kamilo Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 po wysłaniu z Fedexa w ile dni mieliście? bo ten 6/128 blue ma planowana wysylke w czwartek i nie wiem czy bedzie w piatek czy dopiero w poniedzialek Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Pochwalisz się jak to zrobić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaWysyłasz do micenter i to robią. Jest chyba jakieś info na głównej Wysłane z LG G7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Mi też udało się zamówić, wycofałem kasę z Xkom, na infolinii powiedzieli, że u nich będą w kwietniu i nie mają żadnej dokładniejszej daty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Jak mam wysyłać to wolę poczekać. Czekałem tyle na tel i znowu miałbym czekać bez telefonu? Nie Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 @tpawel @palibrzuch coś Pawłowi dzwoni, ale nie wiadomo w jakim kościele. Można wysłać jak się nie umie tego zrobić a czasu się nie pominie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 3 godziny temu, tpawel napisał: Nie musicie. Micenter odblokowuje bez czekania Niestety ale już nie. Sposób Acida przestał działać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Przez chwilę się zastanawialem czy aż tak źle z moją pamięcią Wysłane z LG G7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 ok, nie spamujcie w tym temacie bo nie o tym on jest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheebkens Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Mi Store Katowice, spora ilość niebieskich 128 i czarnych 64Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKG Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Mi Store Wrocław, kilka sztuk czarnych 64, niebieskie wszystkie zarezerwowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skarbonka1995 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Właśnie z mi store Wrocław dzwonili że niebieska 128gb do odebrania. Wreszcie c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
michlacz231 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Ciekawe kiedy będzie w rtv euro agd Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalko76 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Zdążyłem kupić niebieski w Mi Store Katowice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Wczoraj był dostępny w mi.home online. Udało mi się zamówić niebieski 128. Po przyjściu powiadomienia 20 min i już nie było. 2 razy tak przegapiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Też długo polowałem na ten i nie żałuję, że kupiłem niebieski. Podoba mi się Widać, że tel coraz bardziej dostępny Życzę powodzenia handlarzom z alledrogo nikt tam nie kupi o 6 czy 4 stówy drożej Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 https://www.fostertechnologies.pl/pl/p/-Xiaomi-Mi-9-6128GB-Piano-Black-Czarny-EU-LTE-Mi9-/2886Spójrz tu na cenę. Masakra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba112 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Ja również wziąłem niebieski, o wiele lepiej wygląda na żywo niż na zdjęciach. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafael93 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 2 godziny temu, gore2kill4 napisał: Wczoraj był dostępny w mi.home online. Udało mi się zamówić niebieski 128. Po przyjściu powiadomienia 20 min i już nie było. 2 razy tak przegapiłem. Ja już dwa w koszyku niebieskie miałem, wybierałem sposób dostawy, no i ch.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Dzisiaj odebrałem niebieską 6/128 z Mi Store w Poznaniu, po wcześniejszej rezerwacji. Otrzymali dzisiaj 80 szt., wszystkie pod rezerwacje. Co ciekawe, po wejściu w rozmowę z obsługą na temat x-kom powiedzieli, że w najbliższym czasie mają nic nie dostać, bo już dystrybutor się o to ma postarać. Ponoć dali ciała z Redmi 7, bo wysyłali przed premierą i teraz maja dostać nauczkę. Nie mówię, że tak jest w rzeczywistości, ale wątek ciekawy i na pewno będę śledzić jak się zakończy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 14 godzin temu, gore2kill4 napisał: Spójrz tu na cenę. Masakra. Jak komuś nie szkoda wydać więcej to kupi, chociaż ma pewność że telefon będzie na drugi dzień, a nie "wysyłka w kwietniu kiedyś tam" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Kto nie ma noża na gardle ten poczeka. Swiadomi klienci tej marki nie są skorzy do przepłacania. Nie wspomnę już o prawdziwych "wyznawcach" cały dealer przypadku tego modelu polega na tym, że nie warto nawet bawić się w "maj frienda".Polowanie odbywa się na własnym podwórku Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj244 Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Zarezerwowałem w x-kom, z czystej ciekawości napisałem maila o czas realizacji, dowiedziałem się, że na ten moment mają ok 1300 zamówień na ten model xD Także chwilę poczekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Averocker Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Mii Store Katowice wczoraj kupiłem było ich dosyć dużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
weah Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Aj tam, czepiacie się jednego dnia, góra dwóch. A prawda jest że zamówień są tysiące. Dajcie na luz... Ja grzecznie czekam a w piątek zamówiłem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukis2 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 19 godzin temu, weah napisał: Aj tam, czepiacie się jednego dnia, góra dwóch. A prawda jest że zamówień są tysiące. Dajcie na luz... Ja grzecznie czekam a w piątek zamówiłem... To nie chodzi o to. Chodzi o to że firma o zasięgu globalnym nie potrafi jasno i klarownie określić kiedy towar będzie dostępny. Samsung potrafi, Huawei potrafi Xiaomi po raz kolejny nie. To brak szacunku. Cena tu niema nic dorzeczy, mają produkt tańszy - dla mnie rewelacja. Ja moge dostać telefon i 9 maja, ale chce żetelną informację kiedy to nastąpi, bo to jest kpina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Cóż ja sprzedałem mi9 kolor czarny kupiona w Arkadii,sprzedałem za 2100 no kumpel uparł się.... kto wie jak będzie normalnie w sklepie wezmę w kolorze niebieskim......podobno fajny kolor Link to comment Share on other sites More sharing options...
djseba3 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Mogę kupić mi8 6/128 na morele (czarną) za 1749zł. Czy warto dołożyć do mi9 ? Znalazłem też: https://mi-home.pl/telefony-mi/mi-9-6-128gb-ocean-blue 1999 zł Czy ten telefon od 11 będzie znów dostępny w tej cenie ? Ktoś ma porównanie mi8 do mi9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Mi 8 za 1750 zł to marnotractwo pieniędzy. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djseba3 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Ale za 2k kupię mi9 128gb ? Poczekać do czwartku i pojawi się na mi-home ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Tak za 2k kupisz. Wstrzymaj się aż się pojawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 3 godziny temu, djseba3 napisał: Ktoś ma porównanie mi8 do mi9 ? Tak, dotychczas korzystałem z Mi 8, od kilku dni Mi 9. Nie ma tutaj jakiegoś kolosalnego przeskoku, ale jest przyjemna ewolucja. Moim zdaniem lepsza bryła, mniejszy notch, ładowanie indukcyjne, czytnik w ekranie, mniejsza bródka. Lepsze odczucia zapewnia Mi 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Byłem dziś w RTV Euro Agd i kierownik sklepu powiedział że dostawę przewidzianą mają na 18 kwietnia do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michlacz231 Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 9 godzin temu, eNse napisał: Byłem dziś w RTV Euro Agd i kierownik sklepu powiedział że dostawę przewidzianą mają na 18 kwietnia do sklepu. O ja byłem parę dni temu i powiedzieli mi tylko że będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoXiq Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 2 godziny temu, michlacz231 napisał: O ja byłem parę dni temu i powiedzieli mi tylko że będzie kiedyś na pewno musi być... komuś wczorajsze 64 blacki wyruszyły? Ja czekam na nadanie dzisiejszego blue 128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Pro info: Mi-home nie wie kiedy będą 6/128 niebieskie dla nowych klientów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts