Queven Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 9 minut temu, Soplus napisał: Dzwoniłem dziś do Xkom, potwierdzili najpierw dostawę do salonu na 28.03. Godzinę później dostałem maila : ".. . Planowana dostawa jest przesunięta na miesiąc kwiecień. Aktualnie oczekujemy na dokładny termin dostawy. Sytuacja ma charakter globalny...." Tak z ciekawości jaki kolor zamawiałeś. Bo ciekawi mnie czy dotyczy wszystkich kolorów i wielkości czy innych niz piano black bo te z tego co wiem i w mihome i w euro-rtv były. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 (edited) Piano black 6/128. Edited March 26, 2019 by Soplus Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Też tego maila dostalem... nieźle. Mam nadzieję, że w końcu się ogarną z tymi terminami i dadzą jakiś konkret bo co godzine mówią co innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queven Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Ja maila nie dostałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Co zrobić... Czekam dalej ale x-kom podziękuję za dalsze zakupy.Miłego dnia. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 (edited) Właśnie zadzwoniono do mnie z centrali x-koma i dostawa (mówiąc brzydko) ciul wie kiedy będzie... Może być pierwszy tydzień kwietnia, może być ostatni. I teraz najśmieszniejsze: wszystkie kolory/wersje i dla całej Polski (euro, x-kom, mi) idą w tej, jednej dostawie... Hyhyhy... @up: razem pisaliśmy... Edited March 26, 2019 by JamCiTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 To w takim razie ten chińczyk z xiaomi polska kłamał, pisząc że jutro będzie dostawa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queven Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 1 minutę temu, zsiewicz napisał: To w takim razie ten chińczyk z xiaomi polska kłamał, pisząc że jutro będzie dostawa? on chyba nie użył słowa jutro a wkrótce 2 minuty temu, JamCiTo napisał: Właśnie zadzwoniono do mnie z centrali x-koma i dostawa (mówiąc brzydko) ciul wie kiedy będzie... Może być pierwszy tydzień kwietnia, może być ostatni. I teraz najśmieszniejsze: wszystkie kolory/wersje i dla całej Polski (euro, x-kom, mi) idą w tej, jednej dostawie... Hyhyhy... To ciekawe bo były osoby na tym forum co twierdzily że orzymały telefon z euro, mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 W przedsprzedaży zapewne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queven Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 xkom tez prowadził przedsprzedaż Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Ja dziś byłem w RTV Euro u siebie w mieście i powiedzieli mi że nie mają i nic nie wiedzą na temat kiedy będzie, także.. Trzeba czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Ja dzwoniłem to rtv euro to przemiła Pani sprawdziła dla mnie na stronie euro.com.pl i oznajmiła mnie, że nie mają go nawet w przedsprzedaży bo na stronie się nie wyświetla także wiedza na temat produktu na najwyższym poziomie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 1 minutę temu, zsiewicz napisał: Ja dzwoniłem to rtv euro to przemiła Pani sprawdziła dla mnie na stronie euro.com.pl i oznajmiła mnie, że nie mają go nawet w przedsprzedaży bo na stronie się nie wyświetla także wiedza na temat produktu na najwyższym poziomie... W tych marketach wiedzą tyle co my. Popatrzą na ogólnodostępną stronę internetową i oznajmiają że nie wiadomo kiedy, co i jak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Czy administrator mógłby łaskawie znów wyczyścić temat z tego debilnego spamu? Proszę jeszcze raz o wydzielenie tematu na te żale dotyczące opóźnionych wysyłek.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 No ja dostałem mi9 wczoraj około 10 rano. W piątek mi ją wyslali. Kupiłem czarna 128 za 1999 z mihome na raty Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodyhrabia Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Witam Pytanie skierowane do szczęśliwych posiadaczy mi 9 Czy po założeniu szkła hartowanego czytnik linii papilarnych w ekranie działa prawidłowo? Szukałem jakis info ale nic nigdzie pewnego nie znalazłem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 30 minut temu, mlodyhrabia napisał: Witam Pytanie skierowane do szczęśliwych posiadaczy mi 9 Czy po założeniu szkła hartowanego czytnik linii papilarnych w ekranie działa prawidłowo? Szukałem jakis info ale nic nigdzie pewnego nie znalazłem Tak działa. To czytnik optyczny... I było już na forum o tym mówione, słabo szukasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Tak działa. To czytnik optyczny... I było już na forum o tym mówione, słabo szukasz.Znalazłby jakby nie tona lamentu o spóźnionych przesyłkach Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernet Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 16 godzin temu, mlodyhrabia napisał: Witam Pytanie skierowane do szczęśliwych posiadaczy mi 9 Czy po założeniu szkła hartowanego czytnik linii papilarnych w ekranie działa prawidłowo? Szukałem jakis info ale nic nigdzie pewnego nie znalazłem Działa bez problemu ( szkło hartowane marki Nillkin ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Działa bez problemu ( szkło hartowane marki Nillkin ).Link i zdjęcie już nałożonego dajWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KilluaMi Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Dzień dobry. Przepraszam, że pytam tutaj ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Czy głośnik, który znajduje się na dole mam na myśli te dwie kratki po obu stronach wejścia powinien wydobywać dzwięk z obu stron. Bo u mnie gra tylko z prawej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 @up Prawidłowo gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 5 minut temu, KilluaMi napisał: Dzień dobry. Przepraszam, że pytam tutaj ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Czy głośnik, który znajduje się na dole mam na myśli te dwie kratki po obu stronach wejścia powinien wydobywać dzwięk z obu stron. Bo u mnie gra tylko z prawej. Pozdrawiam Witaj, W każdym telefonie (z nielicznymi wyjątkami), jest tylko jeden głośnik mediów. Właśnie z prawej strony. Kratka z lewej strony to atrapa, pod nią znajduje się tylko mikrofon rozmów. Niektóre modele, choćby Mi MIX 2 i 2s miały funkcję, dzięki której przy odtwarzaniu dźwięków głośnik rozmów wspomagał głośnik mediów. Nie mniej w dalszym ciągu, na dolnej krawędzi jest jeden głośnik, ulokowany z prawej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KilluaMi Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Dziękuję bardzo za szybką odpowiedź. Też mi się tak od początku wydawało ale napisałem nawet do obsługi w mihome i dostałem odpowiedź, że obydwa powinny grać ponieważ ten model posiada głośniki stereo co oczywiście jest nieprawdą. Więc albo osoba, która mi to odpisała pomyliła model albo nie są za bardzo w temacie Już nie spamuje. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Witam Użytkowników Mi 9 Telefon zakupiony w przedsprzedaży RTV EURO AGD Odebrany wczoraj o 15 Oczywiście na miejscu Pan sprzedawca chciał "zabłysnąć" ale jak zacząłem mu rzucać terminami bootloader, twrp, root, zmiana softu itp itd zamknął się Telefon chyba każdy wie co ma co potrafi nie będę tutaj powielał ALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech jak najszybciej dadzą te ikony aplikacji w powiadomieniach na górnej belce ! Full screen zauważyłem, że : youtube, netflix nie wyświetla się na full screen boki są ucięte chyba, że czegoś nie wiem ? Chciałem zrobić unlock lecz niestety muszę poczekać 360h ... kopia i synchronizacja z Mi6 przebiegła bez problemu Na ten moment soft MIUI 10.2.15.0 po odpaleniu telefonu odrazu dostałem informację o aktualizacji Czekam żeby wgrać xiaomi.eu choćby dlatego żeby usunąc zainstalowane aplikacje google ( duo, myzka, filmy na co to komu ?! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Tyle, że możesz sobie je wyłączyć bez czekania, to raz, dwa, ikony powiadomień już są włączone w nowych softach. Nie wiem jak YT bo nie używam. Netflix standardowo nie wykorzystuje paska obok wcięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 1 minutę temu, sp4ubw napisał: Tyle, że możesz sobie je wyłączyć bez czekania Jak ?!?!?! Opcja wyłącz jest na szaro nie można nic kliknąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 (edited) Przez ADB, programem @Orjon albo Tool all in one. W sumie czymkolwiek. Osobiście używam Tool all in one bo ma GUI i jest intuicyjny. https://forum.xda-developers.com/android/software/tool-tool-one-driversunlocktwrpfactory-t3358711 Edited March 27, 2019 by sp4ubw Dodany link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 13 minut temu, sp4ubw napisał: Przez ADB, programem @Orjon albo Tool all in one. W sumie czymkolwiek. Osobiście używam Tool all in one bo ma GUI i jest intuicyjny. https://forum.xda-developers.com/android/software/tool-tool-one-driversunlocktwrpfactory-t3358711 niestety mi 9 nie obsługuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Nie ma znaczenia czy obsługuje czy nie. APK Uninstaler działa z każdym telefonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 1 minutę temu, sp4ubw napisał: Nie ma znaczenia czy obsługuje czy nie. APK Uninstaler działa z każdym telefonem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Wybacz, że nie tłumaczę, ale sam napisałeś, cytuję: Cytat Oczywiście na miejscu Pan sprzedawca chciał "zabłysnąć" ale jak zacząłem mu rzucać terminami bootloader, twrp, root, zmiana softu itp itd zamknął się To powinieneś wiedzieć jak podłączyć telefon z ADB. Skoro podłączasz w trybie fastboot to jak chcesz cokolwiek zrobić? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 (edited) No właśnie o to chodzi, że mam wszystko zainstalowane wykrywa telefon przez adb devices ale Tool wyrzuca, że nie ma urządzenia Edited March 27, 2019 by Grzesiek1010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Widocznie nie wszystko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 No to nie wiem debugowanie włączone, sterowniki zainstalowane Komputer dostał pozwolenie na debugowanie Zaznaczam, że bootloader jest zablokowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts