focusik09 Posted December 5, 2017 Share Posted December 5, 2017 @stanced ustawienia / Urządzenie / Przyciski / i tam sobie ustawiasz jak Ci pasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudek Posted December 9, 2017 Share Posted December 9, 2017 @stanced poza tym wrzuć sobie najnowszy soft, bo ten twój to już niezła prehistoria.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁysyMajonez Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Witam. Mam aktualnie Miui 5.10.8 w Redmi Note 2. Chciałbym zrobić aktualizację ręcznie bo przez opcję automatyczną w telefonie nie działa. Jaką wersję polecacie zainstalować i czy ma tu zastosowanie zasada instalacji schodkowej czy od razu mogę przeskoczyć kilka wersji na raz? Witam ponownie. Zainstalowałem aktualizację i od razu w oczy rzuciły mi się reklamy niemalże w każdej aplikacji z google strore. Też tak mieliście a jeśli tak to jak je wyłączyliście? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) witam zainstaluj sobie Dodatki MIUIPolska Tam jest miedzy innymi blokowanie reklam ............. u mnie działa mimo że nie jest najnowsza..... Oczywiście nie jest to lekarstwo na wszystko , ale zawsze coś daje...... pozdrawiam Wojtek Edited January 4, 2018 by fancik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŁysyMajonez Posted January 10, 2018 Share Posted January 10, 2018 Udało się zainstalować dodatek i chyba pomogło. Jeszcze nie znalazłem reklamy. Dzięki za podpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawad Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 (edited) hej własnie odkurzyłem starego REDMI NOTE 2 . I mam w nim wersje MIUI 8 6.7.7 . Pytanie: czy jest do tego telefonu jakaś stabilna nowsza wersja MIUI ? Dodam ze strasznie szybko tez żzera mi baterie . Pozdrawiam forumowiczów Edited June 23, 2020 by pawad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 22 minuty temu, pawad napisał: Pytanie: czy jest do tego telefonu jakaś stabilna nowsza wersja MIUI ? Szukaj tutaj...: https://androidfilehost.com/?w=files&flid=36337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts