Gerwazy Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 37 minut temu, fido napisał: Czy ta wersja MiFit aktualizuje GPS ? ale pozostawia nieruszone firmware zegarka ? Czy język polski jest ? Tak pozostawia nienaruszone firmware w zegarku, aktualizuje a-gps i jest język polski 23 minuty temu, peetpeet napisał: Pytanie z innej beczki.... Czy trzeba jakichś czarów żeby ten plik pobrać? Ściąga się ale na końcu jest "zapisz plik" i to by było na tyle... Ściągam przez przeglądarkę a nie ich apkę. Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Klikasz na zapisz plik i masz go w pobrane i jest gotowy do instalacji,, żadne czary..
fido Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Ok tylko jest kila wersji zauważyłem i jaki najlepiej pobrać ?
peetpeet Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Temat wracający z każdą nową wersją... Czy ktoś już opanował problem z zalogowaniem się do apki modowanej przez konto Google?Kiedyś jeszcze jakoś to szło, kilkanaście prób i łapało, potem już trwało kilka dni czasem a teraz to już niemożliwe i zostaje tylko wersja oryginalna...Tak, wiem, inne konto ale po roku czasu trochę mi szkoda danych już zgromadzonych... Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka
tomurbanowicz Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 (edited) Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.). Edited October 16, 2019 by tomurbanowicz 1
pkonrad Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.).Jest już oficjalny polski język dla BIPa.
Antoni Czaplicki Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.). Ja mogę
Gerwazy Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 5 godzin temu, peetpeet napisał: Temat wracający z każdą nową wersją... Czy ktoś już opanował problem z zalogowaniem się do apki modowanej przez konto Google? Kiedyś jeszcze jakoś to szło, kilkanaście prób i łapało, potem już trwało kilka dni czasem a teraz to już niemożliwe i zostaje tylko wersja oryginalna... Tak, wiem, inne konto ale po roku czasu trochę mi szkoda danych już zgromadzonych... Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Przecież ten sposób działał i nadal działa. 2 godziny temu, pkonrad napisał: 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.). Jest już oficjalny polski język dla BIPa. Tak jest, tylko bardzo mała czcionka jest ale można to zmienić wrzucając fonty z większą czcionką ze strony 1-2 wstecz.
markos Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Dnia 12.10.2019 o 10:45, FromWP napisał: Wszystko fajnie, zainstalowałem pogrubioną czcionkę. Ale strasznie jest dla mnie nieczytelna. Ma ktoś coś innego, co można wrzucić do tej nowej wersji? Wcześniej chyba miałem zainstalowaną Mili_chaohu_pl_big.ft od Janusza z pierwszego posta tego wątku.
FromWP Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 30 minut temu, markos napisał: Ma ktoś coś innego, co można wrzucić do tej nowej wersji? Raczej niczego lepszego nie będzie. Zmniejszyli czcionkę w systemie i większej nie da się wgrać w tej wersji fw.
Pan Arek Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 7 godzin temu, markos napisał: Wszystko fajnie, zainstalowałem pogrubioną czcionkę. Ale strasznie jest dla mnie nieczytelna. Ma ktoś coś innego, co można wrzucić do tej nowej wersji? Wcześniej chyba miałem zainstalowaną Mili_chaohu_pl_big.ft od Janusza z pierwszego posta tego wątku. Piszę to po raz kolejny. Firmware w wersji innej niż chińska używa Latin. Oznacza to że jej szerokość to 9 pikseli. Czcionka Janusza będzie pasować tylko do zmodyfikowanego firmware z języka chinskiego/English na Polski. Latin to pozostałe kraje w tym niemiecki, rosyjski, koreański, japoński, hiszpański i Polski. Jedyną radą była by zmodować firmware oryginalne. Niestety jest ono dostępne tylko online. Podsumowując to możliwe największą czcionka jaka może być w wersji Latin
tomurbanowicz Posted October 17, 2019 Author Posted October 17, 2019 Uwaga! Antoni Czaplicki podjął się prowadzić dalej wątek. Niebawem będzie przeniesiony/uporządkowany.
Recommended Posts