kackop Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Myślałem że nawigacja jest osobną aplikacją, a ona w mapach jest, w sumie gmaila ściągnąłem a więcej aplikacji Gogola nie używam więc nie chciałem wszystkich instalować Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekFed Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 4 godziny temu, Daluqen napisał: Jak edytujesz pulpit tzn. dodawanie widzetow, ikony to wtedy przy zegarze w jego prawym gornym rogu masz taki przycisk, jak klikniesz w niego to mozesz go zmienić Właśnie nic nie ma xD nie wiem no :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 3 godziny temu, mara44 napisał: A czy to też tyczy się zegara z pogodą czy samego zegara bo ja mam zegar z pogodą i nic nie mam w górnym prawym rogu 1 godzinę temu, MaciekFed napisał: Właśnie nic nie ma xD nie wiem no :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara44 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 2 minuty temu, Daluqen napisał: U mnie nic takiego nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 (edited) 26 minut temu, mara44 napisał: U mnie nic takiego nie ma A to nie wiem, może w nowszej wersji się coś zmieniło. Może przenieśli to do aplikacji "Motywy" i gdzieś tam da się zmienić. EDIT: Już wiem! po prostu dodałeś nie ten widżet co trzeba! Zamiast "Zegar z pogodą" dodaj "Zegar 4x2" Edited January 7, 2016 by Daluqen Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara44 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 15 minut temu, Daluqen napisał: A to nie wiem, może w nowszej wersji się coś zmieniło. Może przenieśli to do aplikacji "Motywy" i gdzieś tam da się zmienić. EDIT: Już wiem! po prostu dodałeś nie ten widżet co trzeba! Zamiast "Zegar z pogodą" dodaj "Zegar 4x2" OK.... dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rysib Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 A jaki zegar zainstalowałeś? Bo trzeba zainstalować odpowiedni wiget. "Jak dodać na pulpit Zegar z pogodą MIUIPolska? Menu (długie naciśnięcie) > Widżety > Zegar (5) > Zegar 4x2. Następnie klikamy ikonę edycji (prawy górny róg) > Lokalnie." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frty Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Od jakiegoś czasu trudno uzyskać więcej niż 51000 w antutu. Jakieś 3 romy temu z odpowiednimi ust. ,58000 i lepsze działanie... Teraz w opcjach dewel. Na samym dole opcja optymalizacji miui ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Od jakiegoś czasu trudno uzyskać więcej niż 51000 w antutu. Jakieś 3 romy temu z odpowiednimi ust. ,58000 i lepsze działanie... Teraz w opcjach dewel. Na samym dole opcja optymalizacji miui ?? Przed pomiarem naladuj do pełna telefon i zrestartuj go. Wynik będzie zauważalnie wyższy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekonrab Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Witam! Mam pytanie mają soft 5.12.31 mogę wrócić do 5.10 poprzez jakby aktualizację? I ma ktoś tą wersję 10 bo ona była najlepsza, a te dalsze to tak nie za bardzo współpracują Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryMoveOut Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 W podpisie masz link tam znajdziesz 5.10.29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpieg15 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Witam, mam takie pytanie czy istnieje jakaś możliwość żeby pobierać aplikacje ze sklepu z pakietu internetowego? Cały czas mi wyświetla że aplikacja mus być pobrana przez wifi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Witam, mam takie pytanie czy istnieje jakaś możliwość żeby pobierać aplikacje ze sklepu z pakietu internetowego? Cały czas mi wyświetla że aplikacja mus być pobrana przez wifi... Wyłącz tę opcję w aplikacji Pobrane Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frty Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 1 godzinę temu, JestemMortem napisał: Przed pomiarem naladuj do pełna telefon i zrestartuj go. Wynik będzie zauważalnie wyższy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Nie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Przed pomiarem naladuj do pełna telefon i zrestartuj go. Wynik będzie zauważalnie wyższy Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Nie.. U mnie to zawsze 5-10k więcej Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR2032 Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Potraficie pobrać najnowszy bulid z https://miuipolska.pl/download/ ? U mnie nic się nie dzieje, przenosi na tą samą stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichq Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 3 minuty temu, CR2032 napisał: Potraficie pobrać najnowszy bulid z https://miuipolska.pl/download/ ? U mnie nic się nie dzieje, przenosi na tą samą stronę Wersja została wycofana z powodu błędu z kontaktami. @Acid już tworzy łatkę i może pojawi się jeszcze dzisiaj w nocy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barter Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 1 godzinę temu, Cichq napisał: Wersja została wycofana z powodu błędu z kontaktami. @Acid już tworzy łatkę i może pojawi się jeszcze dzisiaj w nocy. Dobrze ze nie zainstalowałem... Nie widać zasięgu, nie można zapisać kontaktu.. Zastanawiam się jak są tworzone nowe wersje, jak to się odbywa bo patrząc na liczbę problemów to chyba ktoś to robi dla zabawy i w ogóle nie sprawdza czy nowe wersji nie sprawiają problemów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Szybkie pytanie. Ostatnio trochę się wersji tych CM'ów narobiło na XDA .. Który obecnie jest najlepszy? Bądź AOSP? MIUI już mnie trochę denerwuje (cały czas nie naprawili tych fotek przy rozmowach, niby szczegół ale widziałem kto dzwoni chociaż z daleka). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Czy to prawda, że na wersji 5.10.29 bateria trzyma zauważalnie dłużej niż na najnowszym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ariza Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Panowie zapraszam na CM - http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/comment-page-39/#comments działa wszystko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barter Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 39 minut temu, Waxy napisał: Czy to prawda, że na wersji 5.10.29 bateria trzyma zauważalnie dłużej niż na najnowszym? Swego czasu była wersja na której telefon "trzymał" wyraźnie dłużej, jeżeli dobrze pamiętam to 5.12.10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doriath Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Czy ktoś wie za co odpowiedzialna jest funkcja "Przełączaj na sieć komórkową"? Szukam opcji, która przy słabej sile WiFi automatycznie przełączy mnie na dane komórkowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kackop Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 A u mnie pojawia się problem podczas wgrywania plików z komputera na telefon poprzez połączenie przez przewód USB. Podczas tworzenia nowego folderu w pamięci telefonu z widoku komputera, okno się zawiesza i po chwili okno się zamyka. Tak samo nie wszystkie pliki chce mi skopiować. Ostatnio nie udało mi się przenieść pliku excela. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waxy Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 9 godzin temu, Barter napisał: Swego czasu była wersja na której telefon "trzymał" wyraźnie dłużej, jeżeli dobrze pamiętam to 5.12.10. Tylko czy bez problemu mogę zejść na tą niższą wersję? Nie robiąc wipe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 (edited) 25 minut temu, Waxy napisał: Tylko czy bez problemu mogę zejść na tą niższą wersję? Nie robiąc wipe? Nie ma takiej opcji, ale robisz kopię zapasową miui i zaraz po wipie prawie wszystko możesz odzyskać Edited January 9, 2016 by Daluqen Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 11 godzin temu, Lamcza napisał: @up uzywam tego od 2 dni http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-3/comment-page-38/#comments zaskakujaco plynnie i dobrze dziala Kurcze, ale on nie ma ClearMotion wgranego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 w log wpisane ze wgrany jest tylko nieaktywny ze wzgledu na stabilnosc a ja juz dzis przeszedłem na jakies ruskie cudo Czekamy na recenzje ruskiego cuda Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 coz moge recenzowac dziala tak dobrze jak ten od daniela chcoiaz 1.3 od daniela mial juz nowsze apki od motywow z cm ten ma taka jak daniela wersja 1.2 Czyli krótko mówiąc z ruskiego cuda zostało tylko ruskie Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Ja obecnie siedzę na AOSP 1.26. Na plus to wbudowane ClearMotion i MiraVision. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciekFed Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Powiedzcie mi czy Xiaomi Redmi 2 2GB/16GB styknie kolega chce kupić ale wydaje mi się że do podstawy styknie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpieg15 Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Czy wy też macie na 6.1.7 czarne dziury podczas rozmowy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 1 minutę temu, szpieg15 napisał: Czy wy też macie na 6.1.7 czarne dziury podczas rozmowy? Raz coś takiego miałem, ale nie myślałem że to wina MIUI tylko zasięgu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doriath Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 11 minut temu, galakty napisał: Raz coś takiego miałem, ale nie myślałem że to wina MIUI tylko zasięgu.. Co macie na myśli pisząc "czarne dziury"? Sam spotkałem się z nietypowym zniekształcaniem dźwięku w 6.1.7, ale też zrzuciłem to na zasięg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 Gadasz gadasz i nagle cisza, no jak w czarnej dziurze. Musiałem się rozłączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts