pejta Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 W dniu 29.12.2023 o 19:04, Marioosz napisał(a): Czy Poco X3 Pro dostanie HyperOS, czy nie ma co na to liczyć w ogóle? Niestety nie dostanie.
Marioosz Posted January 2, 2024 Posted January 2, 2024 Widziałem listę, gdzie nie dostanie między nimi X3 NFC, ale to jest chyba inny telefon niż Pro.
Krzysiek Kosmalski Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 (edited) Cześć, potrzebuję pomocy z Poco X3 pro! Nie jestem zbyt dobry w smartfony i może to zabrzmieć śmiesznie ale robiłem porządki w galerii zdjęć, zaznaczyłem 71 filmów i wziąłem opcję dodaj do albumu a następnie album prywatny(nie miałem zrobionego takiego albumu) i filmy zniknęły. Teraz widzę je jedynie w menadżerze plików ale nie mogę nic z nimi zrobić, gdy próbuję je odtworzyć w Mi Wideo wyskakuje błąd i tyle. Wiecie może czy jest opcja żeby filmy wróciły z powrotem do galerii zdjęć? Proszę pomóżcie te filmy są dla mnie ważne. Edited January 3, 2024 by Krzysiek Kosmalski
ukash Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 Wejdź w galerię, albumy i ściągnij palcem w dół otworzy się album prywatny.Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1
Krzysiek Kosmalski Posted January 3, 2024 Posted January 3, 2024 Dziękuję bardzo, nie spodziewałem tak szybkiej odpowiedzi 🤗 To było tak banalnie proste że aż strzeliłem sobie z płaskiej w czoło 😅 Jeszcze raz bardzo dziękuję Ukash 💪 pozdrawiam 🤟
pejta Posted January 28, 2024 Posted January 28, 2024 Co jakiś czas (oczywiście zawsze w momencie kiedy człowiek najbardziej potrzebuje) znikają ustawienia APN dla Internetu i MMS i trzeba ręcznie wklepywać. Myślicie, że to wina telefonu czy sieci (a2mobile)?
Recommended Posts