Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie przy tej wersji MiFit i firmware powiadomienia od aplikacji cały czas proszą o dostęp do powiadomień mimo, że mają przyznany. Przeinstalowania apki nic nie pomogło.

Opublikowano

Czy ktoś się orientuje o co mniej więcej chodzi w tych " ćwiczeniach " z poziomu mi band ?

Ani nie liczy kroków, ani nie chce gps, jedyne co to mierzy puls. Na tej podstawie właśnie oblicza ilość spalonych kcal ? 

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, pkonrad napisał:

Mi Fit 3.4.7Da radę zrobić modyfikacje daty do tej wersji? Komuś jeszcze się zmieniła pogoda na angielski?

Edytowane przez Jepcio
Opublikowano
1 godzinę temu, Jepcio napisał:

Da radę zrobić modyfikacje daty do tej wersji? Komuś jeszcze się zmieniła pogoda na angielski?

Zapraszam do 1 postu, pogodę mam PL (używam tylko Mi Fit).

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Witam..

Po instalacji pliku FW nie mogę zainstalować pliku z zasobami. W GadgetBridge mam komunikat.. 5bca725ca4d166ee4475a9fb9f8527af.jpg

A chciałbym plik z zasobami DIGI

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

955aff71e441535f0f978fb746d168fa.jpg

Opublikowano

Po wygraniu fw wyłącznie ze zmianą daty na d.mm druga tarcza brzydko wyświetla godzinę Na poprzednich tak nie było Godzina ma jakby za duża przerwę między cyframi a pierwsza cyfra minut łączy się z dwukropkiem.

Opublikowano

Mam to samo i nie mogę właśnie wgrać zasobów

Po wygraniu fw wyłącznie ze zmianą daty na d.mm druga tarcza brzydko wyświetla godzinę Na poprzednich tak nie było Godzina ma jakby za duża przerwę między cyframi a pierwsza cyfra minut łączy się z dwukropkiem.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, chudy002 napisał:

Modyfikacja, jako całość, w tej chwili złożona jest z 2 plików: firmware + zasoby. Trzeba wgrać obydwa na opaskę.

1 godzinę temu, marcinkomor1 napisał:

Mam to samo i nie mogę właśnie wgrać zasobów

Gadgetbridge najnowszy? Możesz też użyć Notify & Fitness do wgrania zasobów.

Edytowane przez b4s1l
  • Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
37 minutes ago, b4s1l said:

Modyfikacja, jako całość, w tej chwili złożona jest z 2 plików: firmware + zasoby. Trzeba wgrać obydwa na opaskę.

To proszę powiedz mi teraz które zasoby mam wgrać, jeżeli chcę oryginalną czcionkę ale z poprawnym formatem daty ?

OK nie było pytania widzę że jest dodane. Dzięki :)

Edytowane przez chudy002
Opublikowano

Działa wam analiza snu z wykrywaniem tętna? Mi pokazuje za ten miesiąc brak tętna spoczynkowego, za sierpień tylko 2 razy....4a5f37623ebd3fbfccf8f2356d739192.jpgef94cc5c74d275aa8acd30941c17e47f.jpg

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Mi Fit 3.5.0
Algorytm 1.1.14
Firmware 1.6.0.16
Nowa funkcja w opasce "Ćwiczenia"
Ona już nie jest nowa. Któraś z poprzednich aktualizacji dodała taką funkcję.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mam pytanie może coś przegapiłem i nie doczytałem to przepraszam,mam band 3 programy Mi Fit i N&F jak ustawić żeby pokazywało info o mailu.Teraz wyskakuje że jest mail ale nie ma treści od kogo.Po drugie jak ustawić żeby pokazywało aktualną temperaturę.

Opublikowano
2 godziny temu, wojtek.02 napisał:

Co jest nie tak, chcę wgrać moda do banda 3, ale gdy wybieram plik do wgrania wyskakuje błąd element cannot be installed. Co robię źle?

Podaj więcej szczegółów.

Opublikowano

Opaska dotarła. Powiedzcie jak bezpiecznie zmienić format daty i czcionkę zegara. 

W pierwszym poście jest informacja o uszkodzeniu opaski?

Który sposób jest bezpieczny?