Skarbonka1995 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Byłem dziś w mi store we Wrocławiu. Dostali kilkanaście sztuk niebieskich 128gb. Wszystkie poszły na ich listę oczekujących. Obsługa mówiła że można liczyć na następną dostawę kilkunastu-kilkudziesięciu sztuk w przyszłym tygodniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 A dlaczego jestem zły na naszych ? dostałem maila z godziny 10-30 że o 10-00 rozpoczyna się sprzedaż mojego telefonu i co? było już pozamiatane. Kolega trochę dodaje od siebie bo dzisiejsza sprzedaż rozpoczęła się około godziny 10:02 a zakończyła ok. godziny...10:40.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafael93 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Kurcze na wersję 128 GB lavender Violet to chyba będę musiał poczekać ze 2 miesiące... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 jeśli w xkomie beda naprawde dostepne dopiero pod koniec kwietnia to jest to cyrk nad cyrkami *****... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @up to świadczy że nie wiedzą i tyle. Zamówiłem dziś jeszcze w mi-home i termin odebrania wstępnie mam na środę. Zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weah Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Kolega @emarcin to ujmuje bo nie zanim dotarł mail i odczytałem to było pozamiatane, Liczy się kolego fakt lipnego wysyłania maili po czasie i na tym skończę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steller Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @weah Być może dotarło tylko do Ciebie tak późno, mnie poinformowali jakoś 20 min przed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvia Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Kurcze na wersję 128 GB lavender Violet to chyba będę musiał poczekać ze 2 miesiące...Ogólnie w kwestii fioletowej to jest problem. Jej produkcja jest śmiesznie mała na cały świat, więc wyrwać ją czy w Polsce, czy gdzieś zza granicy nie będzie czymś prostym.Też myślałam nad tym wariantem kolorystycznym, jednak jak usłyszałam jaki jest nakład tych fioletowych, to zrezygnowałam i cieszę się od dziś niebieskim:) Bo Xiaomi już nie pierwszy raz tak robi - wydają jakiś kolor jako "pełnoprawna" wersja kolorystyczna, a tak naprawdę okazuje się ona widmem... Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 10 godzin temu, Steller napisał: Zamówiłem o 10:03 i też mam status, że jest kompletowane, ale wątpię, żeby doszło na jutro, nie wiem, oba zamówienia wybrałem za pobraniem (mi home i x-kom), więc po prostu zrealizuje to, które zostanie wysłane szybciej Możliwe, że właśnie Xiaomi woli przyciągnąć klientów do siebie, dając ograniczone sztuki swoim kontrahentom, przez to, że zapewne nie spodziewali się tak dużej sprzedaży (lub nie daje ich w ogóle) 9 godzin temu, stereo0 napisał: taka sama taktyke przybralem. Kto wygra ten otrzyma moje pieniądze ;p Tylko dlaczego się potem dziwicie, że tyle trzeba czekać? Niech każdy pomyśli jak Wy i nagle robi się 2x tyle zamówień, z czego połowa fikcyjna Taks się kończy myślenie wyłącznie o sobie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 12 godzin temu, weah napisał: Liczy się kolego fakt lipnego wysyłania maili po czasie i na tym skończę Czyżby? Niektórzy mieli jeszcze wcześniej, a niektórzy... później z różnych pewnie przyczyn. Być może Twój serwer pocztowy nieprzepuścił od razu tej wiadomości. 10 godzin temu, Antyhaker napisał: Taks się kończy myślenie wyłącznie o sobie. Tak się kończy niedotrzymywanie terminów... Sorry 1,5 miesiąca na zamówienie z x-kom nie mam zamiaru czekać, pojawiła się realna szansa na wcześniejszą dostawę i tyle Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Olałem xkom, dzwonili że koniec kwietnia. Anulowałem zamówienie. Poczekam na mi-home srode i czwartek. Tam mam do obioru wtedy wg informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 W Arkadii w Warszawie jak coś dzisiaj nie ma i nie będzie mi9 - nie mieli dzisiaj dostaw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 (edited) @up dostałem info z Arkadii Warszawa (telefon do sklepu 884215540). Jestem na liście i 2, 3 kwietnia mam odebrać. Wg informacji Pani nie będzie innej wersji jak niebieska 6/128 Gb, nie będzie problemu z odbiorem jak jestem na liście. Chciałem czarny 6/64. W sumie może być. Potwierdziłem odbiór i czekam na info. Zycie pewnie i tak napisze swój własny scenariusz. Edited March 29, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Wszędzie do wszystkich dzwonią a u mnie cisza... Zastanawiające jest dlaczego do mnie nikt nie dzwoni zarówno z x-kom jak i Mi Store Arkadia gdzie mam zamówienia.Jak dalej będzie taki cyrk to niestety ale chyba zrezygnuje z Mi9 i dołożę do P30. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Sorry 1,5 miesiąca na zamówienie z x-kom nie mam zamiaru czekać, pojawiła się realna szansa na wcześniejszą dostawę i tyle.No sorry, ale mnie jako konsumenta to nie interesuje. Robisz fikcyjną kolejkę oczekujących i tyle.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 No sorry nie ja pierwszy i nie ostatni. Jeszcze raz powtórzę, że tak się kończy niedotrzymywanie terminów gdyby było wszystko zgodnie z terminem zapewniam Cię, że tak bym się nie zachował.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 No tak, wtedy zachowałbyś się zupełnie inaczej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 A można przeczekać ten "szał" zakupowy i kupić jak człowiek... Nie, będą pisać co 5 minut gdzie jest dostępny telefon, mamy fanatyków jak u Apple 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Można wszystko, przeczekać, kupić, odłożyć, kupić za 3k, za 5k, pisać co 5, 10 , 15 minut, nie pisać. Jest to wątek o zakupach więc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 30 minut temu, rakers napisał: Można wszystko, przeczekać, kupić, odłożyć, kupić za 3k, za 5k, pisać co 5, 10 , 15 minut, nie pisać. Jest to wątek o zakupach więc ... Wcześniej pisaliście to samo w wątku ogólnym, który nie był zakupowy, więc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 @up jest nowy wątek do tego więc co cię boli? Nie czytaj po prostu. Tak nie jest łatwiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Mi-home. Niebieski 6/128 odebrany. Pani powiedziała że się rusza powoli. Ale tylko u nich. Mam gdzieś obawę jak mi home obsługuje gwarancję itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 A mnie d*pa boli, że na Podkarpaciu nie ma mi store XD @emarcin dowiedz się dla kumpla z forum czy zamówienia wysyłkowe ogarną szybciej niż 3 kwietnia xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacy Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dodzwoniłem się do mi-home.pl i Pani poinformowała mnie że w przyszłym tygodniu ma być dostawa mi9 w kolorze czarnym, a za 2 tygodnie w niebieskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 @bacy sorry ale za późno przeczytałem a jednak się podjarałem i odebrałem dzisiaj Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 @emarcin to szybciej będziesz mógł xiaomi.eu wrzucić teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Kilka fotek tak na szybko po rozpakowaniu Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciacho23 Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 ^^ Na tym zdjęciu tył telefonu świeci się jak psu jajca i wali festynem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 No i...? Przecież etui to przykryjeWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 @emarcin czarne etui? Swoją drogą masz przyciemniane etui w zestawie czy bezbarwne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Przyciemniane etui u mnie w zestawie jest Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernet Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Panowie. Na prawdę wam współczuję tej jazdy z zamówieniami. Ja bym nie czekał na obiecanki cacanki, tylko zamówił na Amazonie, na przykład tu. Ja swój Mi 9 mam już od miesiąca...4 dni i macie na miejscu https://www.amazon.it/Xiaomi-Smartphone-2280x1080-Snapdragon-fotocamera/dp/B008I0YEWE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Etui w niebieskim jest przyciemniane. Aparat wystaje.@up fajnie ale FVAT nie weźmiesz więc ... Ile ty zapłaciłeś a ile ja. Bezcenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacy Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 @ernet Tyle że na amazonie nie masz wersji 128gb. :/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernet Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 1 minutę temu, bacy napisał: @ernet Tyle że na amazonie nie masz wersji 128gb. :/ To prawda, jednak może nie wszyscy tyle potrzebują...:-) 3 minuty temu, rakers napisał: Etui w niebieskim jest przyciemniane. Aparat wystaje. @up fajnie ale FVAT nie weźmiesz więc ... Ile ty zapłaciłeś a ile ja. Bezcenne. Jeśli to do mnie z tym VAT, to oczywiście go zapłaciłem ,co jest widoczne na fakturze, która otrzymałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts