losmarte Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Etui w niebieskim jest przyciemniane. Aparat wystaje.@up fajnie ale FVAT nie weźmiesz więc ... Ile ty zapłaciłeś a ile ja. Bezcenne. Przecież na Amazon masz normalną fakturę VAT z prawem do odliczeniaWysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 No i nici póki co z xiaomi.eu każą mi czekać 360 godzin na obdlokowanie bootloadera Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 @emarcin tak jak wszystkim posiadającym ten model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiekzan Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Mi x-kom napisał dziś koło 16 że na początku kwietnia będzie niebieski 128. Nie wiem czy po prostu każdy pracownik co innego pisze czy sami cały czas mają zmiany od dystrybutora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 A mi się właśnie ten festyn kiczu podoba dlatego wziąłem niebieski już mi się coś takiego w huaweiach podobalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2019 Share Posted March 30, 2019 Na zdjęciu niebieski wygląda słabo. Na żywo jest dużo lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
01 Boxer Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Orientuje się ktoś czy fioletowy kolor będzie w ogóle u nas do dostania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek1212 Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 (edited) Panowie powoli pojawiają się Janusze biznesu na olx z mi9 "okazje" takie że tylko brać Edited March 31, 2019 by czarek1212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadi Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Panowie powoli pojawiają się Janusze biznesu na olx z mi9 "okazje" takie że tylko brać No rozumiem gonić 100-200 drożej ale 400-500 ? To nie Janusze lecz przedsiębiorcy...Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eject Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 (edited) 10 godzin temu, palibrzuch napisał: Ja też zamówiłem 28 i ciągle jest kompletowanie ;( Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka u mnie to samo ;] tyle że ja za pobraniem zamówiłem a tutaj kolega z odbiorem osobistym w mihome może tutaj jest różnica ;] Edited April 1, 2019 by eject Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba112 Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Od środy mają wysyłać Wysłane z mojego PAR-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Jak ja miałem z odbiorem osobistym to mi pisali wiadomość, że nie można osobiście odebrać i zmienili mi na wysyłkę.Napisałem do nich, to odpisali:Dzień dobry,Zaledwie kilka sztuk było dostępnych w sklepie stacjonarnym.PozdrawiamyBiuro Obsługi KlientaTylko ja zamówiłem go 28go, 30s po tym jak się pojawił na stronie widocznie byli szybsi Poczekam w sumie jeszcze trochę, przecież od tych debili z alledrogo nie będę przepłacał, no i potrzebuję pełnej fv 23% Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 (edited) Dostałem info od Xiaomi, że wszystkie zamówienia będą wysyłane od 02.04. Prima Aprilis Edited April 1, 2019 by Soplus 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Fajnie Niby mają wysyłać 03.04, zobaczymy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 1 hour ago, palibrzuch said: Fajnie Niby mają wysyłać 03.04, zobaczymy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka W Xkom nic nie wiedzą dalej. Gadałem dzisiaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Ja z xkom zrezygnowałem bo żadnej gwarancji nie dali, że w pierwszej turze się załapię bo tyle osób podobno zamówiło Tu przynajmniej pewne jest, że wyślą. Zasadniczo mam jeszcze miesiąc na kupno bo zmieniam robotę i w nowej służbowego nie będzie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 A ja sobie postanowiłem, że jutro około 18 zadzwonię do x-kom i jak dalej nic nie będą wiedzieć to rezygnuję u nich:) Chciałbym już mieć mi9 i przez to czekanie przychodzą mi głupie myśli o p30 pro i s10plus xD a nie chce tyle wydawać bo wolę sobie coś jeszcze kupić fajnego bo racjonalnie rzecz biorąc mi9 będzie dla mnie ideałem takim jak był mi8. Często sobie filmiki z wakacji renderuję w telefonie(beka z typa, a mam sony vegas na kompie z jakiejś promocji), a zdjęcia i tak jak chce mieć piękne to sobie robie canonem i potem bawię się w obróbkę o ile tego potrzeba bo w większości wystarcza mi odpowiednie wykadrowanie i ewentualnie poprawa polaryzacji czy tam widoczności bo lubię "dalekie obserwacje" i żyjątka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Tylko teraz nigdzie zamówić nie można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 W x-kom są zupełnie niewiarygodni! Dostałem od nich 2 terminy i żaden nie bym prawdziwy na koniec dostałem info, że dostawa w kwietniu ale na zapytanie czy w pierwszej połowie czy drugiej otrzymałem wymijającą informacje. Zamówiłem w mi-home.pl i... na drugi dzień telefon miałem w domu. Współczuję tym co wpłaci kasę i nadal czekają. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 38 minut temu, emarcin napisał: W x-kom są zupełnie niewiarygodni! Dostałem od nich 2 terminy i żaden nie bym prawdziwy na koniec dostałem info, że dostawa w kwietniu ale na zapytanie czy w pierwszej połowie czy drugiej otrzymałem wymijającą informacje. Zamówiłem w mi-home.pl i... na drugi dzień telefon miałem w domu. Współczuję tym co wpłaci kasę i nadal czekają. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka tyle że Mi-Home to główny sprzedawca, więc to oni pierwsi dostają przesyłki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Ta, w mihome dzisiaj byłem bo widziałem, że mi9 jest na wystawce to powiedzieli mi, że dostawy mają "cały czas", ale telefony na razie przeznaczone są do osób z "listy", a kiedy będą dostępne do normalnej sprzedaży to nie mają pojęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Jak widać na miho są lepsi i gorsi Ja zamówiłem 28go i cisza. Oby w środę dostali i przesłali dalej hajs w kopercie na kuriera już czeka Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Ta, w mihome dzisiaj byłem bo widziałem, że mi9 jest na wystawce to powiedzieli mi, że dostawy mają "cały czas", ale telefony na razie przeznaczone są do osób z "listy", a kiedy będą dostępne do normalnej sprzedaży to nie mają pojęcia. To mają w gablocie i nie chcą sprzedać? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 @up po prostu jeden model sobie stoi taki wystawowy, żeby sobie go pooglądać i podotykać Nie sprzedają osobom, które wchodzą sobie do sklepu z pasażu piszę o Mi Home w Arkadii w Warszawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Jutro będę tam służbowo to chociaż dotknę sobię Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobson Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Panowie a nie lepiej zamówić z portalu spoza polski i mieć telefon na dniach aniżeli pierdo... sie z xkomem czy mi home? xd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Ja muszę mieć pełną fakturę vat z polskiego sklepu.. więc dla mnie nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 1, 2019 Share Posted April 1, 2019 Ja dokładnie tak samo pełna fv Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 @stere0 [mention=38620]zsiewicz[/mention] @ zapiszcie się na listę w mi-home w takim razie. [mention=36684]palibrzuch[/mention] nie ma lepszych gorszych. Jest po prostu ogromny popyt. Byla krótka sprzedaż internetowa. Ci to zdążyli około 10:00 rano dostali tak jak ja. A dla niektórych po prostu nie starczyło i dostawy są codziennie. Ja jestem z Warszawy zadzwoniłem tam i wieczorem odebrałem w pt 29.03, według informacji które mi udzielono w zeszłym tygodniu od jutra mają być rozsyłane telefony te zamówione z terminem wysyłki 3 kwietnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Też mieszkam w wawie i jak już udało mi się dodzwonić to dostałem info, że nie ma szans odebrać osobiście. 28go tak jak pisałem akurat miałem tel w ręku i po 30s od pojawienia się na stronie był już kupiony z opcją odbioru osobistego. Dostałem info od sklepu, że nie mogę odebrać i zmieniono mi na wysyłkę.Jednak są lepsi i gorsi może jak to było w jakiejś komedii "moje pieniądze im śmierdzą ;)"Sklep działa internetowy dziwnie. 25go z wyprzedaży kupiłem powerbank 20000 i już dawno jest u mnie w domu a cały czas jest kompletowanie zamówienia i fv do tej pory nie otrzymałem. Pisałem do nich to twierdzą, że mają opóźnienia w systemie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 @up jasne. Ja u nich 3 rzecz kupiłem i wszystko ok. Nie wiem z czego to wynika. Na pewno jak będzie na stock mi 9 nie będzie problemu. Teraz jest zamieszanie. Mnie się udało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 12 godzin temu, kamilo napisał: tyle że Mi-Home to główny sprzedawca, więc to oni pierwsi dostają przesyłki A kto Ci powiedział, że to główny sprzedawca? Oficjalnych równorzędnych dystrybutorów jest dwóch, jeden z nich zamówił więcej, albo miał mniejszy popyt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 a kto jest drugim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 @losmarte @zsiewicz abc data jest oficjalnym dystrybutorem xiaomi i ściśle współpracują, a może i to spółka córka prowadzi mi home w wersji internetowej i mi store jako stacjonarne. Pozostałe sklepy również współpracują z abc data takie jak media expert czy xkom, euro RTV, ale nie są tak ściśle powiązane jak mihome internetowe i mi store stacjonarne więc mają gorsza dostępność telefonów bo priorytet ma mihome i mistore (jeden pieron to ta sama firma prowadzi). Powie Ci to wujek google oraz na infolinii choćby xkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Ludzie to nie wina X-Komu że nie mają telefonu. Kupuję tam od wielu lat i nigdy problemu nie było, po prostu dostawa Mi 9 jest kiepska i Mi-Home zapewne bierze priorytet. X-kom mógł mieć obiecanych X telefonów ale potem okazało się że ich nie będzie i teraz mają problem. Przecież nie napiszą "zabrali nam telefony". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
losmarte Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 1 godzinę temu, zsiewicz napisał: a kto jest drugim? Ingram micro i to właśnie oni dostarczają do Mi home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts