MrTomi-03-inv-battery.zip | fake4r-03.zip | Tarcza nr 05:MrTomi-05.zip | nike-pl-05.zip | Tarcza nr 10:MrTomi-10-1.zip | MrTomi-10-2.zip Tarcza Digit3 PL: MrTomi-digit3-pl.bin | MrTomi-digit3-inv-pl.bin | digit3-PL-24h.bin | digit3-PL-24h-inwert.bin Tarcza Pointer2 PL:MrTomi-pointer2-PL.bin | Tarcza Digit PL:digit-tomi.bin 20 kB · 82 downloads | digit-tomi-invert.bin 13 kB · 95 downloads ------------------------------------- Oryginalne plik PNG z FW 9.40 - oryginal-9.40.zip 148 kB · 44 downloads Nowe, dodatkowe tarcze w MiFit 3.1.3 - new_watchfaces.zip 73 kB · 83 downloads ------------UWAGA! Wszystko co robicie, robicie na własną odpowiedzialność.
lisek1953 Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 (edited) Którą z najnowszych wersji MiFita mógłbym używać żeby mi nie nadpisywała modu Bipos 0.5 i żeby był język polski również w pogodzie ? Obecnie korzystam z wersji 3.6, próbowałem wersję 4.01 ściągniętą z podanego linku: https://geekdoing.com/threads/modified-mi-fit-4-0-10-mi-band-3-4.1370/ ale zaktualizowało mi oprogramowanie na język polski likwidując funkcję modu Wołkowa (kalkulator, kalendarz...). Edited October 17, 2019 by lisek1953
maciek04 Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 (edited) Był link wersji bez fw. Bodajże z XDA. Znalazłem. MiFit Edited October 17, 2019 by maciek04 1
BÓLterier Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 5 godzin temu, lisek1953 napisał: Obecnie korzystam z wersji 3.6, próbowałem wersję 4.01 ściągniętą z podanego linku: https://geekdoing.com/threads/modified-mi-fit-4-0-10-mi-band-3-4.1370/ ale zaktualizowało mi oprogramowanie na język polski likwidując funkcję modu Wołkowa (kalkulator, kalendarz...). A tą " Mi Fit 4.0.10 - All languages | No update - Mi Band 4 v2" probowałeś? 1
lisek1953 Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 1 godzinę temu, BÓLterier napisał: A tą " Mi Fit 4.0.10 - All languages | No update - Mi Band 4 v2" probowałeś? Sprawdziłem ten jest ok. Dziękuję.
walek75 Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Cały poprzedni wątek został usunięty ? To raczej słaba opcja, bo zawsze za pomocą search można było znaleźć rozwiązanie problemów oraz ciekawe wpisy. 2
markos Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 W starym wątku było info o problemach z logowaniem przez konto google do MiFit (mod). Można to gdzieś znależć?
Antoni Czaplicki Posted October 18, 2019 Author Posted October 18, 2019 4 godziny temu, walek75 napisał: Cały poprzedni wątek został usunięty ? To raczej słaba opcja, bo zawsze za pomocą search można było znaleźć rozwiązanie problemów oraz ciekawe wpisy. Masz rację, zapytam moderatora o możliwość przywrócenia
Gerwazy Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 (edited) 5 godzin temu, markos napisał: W starym wątku było info o problemach z logowaniem przez konto google do MiFit (mod). Można to gdzieś znależć? Tego nie było w starym wątku tylko innym, proszę. Edited October 18, 2019 by Gerwazy
markos Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 3 godziny temu, Gerwazy napisał: Tego nie było w starym wątku tylko innym, proszę. Dzięki, już znalazłem w tym starym, bo został przywrócony. Sam to tam wstawiłeś na ostatniej stronie Ale i tak ta instrukcja u mnie nie pomogła. Próbowałem chyba 10 razy. Zmieniłem konto ...
Gerwazy Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 A jeśli chodzi Ci o moje wstawienie ta tak wrzuciłem ja tam, ale jest ona z forum z mi band 2, tą instrukcja działa tylko stosuj się do niej dokładnie,,przy odinstalowaniu mi fit z gogle Play nie czyść żadnych danych tylko odinstaluj i nie ma opcji musi zadziałać.
frrancuz Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 Dwa wątki, i się zgubiłem. 1. Jest aplikacja na telefon która pozwala edytować tarcze? Czy tylko na kompie? 2. Spotkał się ktoś z jakimś modem/przeróbką która wyświetla ikonę(symbol) jeżeli mamy powiadomienie jakies? Nie musi być numerka, reagować na odczytane/nieodczytane tylko że coś mamy. (Był taki mod na mb3 jak by ktoś kojarzył)
Antoni Czaplicki Posted October 19, 2019 Author Posted October 19, 2019 10 godzin temu, frrancuz napisał: Dwa wątki, i się zgubiłem. 1. Jest aplikacja na telefon która pozwala edytować tarcze? Czy tylko na kompie? 2. Spotkał się ktoś z jakimś modem/przeróbką która wyświetla ikonę(symbol) jeżeli mamy powiadomienie jakies? Nie musi być numerka, reagować na odczytane/nieodczytane tylko że coś mamy. (Był taki mod na mb3 jak by ktoś kojarzył) 1. Tylko na komputer 2. Nie rozumiem pytania
frrancuz Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 2. Obecnie zegarek wibruje, wyświetla powiadomienie i wraca do godziny. I na tarczy godziny nie ma nic co dało by znać że jest jakieś powiadomienie już "w zegarku". Trzeba sobie samemu sprawdzić a robiąc jako robol nie zawsze czuje że wibruje. Na mb3 pojawiała się ikonka koperty jeżeli mieliśmy jakieś powiadomienia w opasce, znikała po skasowaniu wszystkich. Pytam czy taki bajer da się osiągnąć w bipie. Patrzę na godzinę i mam od razu np. kopertę i wiem że coś jest. Kasuję wszystkie powiadomienia i ona znika.
Antoni Czaplicki Posted October 19, 2019 Author Posted October 19, 2019 (edited) Pojawiła się aktualizacja BIP os 0.5.1 BipOs_0.5.1_pl.zip Edited November 16, 2019 by Antoni Czaplicki 1
Pan Arek Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 4 godziny temu, frrancuz napisał: 2. Obecnie zegarek wibruje, wyświetla powiadomienie i wraca do godziny. I na tarczy godziny nie ma nic co dało by znać że jest jakieś powiadomienie już "w zegarku". Trzeba sobie samemu sprawdzić a robiąc jako robol nie zawsze czuje że wibruje. Na mb3 pojawiała się ikonka koperty jeżeli mieliśmy jakieś powiadomienia w opasce, znikała po skasowaniu wszystkich. Pytam czy taki bajer da się osiągnąć w bipie. Patrzę na godzinę i mam od razu np. kopertę i wiem że coś jest. Kasuję wszystkie powiadomienia i ona znika. O ile pamiętam już było to omawiane. Nie da się. Producent nie przewidział tej funkcji, a szkoda.
frrancuz Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Na mb3 też się nie dało, a jednak ktoś zrobił. No nic , wolałem zapytać bo za dużo tu słów powiadomienia i ikonki, przez co szukajka nie chciała pomóc. Na mb3 też się nie dało, a jednak ktoś zrobił. No nic , wolałem zapytać bo za dużo tu słów powiadomienia i ikonki, przez co szukajka nie chciała pomóc.
MIXTERek Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 W wersji 0.5.1 w pogodzie zamiast słonecznie jest "Despejado". Swoją drogą jak wymusić wersje angielska systemu w oryginalnej wersji od Volkova?
lisek1953 Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 (edited) W dniu 19.10.2019 o 13:35, Antoni Czaplicki napisał: Pojawiła się aktualizacja BIP os 0.5.1 BipOs_0.5.1_pl.zip 437 kB · 7 downloads Nie wiem czemu ale miałem kłopot, po zainstalowaniu czcionki z pakietu Bipos 0.5.1 zegarek nie chciał się uruchomić dopiero po zainstalowaniu czcionki z starego pakietu Wołkowa 0.4 BOLD V6.11_9w_ft.latin wszystko zadziałało, próbowałem kilkakrotnie i za każdym razem to samo więc tak zostawiłem czy to nie przeszkadza ? Z ciekawości: na czym polega gra "punkciki" ? Edited July 12, 2022 by lisek1953
Antoni Czaplicki Posted October 19, 2019 Author Posted October 19, 2019 2 godziny temu, lisek1953 napisał: Z ciekawości: na czym polega gra "punkciki" ? Program punkcik w oryginalnym tłumaczeniu to demonstracja funkcji rand od Volkowa 2 godziny temu, lisek1953 napisał: Nie wiem czemu ale miałem kłopot, po zainstalowaniu czcionki z pakietu Bipos 0.5.1 zegarek nie chciał się uruchomić dopiero po zainstalowaniu czcionki z starego pakietu Wołkowa 0.4 BOLD V6.11_9w_ft.latin wszystko zadziałało, próbowałem kilkakrotnie i za każdym razem to samo więc tak zostawiłem czy to nie przeszkadza ? Masz rację czcionka była zepsuta zaktualizowałem post jest już prawidłowa czcionka 1
frrancuz Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Poważnie? Granie w wężyka na bipie? Ja tu nowy, bo do tej pory mialem miBandy, jednak jest to interesujący bajer. Wgrywanie jak w #1 poście?
lisek1953 Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 8 godzin temu, frrancuz napisał: Poważnie? Granie w wężyka na bipie? Ja tu nowy, bo do tej pory mialem miBandy, jednak jest to interesujący bajer. Wgrywanie jak w #1 poście? Można, chociaż jest jeszcze trochę niedopracowany ale to przecież jest wersja beta. Czekam na finalną może będzie bardziej dopracowana.
BÓLterier Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Mogę wgrać BipOS gdy obecnie mam na zegarku FW 1.1.6.32?
dvmivn Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 7 godzin temu, BÓLterier napisał: Mogę wgrać BipOS gdy obecnie mam na zegarku FW 1.1.6.32? Tak, tylko wszystkie pliki wgraj 1
sider1 Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 (edited) Po wgraniu BipOs_0.5.1_pl.zip i zainstalowaniu MiFit, program przywraca dane opaski i usuwa funkcje volkova, co robić? Czcionka z BipOs_0.5.1_pl.zip nie instaluje się Edited October 20, 2019 by sider1
Antoni Czaplicki Posted October 20, 2019 Author Posted October 20, 2019 1 godzinę temu, sider1 napisał: Po wgraniu BipOs_0.5.1_pl.zip i zainstalowaniu MiFit, program przywraca dane opaski i usuwa funkcje volkova, co robić? Czcionka z BipOs_0.5.1_pl.zip nie instaluje się Jeśli używasz oryginalnego mifita sklepu Play to zawsze będzie ci się aktualizował do wersji najnowszej bez modów aby pozostał mod musisz zainstalować mi fit a bez fw
sider1 Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Instalowałem różne wersje mi fit ale już nie ważne, udało mi się znaleźć rozwiązanie, problem tkwił w tym że miałem ukrytą zakładkę alipay i nie wyświetlało mi zakładki bipos.
bykumza Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Ma ktoś może tą nową czcionkę, ale nie w wersji pogrubionej, tylko tej normalnej? Bo to z wersji Volkov'a niezbyt dobrze wygląda
MIXTERek Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 22 godziny temu, bykumza napisał: Ma ktoś może tą nową czcionkę, ale nie w wersji pogrubionej, tylko tej normalnej? Bo to z wersji Volkov'a niezbyt dobrze wygląda W załączeniu troszkę mniejsza wersja czcionki... sam szukam takiej jak w oryginale jest, jak znajdę (lub będę miał czas zrobić) podzielę się. BOLD_v6.11_9_w.ft.latin
Antoni Czaplicki Posted October 22, 2019 Author Posted October 22, 2019 (edited) 7 godzin temu, MIXTERek napisał: W załączeniu troszkę mniejsza wersja czcionki... sam szukam takiej jak w oryginale jest, jak znajdę (lub będę miał czas zrobić) podzielę się. BOLD_v6.11_9_w.ft.latin 159 kB · 11 downloads Dnia 21.10.2019 o 10:11, bykumza napisał: Ma ktoś może tą nową czcionkę, ale nie w wersji pogrubionej, tylko tej normalnej? Bo to z wersji Volkov'a niezbyt dobrze wygląda Mam wersję taką jak w oryginale, jest już dołączona w katalogu fonty w modzie bip os v 0.5.1 Edited October 22, 2019 by Antoni Czaplicki
Punk3r Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 (edited) Czy Wam też nie instaluje się font Mili....? Latin normalnie poszło. Edited October 22, 2019 by Punk3r
Antoni Czaplicki Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 7 godzin temu, Punk3r napisał: Czy Wam też nie instaluje się font Mili....? Latin normalnie poszło. ja zainstalowałem i było normalne
MIXTERek Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 8 godzin temu, Punk3r napisał: Czy Wam też nie instaluje się font Mili....? Latin normalnie poszło. w najnowszym Notify & Fitness for Amazfit (beta) bez problemu się instaluje... koledze we wcześniejszej wersji mówi że plik uszkodzony.
rogal198 Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Dnia 17.10.2019 o 08:49, Antoni Czaplicki napisał: MrTomi-4.0.0-PL.apk bazowany na miusiu MiFit z PL FW dla Amazfit BIP - POBIERZ Cześć. Pytanie. Zainstalowałem wersję MiFit z poprzedniego wątku z pierwszej strony i działa kto dzwoni ale nie ma polskich czcionek. Niestety GB nie wykrywa mi telefonu więc nie mogę czcionki podegrać. Wiem, że z nowym mifitem wyszła aktualizacja która zmienia Bipa na jeżyk polski. I teraz pytanie: czy wersja MiFit przeze mnie zacytowana wgrywa już polskie czcionki i pokazuje kto dzwoni?
Recommended Posts