Jump to content

Mi 9 - gdzie kupić? Dostępność modelu, wersji

Guest

Recommended Posts

Też długo polowałem na ten i nie żałuję, że kupiłem niebieski. Podoba mi się ;)

Widać, że tel coraz bardziej dostępny ;)

Życzę powodzenia handlarzom z alledrogo ;) nikt tam nie kupi o 6 czy 4 stówy drożej ;)

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

2 godziny temu, gore2kill4 napisał:

Wczoraj był dostępny w mi.home online. Udało mi się zamówić niebieski 128. Po przyjściu powiadomienia 20 min i już nie było. 2 razy tak przegapiłem.

Ja już dwa w koszyku niebieskie miałem, wybierałem sposób dostawy, no i ch..

Dzisiaj odebrałem niebieską 6/128 z Mi Store w Poznaniu, po wcześniejszej rezerwacji. Otrzymali dzisiaj 80 szt., wszystkie pod rezerwacje.

Co ciekawe, po wejściu w rozmowę z obsługą na temat x-kom powiedzieli, że w najbliższym czasie mają nic nie dostać, bo już dystrybutor się o to ma postarać. Ponoć dali ciała z Redmi 7, bo wysyłali przed premierą i teraz maja dostać nauczkę. Nie mówię, że tak jest w rzeczywistości, ale wątek ciekawy i na pewno będę śledzić jak się zakończy.

14 godzin temu, gore2kill4 napisał:

Spójrz tu na cenę. Masakra.

Jak komuś nie szkoda wydać więcej to kupi, chociaż ma pewność że telefon będzie na drugi dzień, a nie "wysyłka w kwietniu kiedyś tam" ;) 

Kto nie ma noża na gardle ten poczeka. Swiadomi klienci tej marki nie są skorzy do przepłacania. Nie wspomnę już o prawdziwych "wyznawcach" cały dealer przypadku tego modelu polega na tym, że nie warto nawet bawić się w "maj frienda".
Polowanie odbywa się na własnym podwórku ;)

19 godzin temu, weah napisał:

Aj tam, czepiacie się jednego dnia, góra dwóch. A prawda jest że zamówień są tysiące. Dajcie na luz... Ja grzecznie czekam a w piątek zamówiłem... 

To nie chodzi o to. Chodzi o to że firma o zasięgu globalnym nie potrafi jasno i klarownie określić kiedy towar będzie dostępny. Samsung potrafi, Huawei potrafi Xiaomi po raz kolejny nie. To brak szacunku. Cena tu niema nic dorzeczy, mają produkt tańszy - dla mnie rewelacja. Ja moge dostać telefon i 9 maja, ale chce żetelną informację kiedy to nastąpi, bo to jest kpina. 

3 godziny temu, djseba3 napisał:

Ktoś ma porównanie mi8 do mi9 ? 

Tak, dotychczas korzystałem z Mi 8, od kilku dni Mi 9. Nie ma tutaj jakiegoś kolosalnego przeskoku, ale jest przyjemna ewolucja. Moim zdaniem lepsza bryła, mniejszy notch, ładowanie indukcyjne, czytnik w ekranie, mniejsza bródka. Lepsze odczucia zapewnia Mi 9.

2 godziny temu, michlacz231 napisał:

O ja byłem parę dni temu i powiedzieli mi tylko że będzie 

kiedyś na pewno musi być... :lol::lol:

komuś wczorajsze 64 blacki wyruszyły?

Ja czekam na nadanie dzisiejszego blue 128 :)

• Nezumi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...