Gerwazy Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 37 minut temu, fido napisał: Czy ta wersja MiFit aktualizuje GPS ? ale pozostawia nieruszone firmware zegarka ? Czy język polski jest ? Tak pozostawia nienaruszone firmware w zegarku, aktualizuje a-gps i jest język polski 23 minuty temu, peetpeet napisał: Pytanie z innej beczki.... Czy trzeba jakichś czarów żeby ten plik pobrać? Ściąga się ale na końcu jest "zapisz plik" i to by było na tyle... Ściągam przez przeglądarkę a nie ich apkę. Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Klikasz na zapisz plik i masz go w pobrane i jest gotowy do instalacji,, żadne czary.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Ok tylko jest kila wersji zauważyłem i jaki najlepiej pobrać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peetpeet Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Temat wracający z każdą nową wersją... Czy ktoś już opanował problem z zalogowaniem się do apki modowanej przez konto Google?Kiedyś jeszcze jakoś to szło, kilkanaście prób i łapało, potem już trwało kilka dni czasem a teraz to już niemożliwe i zostaje tylko wersja oryginalna...Tak, wiem, inne konto ale po roku czasu trochę mi szkoda danych już zgromadzonych... Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 (edited) Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.). Edited October 16, 2019 by tomurbanowicz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.).Jest już oficjalny polski język dla BIPa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antoni Czaplicki Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.). Ja mogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerwazy Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 5 godzin temu, peetpeet napisał: Temat wracający z każdą nową wersją... Czy ktoś już opanował problem z zalogowaniem się do apki modowanej przez konto Google? Kiedyś jeszcze jakoś to szło, kilkanaście prób i łapało, potem już trwało kilka dni czasem a teraz to już niemożliwe i zostaje tylko wersja oryginalna... Tak, wiem, inne konto ale po roku czasu trochę mi szkoda danych już zgromadzonych... Wysłane z mojego POT-LX1 przy użyciu Tapatalka Przecież ten sposób działał i nadal działa. 2 godziny temu, pkonrad napisał: 2 godziny temu, tomurbanowicz napisał: Witajcie po długiej przerwie. Czy ktoś z Was podjąłby się prowadzić dalej ten wątek? Widzę, że dużo się dzieje, a ja niestety nie będę mógł go dalej prowadzić z braku czasu - szkoda, żeby się nie rozwijał (chodzi o aktualizowanie pierwszego, drugiego postu itp.). Jest już oficjalny polski język dla BIPa. Tak jest, tylko bardzo mała czcionka jest ale można to zmienić wrzucając fonty z większą czcionką ze strony 1-2 wstecz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Dnia 12.10.2019 o 10:45, FromWP napisał: Wszystko fajnie, zainstalowałem pogrubioną czcionkę. Ale strasznie jest dla mnie nieczytelna. Ma ktoś coś innego, co można wrzucić do tej nowej wersji? Wcześniej chyba miałem zainstalowaną Mili_chaohu_pl_big.ft od Janusza z pierwszego posta tego wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 30 minut temu, markos napisał: Ma ktoś coś innego, co można wrzucić do tej nowej wersji? Raczej niczego lepszego nie będzie. Zmniejszyli czcionkę w systemie i większej nie da się wgrać w tej wersji fw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Arek Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 7 godzin temu, markos napisał: Wszystko fajnie, zainstalowałem pogrubioną czcionkę. Ale strasznie jest dla mnie nieczytelna. Ma ktoś coś innego, co można wrzucić do tej nowej wersji? Wcześniej chyba miałem zainstalowaną Mili_chaohu_pl_big.ft od Janusza z pierwszego posta tego wątku. Piszę to po raz kolejny. Firmware w wersji innej niż chińska używa Latin. Oznacza to że jej szerokość to 9 pikseli. Czcionka Janusza będzie pasować tylko do zmodyfikowanego firmware z języka chinskiego/English na Polski. Latin to pozostałe kraje w tym niemiecki, rosyjski, koreański, japoński, hiszpański i Polski. Jedyną radą była by zmodować firmware oryginalne. Niestety jest ono dostępne tylko online. Podsumowując to możliwe największą czcionka jaka może być w wersji Latin Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomurbanowicz Posted October 17, 2019 Author Share Posted October 17, 2019 Uwaga! Antoni Czaplicki podjął się prowadzić dalej wątek. Niebawem będzie przeniesiony/uporządkowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Wątek zostaje przeniesiony tutaj: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts