Jump to content

Recommended Posts

Posted

Z informacji uzyskanych przed chwilą w Xkomie wynika, iż Xkom nie podaje żadnej dokładnej daty - bo sami nie wiedzą kiedy producent ich zaopatrzy. Odpowiedź ich brzmi: w kwietniu.

Posted

Jeśli chodzi o mi-home to dziś wysyłka na sto procent (ci co mają numer śledzenia). Z tym, że nie wiem jak działa FedEx 

Posted
1 godzinę temu, stereo0 napisał:

Jeśli chodzi o mi-home to dziś wysyłka na sto procent (ci co mają numer śledzenia). Z tym, że nie wiem jak działa FedEx 

Również posiadam takie informacje. Co to FedExu, to statusy ich przesyłek są strasznie opóźnione. Powiadomienie o dostarczaniu przesyłki można dostać nawet po 11, a wydana 7:55...

Posted

Trzeba było brać inposta zamiast fedexa to już miałbym ;) a tak czekać jeszcze trzeba dzień ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

6/64 piano black jest jeszcze dostępne.
Szczerze to za 100 mamy 64gb a to dużo przy braku karty pamięci. Dlatego wątpię aby szybko im zniknęły ze strony ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Posted
21 minut temu, stereo0 napisał:

@Steller ej czemu mi takiego nie wysłali? Xd zaczynam się denerwować:?

bo napisałem komentarz do zamówienia, to nie jest automatyczne powiadomienie ;d 

Posted

Witać wszyscy rzucili się na wersję z 128 GB pamięci bo wersja z 64 cały  czas dostępna - właściwie co się dziwić jak o 100 zł jest tylko droższa.

Posted

Miałem zamówiony telefon z pre-order w x-kom zrezygnowałem z zamówienia bo udało mi się kupić wcześniej w mi-home.pl. Wczoraj telefon z x-kom i pomimo rezygnacji z zamówienia w ramach rekompensaty przyznali mi bon 75 zł na zakupy bez ceny minimalnej ważny bezterminowo. Jak widać chcą wejść z twarzą.

Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka

Posted
6 minut temu, palibrzuch napisał:

Nie wiem co mam napisać. Jestem w mocnym szoku z tym telefonem.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

pozytywnym czy negatywnym? Napisz coś więcej. Sam czekam na swój egzemplarz

Posted
9 godzin temu, stereo0 napisał:

Eh odebrałem paczkę w pracy, a tam mi6 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

U mnie też jest pomieszane, nie dość że mi 9 to też jeszcze jakaś 6, teraz nwm co to za wersja ¯\_(ツ)_/¯

IMG_20190404_170859.jpg

• Haha 1
Posted
Przed chwilą, stereo0 napisał:

Nic się nie martw, też muszę tyle czekać jak i wszyscy :)

ja tyle chyba będę czekał na telefon xD

Posted
Nic się nie martw, też muszę tyle czekać jak i wszyscy
Nie musicie. Micenter odblokowuje bez czekania ;)

Wysłane z LG G7

Posted (edited)

Już dodałem dwie do koszyka, wybierałem sposób dostawy, nie zdążyłem...

Mam je nadal w koszyku. Może uda się jakoś je zamówić?

Edited by Rafael93
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...