kuba_ps2 Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 W dniu 27.05.2022 o 06:03, Netoper napisał: Pewnie wycofane. Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka I to wlasnie te aktualizacje od xiaomi mialo byc super a czekam czekam i ciekawe czy sie doczekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Trza by zobaczyć/poszukać czy wyszło pod recovery jak jest to wtedy ręcznie spróbować przez aktualizator.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas84 Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 W dniu 3.07.2022 o 19:55, kuba_ps2 napisał: I to wlasnie te aktualizacje od xiaomi mialo byc super a czekam czekam i ciekawe czy sie doczekam Pełno bugów ponoć , i bardzo możliwe że dlatego nie ma. W sumie ja utknąłem na 12.5.5 jak "tony" ludzi w całym EU , ale wole tak niż się później męczyć. Znajomy miał tez na chwilę "widoczną", ale znikła bo nie zdążył więc pewnie wycofali / wstrzymali jak na razie. A nic poza globalem nie jest mi potrzebne więc cierpliwie czekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogniotrwaly Posted August 21, 2022 Share Posted August 21, 2022 Czy coś się zmieniło w kwestii andka 13 i nakładki 13 na poco? Niby ma być ma być wszędzie bębnią że już idzie a tu cisza. Nic się nie pokazuje żeby jakieś aktualizację były. Wysłane z POCO X3PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeno55 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Na szczęście poco x3 pro jest jeszcze na liście aktualizacji do MIUI 14, mam nadzieję że przywrócą w nim przypisanie dźwięków powiadomień z powrotem do dzwonka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobikov Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Kiedy Poco x3 pro dostanie aktualizację MIUI 13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Kiedy Poco x3 pro dostanie aktualizację MIUI 13?Już dawno jest... Od kilku miesięcy...Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobikov Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 17 godzin temu, Antek Szprycha napisał: Już dawno jest... Od kilku miesięcy... Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka U mnie nie pokazuje że jest nowa wersja. Sprawdzam w Ustawienia->o telefonie->wersja miui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Próbowałeś zmienić regon na Szwajcarię?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukas84 Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 11 godzin temu, Netoper napisał: Próbowałeś zmienić regon na Szwajcarię? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka po zmianie na szwajcarię od razu łapie aktualkę na 13.0.1.0 SJUEUXM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobikov Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 15 godzin temu, Netoper napisał: Próbowałeś zmienić regon na Szwajcarię? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Dzięki, pomogło. Zaktualizowało mi do wersji 13.0.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogniotrwaly Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 A gdzie to się zmienia? Wysłane z POCO X3PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
raftter Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 11 godzin temu, ogniotrwaly napisał: A gdzie to się zmienia? Wysłane z POCO X3PRO Ustawienia -> Dodatkowe ustawienia -> Region Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prozan96 Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Hej, potrzebuję pomocy. Od kilku dni mój telefon randomowo się restartuje. Czasem się wyłączy i włączy od razu, czasem 10x będzie tylko się włączał do pierwszego pojawienia się POCO i tak w kółko. Czasem mogę używać przez godzinę i się nie zrestartuje, czasem po minucie. Nie wiem czy tylko mi się wydaje, ale chyba kontakt z przyciskiem głównym wpływa na to, że szybciej dochodzi do restartu. Pomocy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioosz Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Hejka. Miał może, albo ma ktoś podobny problem z Poco X3 Pro, mianowicie podczas rozmowy przez telefon w pewnym momencie rozmówca po drugiej stronie przestaje mnie słyszeć, natomiast ja go słyszę cały czas. Sieć Orange, karta SIM w slocie 1, nie ma znaczenia czy VoLTE włączone czy wyłączone. Pomaga rozłączenie i połączenie się ponownie, ale też często po pewnym czasie pojawią się na nowo problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeno55 Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 Może ktoś z szanownych użytkowników ma pomysł jak się pozbyć tego okienka które co rano mi wyskakuje i blokuje cały telefon? Poki tego g***na nie zamknę to nic innego nie działa,od pół roku walczę z tym i już powyłączałem wszystko co tylko się dało, związane z powiadomieniami, pogodą i kilkoma innymi rzeczami, i nie ma bata ciągle mi to w nocy wyskakuje i rano muszę to zamykać. To jest niemożliwe żeby nie dało się tego pozbyć ale ja już nie mam pomysłu, może ktoś wie z czego to wyskakuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted September 15, 2022 Author Share Posted September 15, 2022 To jest ekran budzika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeno55 Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 W ustawieniach zegara była opcja "poranna prognoza", wyłączyłem i mam nadzieję że będzie z tym spokój . Dziękuję Ci bardzo za podpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richie Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 W dniu 13.09.2022 o 11:07, Marioosz napisał: Hejka. Miał może, albo ma ktoś podobny problem z Poco X3 Pro, mianowicie podczas rozmowy przez telefon w pewnym momencie rozmówca po drugiej stronie przestaje mnie słyszeć, natomiast ja go słyszę cały czas. Sieć Orange, karta SIM w slocie 1, nie ma znaczenia czy VoLTE włączone czy wyłączone. Pomaga rozłączenie i połączenie się ponownie, ale też często po pewnym czasie pojawią się na nowo problem. Właśnie wystąpił u mnie nieustanny restart do momentu pojawienia się logo POCO i od nowa, Trwa to już prawie godzinę i sustem MIUI nie może ruszyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoko Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Dzięki, pomogło. Zaktualizowało mi do wersji 13.0.1.Czy po aktualizacji wszytko jest ok? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pejta Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Wczoraj dostałem aktualizacje do wersji 13.0.4.0 (SJUEUXM). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoko Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Nie aktualizuj jest problem z internetem lte Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeno55 Posted November 20, 2022 Share Posted November 20, 2022 Nie rozumiem jaki jest sens aktualizacji do 13.0.4 skoro jest obecnie 13.0.8? Ja nie mam na niej żadnych problemów z netem, oczywiście po aktualizacji czyszczę dalvik i cache i wszystko śmiga jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzesioZuch89 Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Ja aktualizuję wszystko jak leci i zero problemów:) coś mi się wydaje że za bardzo grzebiecie w systemie i potem po update takie wam kwiatki wyskakują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino9265 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Używa ktoś x3 pro w mobile vikings? Nie ma problemów z LTE jak to bywa w Orange i Play ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szunaj4 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 W dniu 22.11.2022 o 16:23, Domino9265 napisał(a): Używa ktoś x3 pro w mobile vikings? Nie ma problemów z LTE jak to bywa w Orange i Play ? Ja używam w sieci Viking. Żadnych problemów 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzesioZuch89 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 U mnie w Play też nie ma problemów. Mieszkam na wsi nadajniki kilkanaście km ode mnie i LTE śmiga cały czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TediPower Posted January 8 Share Posted January 8 W dniu 20.11.2022 o 10:57, zeno55 napisał(a): Nie rozumiem jaki jest sens aktualizacji do 13.0.4 skoro jest obecnie 13.0.8? Ja nie mam na niej żadnych problemów z netem, oczywiście po aktualizacji czyszczę dalvik i cache i wszystko śmiga jak należy Jaki region daje 13.0.8. Mam region Niemcy i nie mam żadnej aktualizacji. Szwajcaria daje 13.0.3 Nie mam TWRP i nie chcę bo to nie moje telefony tylko dzieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitay007 Posted January 13 Share Posted January 13 Czy ktoś z użytkowników miał problemy z przyciskiem wybudzania? Telefon się restartował, zachowywał się jak byśmy go przytrzymali. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeno55 Posted January 13 Share Posted January 13 Jaki region daje 13.0.8. Mam region Niemcy i nie mam żadnej aktualizacji. Szwajcaria daje 13.0.3 Nie mam TWRP i nie chcę bo to nie moje telefony tylko dzieci.Teraz jest już 13.0.9, mam region PL i na nim wykryło aktualizacje, ale jak nie masz twrp to nie wiem jak chcesz aktualizować Link to comment Share on other sites More sharing options...
pejta Posted January 16 Share Posted January 16 @zeno55 dziwne (13.0.9), u mnie dzisiaj na region PL wykryło 13.0.6 i właśnie się instaluje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeno55 Posted January 16 Share Posted January 16 Tyle że ja mam xiaomi.eu tzn MIUI POLSKA 13.0.9 , może w tym rzecz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted January 16 Share Posted January 16 Nie mieszajcie tematów. Od ROMu xiaomi.eu jest osobny wątek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioosz Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Global to jest teraz wersja 13.0.6, dziś mi się pojawiła właśnie aktualizacja Global, natomiast Xiaomi.eu ma 13.0.9 Edited January 16 by Marioosz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TediPower Posted January 24 Share Posted January 24 To co mam, zrobić mam telefon wyjęty z, pudełka czyli fabryczny. Nie ma wgranego TWRP bo nie wgrywałem nie popiołem telefonu pod komputer.To co nie dostanę żadnej aktualizacji?Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts