Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Orjon napisał:

Nie miałem żadnej aktualizacji na MB4, dalej mam 1.0.9.48.

I jak trzymie bateria na tej wersji oprogramowania poprawiło się coś po aktualizacji mi fit 

Opublikowano
10 godzin temu, Daniel 22 napisał:

I jak trzymie bateria na tej wersji oprogramowania poprawiło się coś po aktualizacji mi fit 

Screenshot_20200614_095708_com.xiaomi.hm.health.jpg

Opublikowano

Mam pytanko: w związku z problemami z ostatnią wersją MiFit przeszedłem na AmzFit. Po dniu użytkowania stwierdziłem że mógłbym zostać przy tej drugiej aplikacji. Nie wiem tylko czy tracę coś z funkcjonalności w stosunku do MiFita? Głównie chodzi o przyszłe aktualizację firmwaru bo z tego co widzę wszystkie funkcje których używałem są w obu aplikacjach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zauważyliście, że od ostatniej aktualizacji MiFit zaczął całkiem inaczej mierzyć sen? Długość głębokiego snu zwiększyła się przynajmniej dwukrotnie. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, budyn77pl napisał:

Kiedy dodany zostanie pomiar saturacji? Konkurencja w odpowiedniku dostała właśnie. 

Masz rację powinni to dodać w aktualizacji oprogramowania mi band 5

2 godziny temu, budyn77pl napisał:

Kiedy dodany zostanie pomiar saturacji? Konkurencja w odpowiedniku dostała właśnie. 

Moim zdaniem jeszcze na mi band w aktualizacji oprogramowania po winni przyspieszyć działanie oprogramowania i żeby nieraz lepiej reagował na dotyk 

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Używam Zepp i mi band4. Ostatnie firmware opaski to ..9.48. czy mogę zaktualizować do nowszego firmware jeśli takowe wyszło? Jak sytuacja na dzień dzisiejszy z aktualizacjami?

• 1 miesiąc temu...
  • 3 lata później...