tomurbanowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Mnie bardziej zastanawia FW 08 i jak bateria się na nim sprawuje.
fake4r Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Ja z kolei widzę na tym ostatnim .11 .13 było źle a już jest dobrze. Po restarcie zegarka. Nie wiem czym to idzie... Teraz zużycie jest w normie. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez fake4r
tomurbanowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 2 minuty temu, fake4r napisał: Ja z kolei widzę na tym ostatnim .11 Ostatni to jest .13.
BALezniak Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) 19 godzin temu, woyto napisał: @BALezniak ... Jest jakiś godny zamiennik? Ja mam notify wersję pro. W notify nie działa mi dobrze zaczytywanie treningów, ostatni mam z 29 listopada i dalej nie idzie wymusić, żeby coś zgrał. A i tak zgrywa co piąty może. Nie działa prawidłowo wyliczanie BMR, kcal, kroki z kosmosu - mam wyniki w niektórych dniach po 100tys. Jestem aktywna ale nie aż tak. Rejestruje dodatkowe nierejestrowane w zegarku treningi. Przy synchronizacji ze Stravą zawsze wyrzuca błąd, a zresztą synchronizować dane z kosmosu... Dobrze działa wgrywanie plików custom w nowej wersji, biny wgrywa bez problemu. Ma edycję treningów. Powiadomienia chodzą ok. Ale błędy wyżej opisane całkowicie dyskwalifikują go jako apkę do dobrego śledzenia aktywności i analizy treningów. Mifit jaki jest wie tu każdy, w aktywnościach ma przestawione dni tygodnia i brak możliwości modyfikacji treningów (a przynajmniej ja jeszcze nie odkryłam jak to zrobić poza usunięciem) ale przynajmniej na ten moment wszystko ładnie zgrywa i podlicza. I żeby nie być gołosłowną poniżej dziwny trening dodany z kosmosu, chciałabym treningami palić tyle kalorii ile podaje... No ale 15tys. puls to chyba zawał gwarantowany Edytowane 7 Grudnia 2017 przez BALezniak 2
Gawronnek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Podpisuje się pod tym wpisem, dlatego ja Notify używam tylko do powiadomień i alarmów, tu działa bezbłędnie, używam transliteracji i zamiany tekstu na duże litery. MiFit do treningów i wagi.Czekam jak ktoś opisze działanie Tools, bo nie widzę wersji free, a szkoda mi kasy na kolejny program, zn którego mogę być znowu nie do końca zadowolony.Redmi Note 4X
fake4r Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) A co chcesz wiedzieć o tools? Mam, używam, głównie interesowała mnie transliteracja. I tu się sprawdza. Do notify jakoś nie mam przekonania, treningi też mnie nie interesują. Toolsa używałem już kiedyś na mi band 2. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez fake4r
Lukaszlukasz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tez mam toolsa, działają powiadomienia i transliteracja i o to mi chodziło glownie.Appka jest prosta w obsłudze.Ale nie jest tak rozbudowany jak notify, nie ma treningow itp.
Gawronnek Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Czyli nie sensu zmieniać, jak ktoś nie ma żadnego, może Tools będzie lepszym rozwiązaniem, bo mniej skompilowany.Redmi Note 4X
copernic_us Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tools for Amazfit i Notify & Fitness mam w wersjach PRO więc mogę coś od siebie dodać. Tools sprawnie działa na BIPie. Z automatu przełącza interfejs zegarka na Angielski (jeśli korzystasz). Powiadomienia można skonfigurować bez najmniejszego problemu. Przy powiadomieniu o połączeniu możesz wybrać akcję - odbierz, odrzuć, zignoruj i odrzuć z wiadomością (konfigurowalny tekst). Wiele wspólnego ma z Tools for Mi Band, prosta i intuicyjna konfiguracja. Można ustawić obsługę aplikacji poprzez wciśnięcie przycisku (uruchomienie odtwarzania w Spotify czy innym odtwarzaczu). Jedno czego mi brakuje to możliwości importowania danych z kilku dni jak to jest w Notify & Fitness oraz opcji wgrywania FW/RES/BIN. Opcje treningów fajne ale strasznie chaotycznie skonstruowane i ciężko się w takiej ilości opcji znaleźć. @BALezniak fakt N&F zlicza kosmiczne ilości kroków, nawet w najnowszej wersji. Do tego tłumaczenia są już trochę nieaktualne i niektóre rzeczy dziwnie wyglądają. Treningi spoko ale to że czasem potrafi się to zawiesić w trakcie trwania treningu to już masakra.
adiif1 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Czy u was notify powoduje "lagi" zegarka? U mnie chodzi to tragicznie ... Nawet zwykłe przesunięcie rzeczy to jeden wielki lagWysłane z mojego MI MIX przy użyciu Tapatalka
copernic_us Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zdarzają się ale tylko jak mi się nagromadzi powiadomień. W Tools też to się zdarza ale nie tak często jak w N&F.
aroonio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam serdecznie Mam problem z wgraniem nowego softu do zegarka amazfit BIP przy próbie wgrania prze GB dostaję informację "element cannot be installed" Mój Soft to 9.0.14 zmodyfikowany Z góry dziękuję za pomoc
fake4r Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Przeczytaj parę postów w górę Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
xiar Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witam serdecznie Mam problem z wgraniem nowego softu do zegarka amazfit BIP przy próbie wgrania prze GB dostaję informację "element cannot be installed" Mój Soft to 9.0.14 zmodyfikowany Z góry dziękuję za pomoc Najnowszy soft możesz wgrać przez GB 0.22.5, kilka postów wyżej jest link.
aroonio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, xiar napisał: 0.22.5 skąd można ściągnąć? Edytowane 7 Grudnia 2017 przez aroonio
xiar Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Post 1934. Odnośnie automatycznej aktualizacji - jakiego masz MiFit'a?
aroonio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ściągnąłem z sklepu Play...pewnie jakiś najnowsze, nie wiem bo mnie wkurza zaraz po uruchomieniu ładuje mi nowy soft do zegarka i dopiero odtwarzając spolszczony jestem cokolwiek jestem w stanie zrobić
xiar Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ściągnąłem z sklepu Play...pewnie jakiś najnowsze, nie wiem bo mnie wkurza zaraz po uruchomieniu ładuje mi nowy soft do zegarka i dopiero odtwarzając spolszczony jestem cokolwiek jestem w stanie zrobićMiFit pobierz najnowszy z pierwszej strony, tam też masz najnowszy fw i res.
aroonio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 To samo po podłączenie mifit od razu wrzuca nowy soft a później wisi w takim stanie
tomurbanowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2017 Coś kręcisz. Wrzuć najnowszy FW .13 z pierwszej strony plus MiFit też najnowszy z pierwszej. Wrzuć komplet FW i RES.
aroonio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Przy wrzucaniu pliku dostaje błąd GB 0.22.4
fake4r Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Potrzeba nowszej wersji 0.22.5 było już pisane............ Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
aroonio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Tylko nie widzę linka nigdzie google też milczy
fake4r Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Masz napisane post 1934 jest link. Kolega przedtem Ci napisał. Czytać czytać.... Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka 1
aroonio Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Masz napisane post 1934 jest link. Kolega przedtem Ci napisał. Czytać czytać.... Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Tak tak tak wszystko działa dziękujeWysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka
korno Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Czy trafił się wam taki przypadek na bip jak mi na cor?
tomurbanowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, korno napisał: Czy trafił się wam taki przypadek na bip jak mi na cor? Próbowałeś spolszczać? Najnowszy MrTomi-3.1.9-PL.apk jest już w pierwszym poście. Edytowane 8 Grudnia 2017 przez tomurbanowicz 1 1
fake4r Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Takie coś wywala. Jakby to była starsza wersja? Teraz mam 3.1.8.1. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
tomurbanowicz Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2017 6 minut temu, fake4r napisał: Takie coś wywala. Jakby to była starsza wersja? Teraz mam 3.1.8.1. Na czysto trzeba.
PeWo Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) On 12/6/2017 at 2:44 PM, woyto said: Lekko przerobiłem poprzednią tarczę. Teraz jest idealna dla mnie (zwęziłem i przesunąłem cyfry lekko w lewo bo ucinało minuty, biały czas i czarne tło fajnie go oddziela od tej ilości danych na wyświetlaczu, no i uważam, że nie ma sensu obserwować dokładnego % baterii) Może jeszcze pomyślę nad wciśnięciem tam miesiąca. Woyto.bin Dziękuję. Kolejna tarcza, którą chętnie zaaplikuję. W sumie to nie widzę potrzeby informacji na tarczy o kaloriach i ewentualnie pokonanym dystansie, wolałbym na miejsce kalorii powiększyć po prostu aktualną temperaturę, byłoby dużo czytelniej No ale to po prostu moje preferencje. Jak pojawi się w końcu jakiś tool, z którego dam rade skorzystać, to zapewne też dokonam jakichś modyfikacji pod siebie. Tymczasem WatchFace.exe u mnie po prostu nie działa (zabezpieczenia). Edytowane 8 Grudnia 2017 przez PeWo
fake4r Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Na czysto trzeba.Poszło Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
mswiniuch Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Chciałem spróbować swoich sił i zmodyfikowałem tarczę @woyto. Nawet całkiem fajna zabawa ale zmysł artystyczny mnie nie dotyczy więc nic nowego nie wymyśliłem. Swoją drogą mają już kilka fajnych tarcz na https://amazfitwatchfaces.com/ Woyto_mod.bin Edytowane 8 Grudnia 2017 przez mswiniuch 1
Gawronnek Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Woyto bardzo fajna, tylko czemu są 2 dzwonkiRedmi Note 4X
BALezniak Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 5 godzin temu, tomurbanowicz napisał: MrTomi-3.1.9-PL.apk Dziękuję, pytanie czy bez automatycznej aktualizacji?
Rekomendowane odpowiedzi